Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Deutschland
На мен не ми отваря линковете

На страницата им  във ФБ ги има. Директно от там копирах, нямам идея защо не ги отваря.

# 706
GUIDANCE на ZAG и аз вчера го открих на сайта и подскочих от радост Heart Eyes a като видях и MOJAVE GHOST пощурях!

# 707
Фрау, кое на кое е имитация?

# 708
здравейте. Искам да ВИ попитам si на армани добра ли е при martinez или martin lion?

# 709
  • Deutschland
Освен Guidance и Mojave ghost, третата имитация е INTERLUDE MAN by AMOUAGE.

Фрау, кое на кое е имитация?

# 710
Благодаря, Фрау🤍
Този Guidance ако някой има впечатления , би ли споделил. Не за Заг, а самия аромат.

# 711
Може ли да ми кажете тези парфюми са някъква серия, но никъде на опаковката не пише името . Как да разбера на кого са имитациите.

http://perfumer.bg/

# 712
Благодаря, Фрау🤍
Този Guidance ако някой има впечатления , би ли споделил. Не за Заг, а самия аромат.

Guidance – Amouage – Имам вариантът на Гиза
Мек, топъл, уютен, гушлив, гурме….страхотно съчетание от олибанум, лешник, круша. Крушата придава сочност и сладост, но не прекалена, а само толкова, колкото е необходимо. Парфюм, подходящ за ранна есен, когато слънцето нежно е напекло, лъчите му са галещи и топли. Бих казала, че подхожда за  дама, не го виждам сякаш на мъж.  Ароматът е мек, но достатъчно наситен и силен, носи хубав шлейф, не оставате незабележими с него. Това е един от най-любимите ми парфюми за есента, а и по принцип HugHugHug

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 17:11 от Bonbonche

# 713
  • Deutschland
Може ли да ми кажете тези парфюми са някъква серия, но никъде на опаковката не пише името . Как да разбера на кого са имитациите.

http://perfumer.bg/

Лятото в България ми казаха, че били на Рефан. Имитират масовките. Цената им беше 9, 10 лева.

# 714
  • Стара Загора
Ох..този Гайдънс..след толкова споменавания все по-често го мисля, но след описанието на Бонбонче, съм почти на клик от поръчка от Гиза.
А според вас има ли разлика от готов спрей и масло, което ние да направим на спрей?

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:12 от Мариана Г.

# 715
Аз взех Гайдънс на Гиза пролетта. Разредих го сама и не съм го ползвала цяло лято. Сега е страшно наситен и шлейфов...
Вчера ми донесоха Амбър серията на Зара -4 парфюма по 30 мл. Страхотни са като аромати..  За първи път ще ползвам и трайността ще я преценявам тепърва. Два от тях ми миришат на Amouage, третия е Babycat  и четвъртия е Японска слива ТФ.

# 716
За каква серия на Зара става въпрос?

# 717
Аз взех Гайдънс на Гиза пролетта. Разредих го сама и не съм го ползвала цяло лято. Сега е страшно наситен и шлейфов...
Вчера ми донесоха Амбър серията на Зара -4 парфюма по 30 мл. Страхотни са като аромати..  За първи път ще ползвам и трайността ще я преценявам тепърва. Два от тях ми миришат на Amouage, третия е Babycat  и четвъртия е Японска слива ТФ.

Привет! Заинтересован съм от японската слива. Дали ще е удобно да помоля за повече информация като име, че се рових в сайта на Зара, но нищо не успях да открия. Благодаря предварително, за което!

Аз скоро не съм се включвал в темата, защото бях насъбрал доста аромати и си наложих забраната за нови покупки, докато не изпръскам наличните (то няма изпръскване, но това е друг въпрос). Взех наскоро за проба Angels' Share и Smoking Hot от ЗАГ - приятни са и двата аромата, както и много трайни при мен, но в Smoking Hot ме дразни прекалено уловимата тютюнева нотка, чието присъствие все така не мога да оценя в парфюмите като цяло. Днес имах възможност да помириша и новите попълнения на Martin Lion - Arabians Tonka и Angels' Share - не успях да различа значителни разлики спрямо версиите на ЗАГ и Рефан. Единствено Angels' Share ми се стори по-мек и сладникав спрямо ЗАГ, но за Arabians Tonka бих казал, че е идентичен като аромат с рефанския според моя нос. Трайни са и двата. Към 9 сутринта си пръснах по малко на двете ръце и сега (12:30) все още се усещат отчетливо, което е напълно задоволително за мен. Така или иначе обичам да си подновявам ароматите през около 3 часа. Наскоро започнах да пръскам и Lataffa - Khamrah Quahwa - великолепен и много, много траен при мен както върху дрехи, така и върху кожа. Сега се ориентирам към Sharaf Blend (скоро ще мина през арабските парфюми да го помириша). Ако остане време, ще се отбия и до ЗАГ да се запозная с техните нови, които споменахте тук в темата, стига да ги имат.

Та, толкоз от мен за сега.

# 718
Smoking Hot от ЗАГ - в Smoking Hot ме дразни прекалено уловимата тютюнева нотка, чието присъствие все така не мога да оценя в парфюмите като цяло.
Хм,и аз си го взех.Аз обаче почти не улавям тютюн,по-скоро нещо опушено.
Като бях в БГ на 34 градуса началото много ми напомняше на един сладкиш на майка ми с ябълки и канела.Чудех се тоя аромат откъде ми е познат и изведнъж ми светна че съм ходещ сладкиш.
В магазина на климатика пък ми миришеше на череши,макар че няма такива в състава.
Като се прибрах на 15 градуса пак го тествах 2-3 пъти.На тази температура си е чиста имитация на Черешата на ТМ,поне за моя нос.Не знам коя комбинация от нотки ми докарва на череши.Не е лош,но май ще замине при ММ.

# 719
  • Deutschland
Някой с пресни впечатления от Лорис? Оказа се, че в търговския център до нас са открили магазин на марката. Попрехвърлих разни неща в Интернет, стана ми интересен този на Тициана Т. Assoluto.

Общи условия

Активация на акаунт