На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 507
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • Сф
За Серенити Бей вече има цени за лято 2025 г.
http://hotelserenitybay.com/bg/offers/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-biych-klub-serenit … bey-carevo-23285/ Аз си направих резервация за юни месец.
Погледнах.Не ме устройва. А и не ме е грабвал досега, викам си поне на цена да го докарат.. тц.
Същата цена ми излиза Хелена парк UAI
На теб, честита резервация! Знам, че харесваш хотела.

# 601
За Серенити Бей вече има цени за лято 2025 г.
http://hotelserenitybay.com/bg/offers/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-biych-klub-serenit … bey-carevo-23285/ Аз си направих резервация за юни месец.
Погледнах.Не ме устройва. А и не ме е грабвал досега, викам си поне на цена да го докарат.. тц.
Същата цена ми излиза Хелена парк UAI
На теб, честита резервация! Знам, че харесваш хотела.
Благодаря! Цената е повишена за лято 2025, както в повечето хотели, дори аз очаквах да е още по-висока. Със сигурност не е същата като в Хелена парк за един и същ период. Освен това в Серенити тези цени са за студо и апартаменти, а не за двойни стаи.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 14:16 от Fatalina

# 602
  • Сф
Не споря, цените очаквам да се вдигнат още. Чакам потвърждение на резервацията от Съни турс и ще пиша пак. След последният ми негативен опит от мин. година с Александрия Травел, не смея да се похваля все още. Simple Smile
По принцип стаята и гледката е последното ,което ме вълнува. Само с мм ще сме. А и една част от живота ми  мина по Слънчев бряг,  та си гледах за там конкретно.

# 603
Пратих запитване за 3 възрастни 6 нощувки от 24 юни.Имам отговор само за апартамент .3100.Благодаря ,много е.Ще запазя за Созопол.

# 604
Пратих запитване за 3 възрастни 6 нощувки от 24 юни.Имам отговор само за апартамент .3100.Благодаря ,много е.Ще запазя за Созопол.
Rumka, прати си запитване в хотела. Принципно на агенциите почти не отпускат студиа.

# 605
За Серенитито в ТрипАдвайзър много от мненията от изминалия сезон са, че храната е тотал щета, което би било доста жалко, при положение, че в тази тема не виждам негативен коментар за този хотел, въпреки това резервирахме Grinning

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 18:00 от vlla

# 606
  • София
Запазихме за Рена за август. За юли между записвания и класирания се колебая дали някаква кратка морска екскурзия навън или българско море пак. Гледайки цените на хотели в Испания и Италия примерно, стигам до извода, че колкото и скъп да ми се вижда ол инклузива тук, там само спането ще ни е толкова, най-много със закуска и някакъв басейн. 🙂 Та ще видим, но докато се чудя да не изпуснем ранните записвания.

# 607
Видя.ми.се много и звъннах в агенцията.Объркали са ми периода.Цената е 2600.Студия не предлагат.Сметнах цената на студио ако има в хотела към 2400 ги изкарах.Пак ми е много.Въпреки че там има шезлонг и чадър и паркинг безплатно.Същата работа става като Мартинез.

# 608
Аз вече резервирах за Сол Несебър Маре, сега за Серенити ми излиза абсолютно същата цена и се чудя много. В Серенити ми харесват апартаментите и спокойствието, но в Несебър ще има забавления за детето, вероятно и по-разнообразна храна.

# 609
Вече имам резервация за Дюни, но се чудя дали да не я сменя със Серенити.
На Дюни сме били 4 пъти и много ни харесва, в Серенити не сме почивали.
Вчера погледнах последните отзиви в трипадвайзър и дават много негативи за храната в ресторанта и чистотата в общите части в Серенити, но пък хвалят много чистотата и простора в стаите/апартаментите. Също така гледам на снимките, че има стъпала от басейна към плажа, не мога да видя дали има достъп към плажа без стълби.

# 610
Плажът на Серенити е по-хубав от този на Сол Несебър, но в Сол Несебър ми хареса много повече храната, аквапаркът, всичко. Давам мнение за плажа, защото в Серенити не сме ходили от 2016 г., така че мнението ми не би било адекватно.

# 611
Здравейте,
аз запазих в Серенити Бей , Царево именно заради по -хубавия плаж, макар да не сме ходили до сега там.
Малко ме притесни факта, че паркинга е до изчерпване на местата ...тоест ,ако няма място ...да се оправяме както можем. Доколкото разбрах няма и целодневна анимация или някой ,който да се занимава с децата за известно време. Не разбрах има ли детски кът било то външен или вътрешен. На имейл ми писаха,че има детска стая .... От към храна не сме придирчиви и дано останем доволни.
Загледах и Хермес -Царево, но излиза по скъпо.
Някой има ли впечатления и от Арапя Ризорт - познати ходят няколко години там и все са подовли, но някак имам резерви за там.

# 612
Вчера погледнах последните отзиви в трипадвайзър и дават много негативи за храната в ресторанта и чистотата в общите части в Серенити, но пък хвалят много чистотата и простора в стаите/апартаментите. Също така гледам на снимките, че има стъпала от басейна към плажа, не мога да видя дали има достъп към плажа без стълби.
Точно и мен отзивите в Трипадвайзър ме притесняват... особени тези за храната.

# 613
Точно и мен отзивите в Трипадвайзър ме притесняват... особени тези за храната.
В началото на темата има мнения за хотела и който се интересува може да ги прочете. Хигиената винаги е била на ниво, но ние винаги посещаваме хотелът извън активен сезон и не сме имали проблеми с нищо. През август с многото навалица е възможно персоналът да не смогва да събере мизериите основно направени от чужденците .
Паркоместа има предостатъчно, както около хотела ,така и на обособения им паркинг. Храната за нас винаги е била повече от добра и разнообразна, но всеки е с различен вкус, така че може да има и недоволни. Който го притеснява хотелът не е нужно да резервира там, хотели бол. Линковете ги постнах, защото имаше чуденка кога цените ще бъдат обявени, е пуснати са. До плажа има и полегат достъп, но след наводнението е засипан с натрошен асфалт и е  неприятено за ходене. Освен това по него доста се заобикаля, за да се стигне до чадърите на хотела. Стълбите са няколко и не са проблем дори на трудноподвижни хора. Никой не се занимава с малки деца. Анимацията не е силната страна на хотела.  Има детски кът, но в него няма играчки. На плажа има детски пързалки и люлки. За големи деца е по-скучно, така че ако някой очаква развлечения това не е точният хотел. Извън града е. На Хермес плажът не става. Арапя Ризорт е много под нивото на Серенити, ама който иска може да се пробва. Снимки на детските пързалки и люлки на плажа пред хотела.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 13:30 от Fatalina

# 614
На нашето дете(  сега на 6г.) , а и на приятелски  семейство , им харесваше анимацията в Серенити. Има детска стая до басейна, в която рисуват и се занимават с нещо, аниматорите са Ок като цяло. Даже миналата година го оставяхме в детския кът за половин час, за да се изкъпем спокойно в морето:) момичетата бяха съгласни да го гледат , даже и за повече време Simple Smile  Правят се и разни семейни игри , в които се включвахме миналата година.
На нас ни е много любим хотел, но просто вечер е много скучно за детето, ако си нямаме компания.Няма къде да се разходиш около хотела, вечерните програми са за възрастни и не особено интересни, освен това няма и много българчета, с които да се заиграе.
Басейните са доста топли, но пък няма никакви пързалки и нещо по-така за деца.
Затова май ще си останем в Несебър Маре , просто детето цяла година мечтае за пързалки ( ние за плаж, ама след някоя друга година- сами на Серенити, мечти:))

За пръв път съм резервирала два неизпробвани хотела- обикновено единият е проба, а другият нещо изпитано, за да се минимизира риска:)

Общи условия

Активация на акаунт