На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 562
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Имат черен петък, който обаче НЕ важи за 4-членно семейство.

# 556
  • София
Очевидно Несебър Палас отпада, след като Фаталина сподели за плажа, благодаря за което!

A за Енканто Бийч някой да каже нещо? Виждам, че плажа е близо и е доста голям, което е добре. Дали става дълбоко бързо обаче, защото сме с малки деца? Храната също как е? Същия въпрос важи и за Арабела. Благодаря!
Храната е разнообразна и вкусна и хотела е на ниво - говоря за Енканто, но морето става много бързо дълбоко. Децата гости на Енкатно ползват мини аква парк пред Сентидо Мареа. Де факто двата хотела са залепени един за друг. Иначе хотелът е буквално на плажа - пресичаш една алея и си там. Плажът е широк, с достатъчно чадъри и шезлонги. Хотелът се намира в тихата част на Златните.

# 557
Аз направих резервация за море през юни в Дриймс Съни Бийч Ризорт и Спа. Изискването е за минимум 6 нощувки. Отстъпката от 35% е до 30.11.2024г.
За морето през август мисля отново да заложа на Топола Скайс. Децата ми много го харесват и си изкарваме чудесно.

# 558
Някой има ли мнение за Марина Гранд Бийч, златни пясъци? Колебая се за него или тиара Бийч, слънчев бряг?

# 559
Някой има ли мнение за Марина Гранд Бийч, златни пясъци? Колебая се за него или тиара Бийч, слънчев бряг?
Отзивите за Марината са ужасни. За Тиарата на първа страница има доста мнения.

# 560
Отзивите за Марината са ужасни. За Тиарата на първа страница има доста мнения.

Благодаря Фаталина, търсенето продължава.... Сега гледаме и Рена слънчев бряг и Долче Вита Златни пясъци

# 561
Някой може ли да сподели на Мирамар морето дали е плитко и дали е каменисто?

# 562
  • Русе
Резервирах порди семеен повод 3 нощувки през Декември в Гранд хотел Свети Влас. Някой бил ли е там извън сезон? Спа центъра има ли достатъчно капацитетт за гостите на хотела? Как е храната и напитките? Паркинга? Абе въобще ако може малко повече инфо.

# 563
Резервирах порди семеен повод 3 нощувки през Декември в Гранд хотел Свети Влас. Някой бил ли е там извън сезон? Спа центъра има ли достатъчно капацитетт за гостите на хотела? Как е храната и напитките? Паркинга? Абе въобще ако може малко повече инфо.

Здравейте
Бяхме около 1 ноември за три нощувки в хотела.
Спа то е ОК,нямаше наплив за него. Вътрешния по-топъл басейн си е топило. Ако времето е лошо и не позволява ползване на външните,ще е препълнен. По-големият с атракциите е хладен. На блок масата имаше избор. Допълват в голяма степен .Минус е ,че няма Бен мари за топлата кухня.Вкусно е,но студено,ако току що не е изкарано. Паркинга беше пълен,но и хотела беше препълнен. Може да има лек проблем с него.
Съотношението цена/качество извън сезон,според мен е добро.
На 6.12 отново ще сме там,ако не е късно ще дам пак отзив.

# 564
  • В.Търново
Някой може ли да сподели на Мирамар морето дали е плитко и дали е каменисто?
Мирамар Обзор, до колкото знам не е плитко.

# 565
  • Beyond the stars
Обзорският плаж като цяло, според мен, не е перфектният избор за деца - по-бързо става дълбоко, морето често е по-бурно и ветровито, пясъкът е по-едър .

# 566
  • Русе

Здравейте
Спа то е ОК,нямаше наплив за него. Вътрешния по-топъл басейн си е топило. Ако времето е лошо и не позволява ползване на външните,ще е препълнен. По-големият с атракциите е хладен. На блок масата имаше избор. Допълват в голяма степен .Минус е ,че няма Бен мари за топлата кухня.Вкусно е,но студено,ако току що не е изкарано. Паркинга беше пълен,но и хотела беше препълнен. Може да има лек проблем с него.
Благодаря за изчерпателния отговор! Ние сме от 14.12.2024 г., така че се надявам да споделите впечатленията си след Никулден. А относно напитките как стоят нещата и сутрин на зкуска има ли фрешове?

# 567

Здравейте
Благодаря за изчерпателния отговор! Ние сме от 14.12.2024 г., така че се надявам да споделите впечатленията си след Никулден. А относно напитките как стоят нещата и сутрин на зкуска има ли фрешове?

Нямаше фреш. Соковете са от машина,но имат вкус на натурален сок. Замествах с плодове.В хладилната витрина кенчетата  на Пепси влизат в ОИ. Имаше ядкови млека. Вечер наливната бира беше на Загорка. Алкохолните освен български включваха и някой маркови,но не обърнах внимание какви точно.

# 568
Холидей Планет имат цени на Черен петък. https://www.holidayplanet.bg/pochivki-na-more-2023-v-bulgariya/r … pisvaniya-2023-34

# 569
Хотелите Грифид с Черен петък и 40 % остъпка. https://grifidhotels.com/index.php?page=black-friday&lang=bg&gad … zsHhoCHFYQAvD_BwE

Общи условия

Активация на акаунт