На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 394
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Днес се прибрахме и ние от Гранд хотел Свети Влас.
Ами хареса ни, въпреки, че спато е малко, нямаше лудница, влизаше се спокойно по сауни и парни бани.Хубава е храната, чисто е.
В апартамент на последен етаж бяхме с хубава гледка.

# 676
  • София
Последните 8 години сме почивали все в Белла виста, Синеморец. Семейството пак иска там, но се чудим и за нещо друго. Търсим спокойно място, плажът да е хубав, но не безобразно плитък, да може да се разхождаме вечер, да става за гмуркане, предпочитаме южното Черноморие. Какво бихте препоръчали?

# 677
Здравейте!
Търся мнения за хотел Виа Понтика в Поморие! Ще бъда благодарна, ако някой го е посетил миналата година и сподели.

# 678
В темата за Поморие има мнения
Пост #875 и 878
https://bg-mam.ma/t/1566790

# 679
В темата за Поморие има мнения
Пост #875 и 878
https://bg-mam.ma/t/1566790

Благодаря! Тези отзиви ги видях на първа страници на темата, но ми се искаше още някой да се включи, преди да резервирам. Simple Smile

# 680
  • София
Някой, който е почивал в Белведере Приморско, може ли да каже как е анимацията, понеже четох някои оплаквания, че е предимно на чешки?

# 681
Аниматорите са българи, чехи и поляци. Говорят и на трите езика, а при нас се случи и на английски. Имаше една вечер само, в която програмата беше изцяло на чешки. През останалото време и в игрите всеки от тях обяснява на своя си език 😀

# 682
  • София
Благодаря. 🙂 А анимацията и за възрастни ли е или само за деца? Има ли вечер някакви забавления и през деня примерно волейбол или от този род?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 16:50 от Maidenly

# 683
Игрите са и за възрастни и за деца. Има вечерно шоу, куизове и друга програма вечер, която е насочена към възрастните. За децата има детска дискотека половин час, преди програмата. Имаше баскетбол, волейбол, футбол, воден волейбол. Различна е програмата всеки ден. На нас анимацията ни хареса и бих препоръчала. Това, което на мен ми липсваше е, че не се вижда морето от хотела. Иначе стаите са просторни, храната е хубава, има сладкарница и пързалки за децата. Водата в басейните се стопляше достатъчно. До плажа се ходи около 5-10 минути. Имат чадъри и шезлонги и сме си намирали места винаги. Няма бар на плажа, така че за храненията трябва да се връщаш до хотела

# 684
Здравейте, търся мнение за хотел Selena Beach Family в Созопол.
Планираме семейна лятна почивка там и търся отзиви за хотела, обслужването и плажа.
Има ли в близост до хотела плаж със свободна зона?

# 685
  • пустинята Гоби
Влязох да търся отзиви за добри хотели и видях първия препоръчан хотел - Калиакра в Албена. Миналото лято бяхме там, със сигурност не препоръчвам. Стаите са много малки и тесни за 4 човека, чистотата е под всякаква критика (камериерките изнемогват), ужасно нахални туристи, персонала е супер неадекватен. Храната става, но примерно в Боряна, който като хотел е доста по-посредствен е много по-добра. Едното ми дете повръща един ден, но бяхме 8 човека компания и на друг не му се случи, та няма да обвинявам чревния вирус. Преди 16-17 години бях се тръшнала от такъв пак в Албена, та имам неприятни спомени. В Калиакра съм била и преди 12 години, пак не бяхме очаровани, решихме да дадем шанс и сбъркахме.
Обичам Албена, над 45 години ходя там, но давам едно твърдо не за Калиакра.

# 686
Благодаря за споделеното!  Само да обърна внимание, че с постнатите в началото на темата отзиви не препоръчваме хотели на никого. Споделени са отзиви на формуни потребители, които са били реални гости на даден хотел. Всеки който желае си намира инфо за хотелите и то разбира се не само тук в темата и си преценява дали да посети дадено място.

# 687
  • Русе
Влязох да търся отзиви за добри хотели и видях първия препоръчан хотел - Калиакра в Албена. Миналото лято бяхме там, със сигурност не препоръчвам. Стаите са много малки и тесни за 4 човека, чистотата е под всякаква критика (камериерките изнемогват), ужасно нахални туристи, персонала е супер неадекватен. Храната става, но примерно в Боряна, който като хотел е доста по-посредствен е много по-добра. Едното ми дете повръща един ден, но бяхме 8 човека компания и на друг не му се случи, та няма да обвинявам чревния вирус. Преди 16-17 години бях се тръшнала от такъв пак в Албена, та имам неприятни спомени. В Калиакра съм била и преди 12 години, пак не бяхме очаровани, решихме да дадем шанс и сбъркахме.
Обичам Албена, над 45 години ходя там, но давам едно твърдо не за Калиакра.
За коя Калиакра говорите Бийч или Маре?

# 688
  • пустинята Гоби
Аз имах предвид препоръчан от потребител хотел, не от темата. То си пише ясно под препоръката, че е от един потребител.

За Калиакра бийч говоря, нямам впечатления от Маре.

# 689
Бихте ли споделили мнения за Гранд хотел Свети Влас.

Общи условия

Активация на акаунт