На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 547
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
Знам , че въпросът ми не е за тук, но не открих тема за СПА хотели (ако има такава все пак, ще се радвам да ме насочите).
Та, дали знаете Марково и Старосел минали години дали са имали Черен петък?  
За СПА има безброй теми. В търсачката може да се търси по ключова дума като СПА  например, или Старосел, Марково и т.н.

Имах предвид обобщена тема, а не за всеки хотел по отделно, но благодаря все пак.
Ами има и общи https://www.bg-mamma.com/?topic=1470031
https://www.bg-mamma.com/?topic=1587394.msg47434796#msg47434796
https://www.bg-mamma.com/?topic=1503004

Вълшебство , на първа страница има отзив за Тополата. Само имай предвид , че плажът е далеч.

# 541
  • София
Май ще се откажем от Топола Скайс. Цял следобед, след 13 часа до 18 часа ако прекарваме на аквапарка и ако не са ни включени напитките, няма как да стане. Ако плащаме коктейли, коли, кафета и т.н., да се бъркаме за пари постоянно, да влачим и портфейли, то голяма почивка ол инклузив. Ние сме 4 човека. Или Дриймс, или Рена или пък някой друг ще е.

# 542
  • Beyond the stars
Нашият младеж не знам дали ще е всеки ден за аквапарк, но дори напитките там да сложим, пак цената си остава доста добра. Плажът гледах да, че има бусче.
Притесняваме, че е в нищото и без кола не знам дали опция за някаква разходка.

# 543
Топола скайс са с 40% до 24.11 и след това 35% до края на декември. Доста добри цени се получават.
Дали може да ми припомните отзивите от последното лято ?
Спомен имам, че разни инфлуенсъри засичах там из инстаграм, ама техните мнения не са ми достоверни.
Иначе Северното Черноморие ми е голяма любов.

Сега погледнах офертата на Топола Скайс във Визит. Уточнявам само, че тези 40% са с пълно предплащане на 100% от сумата и при анулиране суми не се връщат. Аз мисля да резервирам до 31.12.2024г. с 35% отстъпка. Пак идва приемлива цената за едноспален апартамент, каквато ни е конфигурацията, в топ сезон.

# 544
  • Beyond the stars
Топола скайс са с 40% до 24.11 и след това 35% до края на декември. Доста добри цени се получават.
Дали може да ми припомните отзивите от последното лято ?
Спомен имам, че разни инфлуенсъри засичах там из инстаграм, ама техните мнения не са ми достоверни.
Иначе Северното Черноморие ми е голяма любов.

Сега погледнах офертата на Топола Скайс във Визит. Уточнявам само, че тези 40% са с пълно предплащане на 100% от сумата и при анулиране суми не се връщат. Аз мисля да резервирам до 31.12.2024г. с 35% отстъпка. Пак идва приемлива цената за едноспален апартамент, каквато ни е конфигурацията, в топ сезон.

Да, и на сайта на хотела това е условието, та не знам дали 5%те процента си заслужават. Ще го мислим до неделя.

# 545
Русалка, хотел Мадара на Златните е много далеч от плажа. Горе е близо до пътя.

# 546
  • Русе
Знаете ли как е плажа пред хотел Мадара в Златни пясъци, дали е много дълбоко в началото?
Хотел Мадара е многооо далече от плажа.
https://www.google.com/maps/place/%D0%9C%D0%90%D0%94%D0%90%D0%A0 … 0352031,17z/data=

# 547
"Благодарим Ви, че се свързвате с нас.
Цените ни за Лято 2025 ще бъдат обявени след Нова Година.
Бихте могли да ни пишете отново и да следите уебсайта ни за актуална
информация: www.hotelserenitybay.com"
Та да изпуснеш някоя друга прилична резервация, защото няма гаранция, че ще се класираш за малкото места, които отпускат за бг пазара.
Точно.. а от миналата година исках да го пробваме, след толкова много хвалби в темата, но уви явно няма да го бъде.

Сега чуденката ми е между Грифид Арабела и Сол Несебър Палас, изчетох всички мнения и теми, но все пак бих искал да чуя пресни впчеталения от този сезон, ако някой е бил, като ме интересуват храната (дали е вкусна, не толкова количеството/разнообразието) и плажа, най-вече дали е близо. Единственото по-прясно мнение беше по-назад, доста положително за Арабела. Други сходни хотели за проба също бихме опитали, стига храната да е хубава и плажа да е сравнително близо - 200-300м най-много. Воята много ми се искаше да го посетим заради хубавите отзиви, но толкова пари за това мини плажче не бихме дали на този етап за съжаление, тъй като основно отиваме за морето и плажа, басейни и аквапарк не ползваме, освен с някои изключения.

# 548
Vlla
[/quote]
За да не изгубите възможността да резервирате хотел с голяма отстъпка докато чакате да пуснат офертите за Серенити бей, то може да направите резервация за друг избран от вас хотел с безплатно анулиране. Когато запазите за Серенти и решите, че първоначално избраният хотел не ви устройва, то може да анулирате резервацията.
След като плажът и морето са ви приоритет, то Сол Несебър Плас няма да ви устрои. Може да се каже, че плаж почти няма. Тесен и малък, на който и два реда чадъри са много. За вкусна и разнообразна храна с плаж на 50 м от хотела може да пробвате Марина Сандс до Обзор, но обръщам внимание, че плажът е неохраняем(няма спасители) и пред едната част от чадърите на хотела в морето има камъни. Има безплатна анулация. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/

# 549
Резервирах за роял гранд и спа в Каварна, фамилна стая, 3 възрастни, началото на август, 7 нощувки. Излиза 2800 с 30% отстъпка.
Да видим какво ще е. Плажът пред хотела не е ок, на практика не може да се влиза във водата от него- основният минус. Другото изглежда прилично.

# 550
Очевидно Несебър Палас отпада, след като Фаталина сподели за плажа, благодаря за което!

A за Енканто Бийч някой да каже нещо? Виждам, че плажа е близо и е доста голям, което е добре. Дали става дълбоко бързо обаче, защото сме с малки деца? Храната също как е? Същия въпрос важи и за Арабела. Благодаря!

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 23:43 от vlla

# 551
  • В.Търново
Знаете ли как е плажа пред хотел Мадара в Златни пясъци, дали е много дълбоко в началото?
Хотел Мадара е многооо далече от плажа.
https://www.google.com/maps/place/%D0%9C%D0%90%D0%94%D0%90%D0%A0 … 0352031,17z/data=
Иначе във Визит mише много близо. Grinning

# 552
Резервирах за роял гранд и спа в Каварна, фамилна стая, 3 възрастни, началото на август, 7 нощувки. Излиза 2800 с 30% отстъпка.
Да видим какво ще е. Плажът пред хотела не е ок, на практика не може да се влиза във водата от него- основният минус. Другото изглежда прилично.
Да,плажа пред хотела е само камъни.В близост е Централния плаж и Бабиния плаж,но и двата са много малки и е възможно да са пренаселени.Ако Ви се пътува,наблизо са плажовете на Топола/ няколко са/,Болата,Шабла,Крапец Дуранкулак.
Колкото до хотела,сигурна съм,че ще Ви хареса.Били сме гости много пъти,но избягваме летния сезон.

# 553
  • Русе
Здравейте,
Ако някой го интерусува, Грифидите имат черен петък. На мен пак ми идва скъпо, обаче.
Други, които мярнах във фейсбук са Алуа в Обзор и Барсело веригата.

# 554
  • Beyond the stars
Извън морските, Арте са обявили черен петък за 29.11
Сори, ако е офф топик.

Общи условия

Активация на акаунт