Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Моля за мнение, има ли смисъл да търся имитация на Versace - Yellow diamond и откъде? От много време усещам този парфюм на една жена и вчера я попитах кой е. Толкова ми харесва как седи оригинала и не знам дали някоя имитация би създала същото усещане, затова ако някой има опит ще съм благодарна да даде съвет.

# 601
  • Deutschland
Къде мога да разгледам чии парфюми имитират Латафа? Тук в един сайт ги намирам на цени 10, 15, 20 € бутилката.
Би ли споделила кой е сайта 😊

Vinted. Еклера на Латафа обаче е 70 €. Другите варират от 10 € до 20 € без доставка, доставката зависи от това до вратата ли или до офис. Знаеш 😊

# 602
Скрит текст:
Скрит текст:
Някой чакаше да пуснат в БГ Eclaire Lattafa.Имаше го за ден в един сайт за 99 лв ,но веднага го разграбиха. Току що си го взех от Дъглас 100 мл за 95 лв. Останаха само 2 бройки налични, за който го иска- Дъглас в The Mall.[/url]

Имам наливен Gold myrrh absolute от миналата година, усещам го на около метър от якето с което го носих в по-студените дни този месец.
И аз го търсих на няколко места наливен из Варна, за да добавя двойни капки, но никъде го няма. Само в тези капсуловани флакони 55мл, приличащи на Armani Code. След 10-12 впръсквания по дреха и кожа, дори Любимата(с много чувствителен нос) едва го усещаше. И в магазина продавачката ми сподели, че клиенти преди мен са имали някакво оплакване от партидата, различавал се от предходната им покупка. Отваряхме и пръскахме от всички флакони на щанда, за да си избера бутилчицата, при някои почти никакъв аромат нямаше дори. Даже и старият им тестер не беше особено наситен. Ще продължавам да търся наливен, за да си го подсиля с 50 капки поне. А СН mystery tobacco им е направо звяр, и от този очаквах нещо поне близко.
Даже не знаех че го има капсулован, купувам само наливен от refanshop.bg
В описанието пише 120 капки на 100мл и 65 капки за 53 мл (цените са съответно 34 и 19лв)

# 603
Еклера на Латафа обаче е 70 €. ..
Еха,тези са по-зле от нас тук в БГ  Simple Smile))) 140 лв Money Laughing
Но смея да кажа,че като концентрация Еклера не е като повечето,пръснах в 10 ч сутринта и вечерта се носеше от кожата ми !!! Същия е и Nebras Lattafa-все още нося дълъг шлейф,и двата са по-скъпи от другите! Предплагам от там идват цените им.

# 604
  • Deutschland
Pe, този сайт е като olx. Всеки слага каквато пожелае цена. Нямам идея къде другаде може да се намери, вероятно има доста магазини за арабски и турски  парфюми в предвид, че живея в малкия Истанбул 😔, но предпочитам да пазаря в момента онлайн.

# 605
Някой с отзив за този аналог на DYPTIQUE – Philosykos от The moon
Не познавам оригинала, предимно дамски или мъжки е Simple Smile

Philosykos Eau de Parfum Diptyque – от the Moon

Свежа, не много зряла, супер реалистична смокиня заедно с намачкани листа, дървесен и зелен аромат. Идеален за ранно лято и късна пролет. Унисекс аромат, създаващ настроение. Според мен е подходящ повече за жени. Предназначен за хора с млад дух. Страхотен аромат Simple Smile))

# 606
Привет, имам нужда от малко помощ..
Може ли препоръки за мъжки дървесен аромат, за подарък, нещо, което да е окей за офис/бизнес среда. Разглеждам варианти нещо от Гиза или долу на Морска гара магазина (за Варна става въпрос). Много благодаря предварително Simple Smile

# 607
Здравейте! Отскоро се запалих по цялото това разнообразие от аромати и тъй като още се "посвещавам", ще задам въпрос на по-опитните от вас, а именно:
Искам тази есен да ухая на нещо вкусно 😁 шоколад, шоколад и ванилия, сметана, бисквитки..
Към кой аромат и производител да се ориентирам? Благодаря предварително на отговорилите 🤗

# 608
Вижте angel muse от Гиза D253

Bianco latte - Giardini Di Toscana, Chocolate greedy - montale
имат имитации от различни фирми
Nebras Lattafa
Bargello-chocolate
Avon също имат парфюм със шоколадова нотка - attraction game
На бисквитки и супер бюджетен от нотино към 10лв, когато е на промоция.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Boum-Do-Brazil-80648.html

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 22:45 от jarkira

# 609
  • Варна
Привет, имам нужда от малко помощ..
Може ли препоръки за мъжки дървесен аромат, за подарък, нещо, което да е окей за офис/бизнес среда. Разглеждам варианти нещо от Гиза или долу на Морска гара магазина (за Варна става въпрос). Много благодаря предварително Simple Smile
Molecule 01 - Parfen
Iso E Super - Giza
Dior homme 2020 - Refan
Тези имам и са ми сред любимците.

# 610
За дървесни мъжки препоръчвам:
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Monocline-01-95879.html
На Гиза -Хануман, B683-Giza и Ganymede(не знам кой го има)

# 611
  • Варна
Първият препоръчан от линка, има ли го във вариант наливен или реплика?

# 612
D-frag12, the_demon,
много ви благодаря за препоръките! Поръчах Monocline 01 на Alhambra от Мейкъп.
The_demon, той всъщност не е ли Молекула 01 Ирис на Гиза?
Допълвам, или Алхамбрата сега като се замислих, е само Iso E super на Гиза 🤔

@Poisonblack, по-горе дадените :
Molecule 01 - Parfen
Iso E Super - Giza

Мисля са точно наливните варианти на този от линка (Алхамбра, Monocline 01, нали за този питате).

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 09:17 от The 13th

# 613
Здравейте! Отскоро се запалих по цялото това разнообразие от аромати и тъй като още се "посвещавам", ще задам въпрос на по-опитните от вас, а именно:
Искам тази есен да ухая на нещо вкусно 😁 шоколад, шоколад и ванилия, сметана, бисквитки..
Към кой аромат и производител да се ориентирам? Благодаря предварително на отговорилите 🤗
Angel muse на Гиза и Аристеа, както и в изпълнение на Евтерпа Joy.
Класическият Angel не е за пренебрегване също. Харесва ми на Заг Зодиак, Roxanne и съм сигурна, че и на други фирми е добър, защото сякаш е лесен за имитиране.
Dior Hypnotic Poison, за мен най-сполучлив е на Гиза, D&P, може и Рефан. Евтина алтернатива е Fiore Del Dragone на Tesori d'Oriente. Последния го има в комплект с крем за тяло, душ-гел, омекотител, сапун и сигурно още добавки, които не знам.
Dior Addict някак също ми е "вкусен", можеш да пробваш на Roxanne.

# 614
Моноклин на Алхамбра не отговаря на никой от посочените наливни. Изключително траен и със страхотен шлейф парфюм. Ненатрапчив,но присъствен. Много добър избор! Доближава се до посочените наливни,но не...не е като тях,тъй като ги имам всичките.

Общи условия

Активация на акаунт