Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, мили мами! Този парфюм го намерих в KiK, но беше в много малка опаковка. Знаете ли къде мога да го намеря в по-голям размер, като този на снимката? И също, ако знаете за други парфюми, които ухаят на слънцезащитен крем, ще съм ви много благодарна да споделите!

# 286
  • Deutschland
Интересно. В Германия всяка седмица ходя в Кик я за моливи я за друго. Не знаех, че имат парфюми. Имитации ли са? Трайни, сполучливи?

# 287
  • BG-DE
В немския КиК точно този не съм пробвала но други съм и никак не са добри, според мен са някакви китайски, може и да не е така, но на такива ми приличат😂

# 288
Какво мислите за TOM FORD
 FUCKING FABULOUS  на рефан доближава ли се до оригинала, или някоя друга имитации доближаваща се до оригинала?

# 289
Ако има някой от Сливен открили са магазинче на Парфен,в мол-а пред Лили.
Добри ли са парфюмите на Парфен и трайни ли са?
Цените им какви са?

# 290
Цените им какви са?

Не са трайни за цената си. Поръчах си първо един на Tobacco Vanille — беше сравнително траен, но оставяше жълти петна. След това си поръчах още 4 за подарък, но ми казаха, че въобще не са трайни и оставят петна и те.

# 291
Поръчах си This is her на Z&V от Парфен преди време, доста се доближава до оригинала и имаше изключително добра трайност.
Цените им какви са?

# 292
  • София
Момичета, препоръчайте ми добра имитация на Paco Rabanne - Fame или Fame intense Heart Eyes
Номера не помня, но ми харесват на La parfum, Zag Zodiak, D&P... Имаше и един от арабските фирми, но не мога да се сетя, беше или на Lattafa или на Maison Abraham. На La Parfume на мен много ми допадат вариаците им, но тези тежки шишета, хипер неудобни.

https://www.emag.bg/parfjum-za-zheni-jfenzi-feisty-edp-100-ml-7094/pd/D30N4KYBM/
Аз имам този и си го харесвам,но не мога да преценя колко се доближава до оригинала. Имах на Рефан и са ми почти еднакви по спомен.

# 293
Поръчах си This is her на Z&V от Парфен преди време, доста се доближава до оригинала и имаше изключително добра трайност.
Скрит текст:
Добри ли са парфюмите на Парфен и трайни ли са?Цените им какви са?
[/spoiler]

А коя е най-хубавата и трайна имитация на This is her? Много искам да си го взема за по-студените месеци.

Относно Parfen - имам VS - Bombshell от там и е много траен. Не съм забелязала да оставя жълти петна.

# 294
Момичета, препоръчайте ми добра имитация на Paco Rabanne - Fame или Fame intense Heart Eyes

# 295
 FUCKING FABULOUS  на рефан доближава ли се до оригинала, или някоя друга имитации доближаваща се до оригинала?
Имам на Гиза и за мен е неразличим от оригинала. Пробвала съм и други версии,но са голям компромис -липсват нотки,дълбочина.....

# 296
Някой с отзив

# 297
  • Deutschland
А някой да е тествал Vanilla sex на Заг? Нещо ми втръснаха розите, с които съм се заринала.
Солей Блан на Рефан ще го връча на мъжа ми. Нещо не мога да го усетя, нито ми е траен, нито ме впечатли с аромат.

# 298
Имам на Гиза и за мен е неразличим от оригинала. Пробвала съм и други версии,но са голям компромис -липсват нотки,дълбочина.....
Кой е по-добрия на Гиза или Рефан?

# 299
This is her за мен е най-хубав и траен на Мартинез.

Общи условия

Активация на акаунт