На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 464
  • 720
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Тарсис има ли шатъл до плажа, и ако да, горе- долу до кой участък от него ?

# 631
  • София
Има, да, до високия хотел пред Тиара. Южният плаж е това.

# 632
А чадъри и шезлонги има ли на плажа към Тарсис? И дали влизат в пакета?
Нищо не можах да прочета за това в сайта и ми се струва,че няма нищо осигурено.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:08 от Agila

# 633
Няма на плажа. Има на басейна.

# 634
  • София

За Бургас Бийч иде реч, нали ?

ЧНГ на всички фенове на българското черноморие 🥃!

# 635

За Бургас Бийч иде реч, нали ?

ЧНГ на всички фенове на българското черноморие 🥃!
Да, Бургас бийч е високият хотел. Към Тарсис няма включени чадъри и шезлонги. В платената зона бяха по 30 лв. комплекта. Плажът там е голям, широк и има много свободна зона и ако някой не иска да наема чадъри може да си носи свой.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 18:07 от Fatalina

# 636
А чадъри и шезлонги има ли на плажа към Тарсис? И дали влизат в пакета?
Нищо не можах да прочета за това в сайта и ми се струва,че няма нищо осигурено.

Видях че си редактирала мнението си след моя отговор - поправила си името на хотела от Тиара на Тарсис.
Моят отговар беше за Тиара - така както бе зададен въпросът  към момента на отговора ми.

# 637
Не знам къде е правилното място за въпроса ми, затова го слагам тук и приемам насоки за по-подходяща тема, ако има такава, за да го преместя. Рейна дел Мар е целогодишен вече. Около трети март имам семеен повод и ми се иска да отидем някъде с децата. Хотелите във Велинград на НВ и зимните дестинации са по-скъпи от ОИ на Рейна за този период. Склонна съм да пътуваме дотам, с цел почивка и басейн. Някой дали е бил вече, например през октомври, ноември, да сподели дали е ОК толкова извън сезон?

# 638
  • Beyond the stars
Не знам къде е правилното място за въпроса ми, затова го слагам тук и приемам насоки за по-подходяща тема, ако има такава, за да го преместя. Рейна дел Мар е целогодишен вече. Около трети март имам семеен повод и ми се иска да отидем някъде с децата. Хотелите във Велинград на НВ и зимните дестинации са по-скъпи от ОИ на Рейна за този период. Склонна съм да пътуваме дотам, с цел почивка и басейн. Някой дали е бил вече, например през октомври, ноември, да сподели дали е ОК толкова извън сезон?

Попаднах на неласкави мнения от октомври из фб, но не претендирам, че са достоверни.
И аз продължавам да следя за отзиви, че се изкушавам извън сезона.

# 639
Скрит текст:
Не бих била път до Обзор през студените месеци. Да, планинските хотели и Спа хотелите са със сериозни цени, но като добавиш и горивото до морето и обратно със сигурност почивка на морето ще ти се върже доста повече или поне колкото хубав Спа хотел. 3-ти март е празник и все още е в активен сезон за зимните курорти, така че цените са по-високи. Препоръчвам ти хотел Св. Иван Рилски в Банско. Имат хубава анимация за деца. https://www.saintivanrilski.com/offers-and-vouchers/zimna-pochiv … T1ucaAufqEALw_wcB  или Елеганс Спа в Огняново - но не е на ОИ, а на НВ  https://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-843597/%d1%85%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d1%81-%d1%81%d0%bf%d0%b0-%d0%be%d0%b3%d0%bd%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be/?_gl=1*zvtcn1*_up*MQ..*_ga*MTQyMjIxMjQ1OS4xNzM1ODUwMTUy*_ga_5HG65DTK20*MTczNTg1MDE1Mi4xLjAuMTczNTg1MDE1Mi4wLjAuMA..
Честита Нова Година на всички!

# 640
Благодаря, Фаталина. Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Така е, сметнала съм го, донякъде ми се искаше и просто да я видим тази Рейна, защото в сезон ни е абсолютно непосилна. Точно отварях да гледам "Св. Иван Рилски". Някак ми се иска да сме тук, обикновено ходим в чужбина, но тази година не ми се лети.

# 641
За много години, момичета. До къде стигнахте с резервациите за море 2025 година?

# 642
Днес погледнах хотела който резервирахме на черен петък.Вече е +560 лв.

# 643
Днес погледнах хотела който резервирахме на черен петък.Вече е +560 лв.
На кой хотел се спря?

# 644
Грифид Енканто

Общи условия

Активация на акаунт