Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ясно. Goddess Alien като гледам е по-скоро кокосово-ванилов.

# 16
  • София
Скрит текст:
Не, по-нагоре писа Silver Mist, ароматът е копие на Thierry Mugler Alien Goddess и се казва Слънчева богиня. В Gris Charnel не виждам да има смокиня в пирамидата.
На мен ми се видя,че има смокиня ,може и да съм се заблудила, извинявам се.
Така или иначе влязох и аз да поръчам този Goddess Alien,но беше изчерпан Sad
Gris Charnel - е смокиновият, имам го, но имайте предвид, че не е плодчето, а листата и горчивината на растението. Ако предпочитате типично дамски аромати, имайте предвид, че е унисекс.
Goddess Alien - няма смокиня, летен, тип плажен, сладък аромат е.

Явно жегата ми е размекнала мозъка, за което се извинявам Simple Smile Но смокинята е в D302 Уомани Ексклузив -  Womanity Mugler.
Goddess Alien - Mugler  e кокосов, да.

# 17
Ако е писано, изтървала съм. Jeny-тата имитират ли или са си свои аромати?
Едно бяло шише гледам, пачули..

# 18
  • София
Доколкото виждам, имитират ароматите на Jo Malone.

# 19
И в крайна сметка на връхните нотки ли ухае накрая? Днес тотално се чувствам оглупяла , цял ден ме пече по улиците. Сори

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 20:13 от Вярра

# 20
  • BG-DE
Благодаря за новата тема, дано да е все така ползотворна 💐 Искам да попитам някой попадал ли е на добра имитация на Memo Marfa?

# 21
Благодаря за новата тема Green Heart
Да не остана по-назад и аз си поръчах 4 Джените Simple Smile Две от тях непознати,ще пиша!

# 22
Аз три Jacka-a. Ще споделя като дойдат

# 23
На някаква тънка цена ли са тези Дженита и Джакове? Изпуснала съм 🤔

# 24
На някаква тънка цена ли са тези Дженита и Джакове? Изпуснала съм 🤔
Да, по 20 лв са 80 мл
https://mcgrand.shop/

# 25
Благодаря 💐

# 26
Благодаря за новата тема, дано да е все така ползотворна 💐 Искам да попитам някой попадал ли е на добра имитация на Memo Marfa?
Да, аз 😁😁😁имах го миналата година от АРО.. www.arabianperfumeoil.com страхотен беше по мое мнение без да познавам оригинала за съжаление. Но четох във форума на фрагрантика в темата за маслата, че е много добре направен. Обаче понеже рядко поръчвам от там вече не го поднових..

# 27
Скрит текст:
Скрит текст:
Не, по-нагоре писа Silver Mist, ароматът е копие на Thierry Mugler Alien Goddess и се казва Слънчева богиня. В Gris Charnel не виждам да има смокиня в пирамидата.
На мен ми се видя,че има смокиня ,може и да съм се заблудила, извинявам се.
Така или иначе влязох и аз да поръчам този Goddess Alien,но беше изчерпан Sad
Gris Charnel - е смокиновият, имам го, но имайте предвид, че не е плодчето, а листата и горчивината на растението. Ако предпочитате типично дамски аромати, имайте предвид, че е унисекс.
Goddess Alien - няма смокиня, летен, тип плажен, сладък аромат е.

Явно жегата ми е размекнала мозъка, за което се извинявам Simple Smile Но смокинята е в D302 Уомани Ексклузив -  Womanity Mugler.
Goddess Alien - Mugler  e кокосов, да.

Ако Гиза са се справили добре с изпълнението си на BDK значи точно в Gris Charnel би трябвало да присъства макар и не доминантно смокиня.
https://www.fragrantica.com/perfume/BDK-Parfums/Gris-Charnel-57038.html
Аз пък тъкмо се сдобих с Lattafa Liam grey, който между другото е разкошен. Сега ме гложди как са се справили Гиза, но ще удържа на изкушението и няма да взимам поредна излишна бутилка за сега. Grinning

# 28
И аз гледам да се предпазя от излишни бутилки:)

# 29
Аз три Jacka-a. Ще споделя като дойдат
аз отдавна се точа на тези Джак но много малко мнения намирам, а на сляпо не ми се стреля понеже вече шкафа препълнен та ще ми бъде интересно да прочета мнението ви за джаковете

Общи условия

Активация на акаунт