На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 484
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
На нашето дете(  сега на 6г.) , а и на приятелски  семейство , им харесваше анимацията в Серенити. Има детска стая до басейна, в която рисуват и се занимават с нещо, аниматорите са Ок като цяло. Даже миналата година го оставяхме в детския кът за половин час, за да се изкъпем спокойно в морето:) момичетата бяха съгласни да го гледат , даже и за повече време Simple Smile  Правят се и разни семейни игри , в които се включвахме миналата година.
На нас ни е много любим хотел, но просто вечер е много скучно за детето, ако си нямаме компания.Няма къде да се разходиш около хотела, вечерните програми са за възрастни и не особено интересни, освен това няма и много българчета, с които да се заиграе.
Басейните са доста топли, но пък няма никакви пързалки и нещо по-така за деца.
Затова май ще си останем в Несебър Маре , просто детето цяла година мечтае за пързалки ( ние за плаж, ама след някоя друга година- сами на Серенити, мечти:))

За пръв път съм резервирала два неизпробвани хотела- обикновено единият е проба, а другият нещо изпитано, за да се минимизира риска:)

Здравейте,ние миналата година бяхме в Несебър Маре но водата в басейните е студена а на пързалките е някакъв ужас от чужденци

# 616
На нашето дете(  сега на 6г.) , а и на приятелски  семейство , им харесваше анимацията в Серенити. Има детска стая до басейна, в която рисуват и се занимават с нещо, аниматорите са Ок като цяло. Даже миналата година го оставяхме в детския кът за половин час, за да се изкъпем спокойно в морето:) момичетата бяха съгласни да го гледат , даже и за повече време Simple Smile  Правят се и разни семейни игри , в които се включвахме миналата година.
На нас ни е много любим хотел, но просто вечер е много скучно за детето, ако си нямаме компания.Няма къде да се разходиш около хотела, вечерните програми са за възрастни и не особено интересни, освен това няма и много българчета, с които да се заиграе.
Затова май ще си останем в Несебър Маре , просто детето цяла година мечтае за пързалки ( ние за плаж, ама след някоя друга година- сами на Серенити, мечти:))

За пръв път съм резервирала два неизпробвани хотела- обикновено единият е проба, а другият нещо изпитано, за да се минимизира риска:)

Здравейте,ние миналата година бяхме в Несебър Маре но водата в басейните е студена а на пързалките е някакъв ужас от чужденци

А анимацията как е ? На мен ми се струва , че има доста активности за деца, макар и повечето да са платени.

# 617
  • Сф
Резервирах.  Доволна съм Heart Eyes
Края на юни, 7 нощувки за двама 2050, UAI, Хелена Парк, Сл.бряг.

# 618

А анимацията как е ? На мен ми се струва , че има доста активности за деца, макар и повечето да са платени.
Анимацията почти всяка вечер е една и съща но за възрастите беше интересна даже и на децата моете дете е на 6 години.Да има платени активности за деца след 18,00 изкарват в басейните от надуваеми топки и водни колички както и стая с джаги и елекрони игри

# 619
  • В.Търново
Аз вече резервирах за Сол Несебър Маре, сега за Серенити ми излиза абсолютно същата цена и се чудя много. В Серенити ми харесват апартаментите и спокойствието, но в Несебър ще има забавления за детето, вероятно и по-разнообразна храна.
Избери Несебър, хотела предлага повече за цената, отколкото Серенити.

Просто съм потресен от цените, които си слагат хотелите за новия сезон. Просто е прекалено, много прекалено. За това резервирах за Турция. Да, с автобус ще сме, но с пътя, 7 нощувки, огромен аквапарк, 3 възрастни във фамилна стая, ултра ол инклузив, 3752лв.

# 620
Русалка, може ли на лично информация за фирмата и мястото в Турция?

# 621
Честита Коледа и весело посрещане на новата 2025 г.!
Холидей планет имат Коледни Black Friday отстъпки за някои курорти и хотели.
https://www.holidayplanet.bg/hotel-sol-luna-bei-rizort-i-akvapar … ve-tseni-2025-o20

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 09:44 от Fatalina

# 622
  • моята мила родна страна
Някой има ли впечатления от Хотел Лотос Ривиера? https://www.holidayplanet.bg/hotel-lotos-riviera-all-inclusive-tseni-2025-o107
Опитах с търсачката, но нищо не открих, в Гугъл отзивите са стари и излиза като временно затворен. Но пък и през сайта дава възможност за резервация, явно ще отвори за лятото. А плажът, морето там как са?
 Другият, който съм набелязала, е Хотел ИМПЕРИАЛ РИЗОРТ
СЛЪНЧЕВ БРЯГ. Излиза в същия ценови диапазон, но пък няма чадър и шезлонги на плажа.
Та, имам само ден-два за мислене и трябва да резервирам някъде, тъй като утре изтичат ранните резервации на много от хотелите...

# 623
Някой има ли впечатления от Хотел Лотос Ривиера? https://www.holidayplanet.bg/hotel-lotos-riviera-all-inclusive-tseni-2025-o107
Опитах с търсачката, но нищо не открих, в Гугъл отзивите са стари и излиза като временно затворен. Но пък и през сайта дава възможност за резервация, явно ще отвори за лятото. А плажът, морето там как са?
 Другият, който съм набелязала, е Хотел ИМПЕРИАЛ РИЗОРТ
СЛЪНЧЕВ БРЯГ. Излиза в същия ценови диапазон, но пък няма чадър и шезлонги на плажа.
Та, имам само ден-два за мислене и трябва да резервирам някъде, тъй като утре изтичат ранните резервации на много от хотелите...
За целият комплекс Ривиера няма как някой да даде адекватно мнение, т.к. тази година беше продаден и е с нов собственик варигата HVD(Тава е собствиникът на Мирамар и Рейна дел мар в Обзор и Бор в Слънчев бряг). Дали ще успеят да реновират и отворят хотелите и какво ще бъде качеството може само да се гадае.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 23:34 от Fatalina

# 624
Моля ви се, не ходете в Империал. Две години ми се налага да го посещавам поради футбулни турнири на мъжа ми, аз лично в по-гаден хотел не съм била. Храната е отвратителна и никаква я няма, мизерия пълна.

# 625
Ambrosia, благодаря за отговора! На крачка бях да резервирам там, върнахте ме в изходна точка... Пак започвам да преглеждам хотели, до довечера имам само няколко часа...

# 626
За мен лично това са пари, хвърлени на вятъра. За тези пари по-скоро бих отишла в някоя къща за гости, отколото в това, така или иначе получавате само една стая - няма читава храна, няма собствен плаж, басейните са под всякаква критика - прилични, но дотам.

# 627
Аз резервирах за Сол Несебър бей/маре на сравнително добра цена за август- 2150 лева за 6 нощувки, 2 възрастни и дете. Сега се чудя дали да не удължа с още една, че после скачат доста цените.

# 628
Ambrosia, благодаря за отговора! На крачка бях да резервирам там, върнахте ме в изходна точка... Пак започвам да преглеждам хотели, до довечера имам само няколко часа...
Може да прегледнеш положителните отзиви за хотели на първа страница на темата и от там да си избереш хотел.

# 629
Погледнала съм ги.
За съжаление, тази година всички, които покриват критериите ми, са извън бюджета ни.
Може би ще се върна да поогледам отново Тарсис.

Общи условия

Активация на акаунт