На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 389
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И аз не знам. Такова чудо виждам за пръв път.
А интересното е,че хванахме някакъв вятър през всичките 5 дни и на плажа беше почти невъзможно да се стои,защото ти набиваше пясък по цялото тяло като песъкоструйка. Откъде се взе всичкия тоя народ, не знам Simple Smile определено не е приятно.

# 376
Според мен на снимките си има нормално количество хора за лятно време. Това да искаш да си на ол инклузив на слънчев бряг в пика на лятото, в комбинация с безлюден плаж, ми се струва параграф 22.

# 377
Да, определено има повече хора, на какво се дължи не знам.
На по-ниските цени в края на август и хубавото време , разбира се.
Следя една група на англичани във ФБ за Слънчев бряг. Ами масово си идват края на август, та дори целия септември и си го пишат в прав текст, че тогава е по-евтино. Все едно да питаш защо има масово по плажовете на Анталия хора, включително българи, румънци и подобни през октомври (отново е същата причина).
На мен пък пространството около Тиара не ми беше лудница в две поредни години. Дори по-спокойно отколкото в Приморско например. Тази година излезнахме по Цветната улица само веднъж или два пъти, като се прибрахме вече по тъмно по брега откъм морето (огромен кеф), лудницата не ми се стори по-голяма от който и да било друг черноморски град в пик сезон.

# 378
  • В.Търново
Ето същият плаж на 23 август

Това е, защото цените стават по-ниски и може би за това има повече хора, но като гледам снимките не мисля така. Не ми се вижда навалица.
Ние бяхме от 12 август в Сл.Бряг и моите възприятия са различни. Не мисля, че имаше много народ, в Несебър беше по-голяма лудница. Определено хората гледат с различни очи.

# 379
Здравейте. Започнахме да разглеждаме ранните записвания и понеже не сме от опитните искам да ви питам вие как бихте сметнали цената. Ние сме 2 възрастни и 2 деца( 6 и 11 години). В таблицата е дадена цени за децата, но в графата за 2 деца до 12г се заплаща 50% от редовно легло, това значи че трябва 2те деца да заплатят по 50%  или само 1 заплаща. Малко съм объркана тъй като при 1 дете е безплатно.

# 380
Според мен само едно доплащане от 50% има. Бих пуснала запитване до агенцията, отговарят бързо и адекватно.

# 381
И аз си мисля, че ще е само едно 50%, но ако е така ми се вижда доста евтина офертата в сравнение с другите хотели, за 5 дни 1764лв за 2ма възрастни и 2 деца за началото на юли.

# 382
И аз си мисля, че ще е само едно 50%, но ако е така ми се вижда доста евтина офертата в сравнение с другите хотели, за 5 дни 1764лв за 2ма възрастни и 2 деца за началото на юли.

Миналата година платихме приблизително толкова в същата конфигурация за началото на август за 5 нощувки. Така че не е невъзможно.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 21:15 от iliyana_iv

# 383
  • Beyond the stars
Белведере, Приморско - пързалки, all in, просторни стаи, добра хигиена,  чадъри на плажа, който обаче е една идея по-далеч от хотела. Свекърва ми бяха много доволни това лята. Цени за 2025 обаче няма все още.

За Слънчака - определено зависи от периода. Аз за Созопол края на юли се чудех как е възможно физически да има толкова народ на квадратен метър.

# 384
  • Пловдив
Възможно ли е ТА да имат цени за даден хотел , а в  сайта на хотела да няма цени за 2025. Имам предвид конкретно Топола скайс. Следя го за ранни записваниня и искам да сравня оферти. Като гледам сайта е с друга визия. Аз ли нещо не мога да се ориентирам... Ако някой може да помогне.

# 385

За Слънчака - определено зависи от периода. Аз за Созопол края на юли се чудех как е възможно физически да има толкова народ на квадратен метър.

В Созопол ходя почти всяка година, май или септември. Няма такъв разкош. Между другото и Юли и Август има километри почти безлюдни плажни ивици и в България. Но пък там няма ОИ, така че, както се казва, пълно щастие няма.

# 386
  • В.Търново
Здравейте. Започнахме да разглеждаме ранните записвания и понеже не сме от опитните искам да ви питам вие как бихте сметнали цената. Ние сме 2 възрастни и 2 деца( 6 и 11 години). В таблицата е дадена цени за децата, но в графата за 2 деца до 12г се заплаща 50% от редовно легло, това значи че трябва 2те деца да заплатят по 50%  или само 1 заплаща. Малко съм объркана тъй като при 1 дете е безплатно.

В този случай с този хотел и двете деца заплащат 50%. Ясно го пише. Не знам защо ви подвеждат коментиращите след Вас. Simple Smile
Голямото Ви дете към датата на почивката все още ли ще е на 11г или ще е станало вече на 12г? Ако е второто минава в графа възрастни. Тогава ще заплатите за него 70% от редовното легло, а второто дете, което вече става първо дете ще е безплатно.

# 387
  • Sofia
Русалка, в написаното от теб няма логика. От поста ти излиза, че е с две деца, едното от които над 12 г.(което се третира като възрастен) и едно до 11,99 г. ще платиш 70%, а ако си с две деца до 11,99 г. и за двете плащащ по 50%, което прави 100%.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 08:27 от Crystal_Noir

# 388
  • There I was on a July morning
То няма какво да се тълкува, защото е ясно написано - първото дете на 11 години (настанено с двама пълноплащащи възрастни) е безплатно, а второто заплаща 50% от цената за редовно легло.

# 389
Русалка за мен не е много точно написаното и затова питам. На други оферти е написано първо дете безплатно, второто заплаща %. Тук на едно място пише първото безплатно, и после пише 2 деца заплаща се цената на редовно легло. Пуснах запитване, но ще ми отговорят понеделник вечерта или вторник сигурно.Детето юни 2025 става на 11г и за сега още се води дете.
iliyana_iv благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт