Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Съгласих се, щом се разреждат. Не съм поръчвала до сега и мога да пробвам. Ако може някой да обясни как се разрежда ще бъда благодарна.
Някой, който ще поръчва от сайта на Дивайн иска ли да се комбинираме? Харесах един парфюм на Le Labo - Another 13 и никъде не намирам реплика, иска ми се да пробвам на Дивайн ама 18 лв за доставка? Не съм поръчвала до сега от там, ще се радвам и на отизви. Благодаря!

Misterscent го имат. Ако ще поръчваш ,може да се комбинираме
https://misterscent.co.uk/products/another131

# 256
Точно в предния коментар отговориха на този въпрос Simple Smile

[/quote]
1:4 със спирт от аптеката задължително 95% без нищо друго. 10мл масло 40мл спирт. Чака се поне 5дни да се смесят, след месец според мен достигат пълна зрялост..

# 257
  • Стара Загора
Здравейте, има ли добра имитация на Mont Blanc Signature?
Аз имам на Мартинез, имитацията е много добра Simple Smile

Потвърждавам, тъй като тези дни нося точно него. Сутрин, в къщи оригинала, на работа по обяд имитацията на Мартинез. Ами за мен са еднакви. Със сигурност, ако реша да го повторя, няма да е оригинала Simple Smile

# 258
  • Бургас
Благодаря за отзива. Почти бях поръчала оригинала и ме разколебахте. Жалко само, че на сайта на Мартинез е изчерпан .
Версията на Заг дали е добра?

Потвърждавам, тъй като тези дни нося точно него. Сутрин, в къщи оригинала, на работа по обяд имитацията на Мартинез. Ами за мен са еднакви. Със сигурност, ако реша да го повторя, няма да е оригинала Simple Smile

# 259
Срещам добри отзиви за парфюми Yodeyma. Изтеглих си католога им, но къде мога да намеря информация на кой оригинален парфюм съответстват?

# 260
Момичета и момчета, всички ли поръчвате от Заг? Питам, защото нещо цените на 50мл на сайта ми се струват, че са по-скъпи, а Заг имат няколко магазина, знам за София, Пловдив и понеже аз ходя до този в София, винаги за тест си взимам едни 15мл симпатични стъклени шишенца, които са и хипер идобни за чанта. Странно, че на сайта не ги предлагат.
Имам въпрос, преди на Мартинез имаше Good girl go bad на Killian, но вече е изчерпан. На Заг го нямат, на Рефан също. Някой да знае добра реплика дали от аналоговите, или дубайските?

# 261
  • Deutschland
И аз си бях взела Венеция в симпатично, стъклено шише от 15 мл, но с голямо цупене от страна на продавачката. Предлагали ги само за фирмени клиенти. Ами ние простосмъртните как да тестваме?
По-късно евентуално ще се замъкна до Заг и ако има новости ще пиша.

# 262

Благодаря!🙂

# 263
За мен версията на Гиза е най-добра. Казва се Добро Лошо момиче. Съвсем скоро си го поднових от страх, че ще го спрат.

Момичета и момчета, всички ли поръчвате от Заг? Питам, защото нещо цените на 50мл на сайта ми се струват, че са по-скъпи, а Заг имат няколко магазина, знам за София, Пловдив и понеже аз ходя до този в София, винаги за тест си взимам едни 15мл симпатични стъклени шишенца, които са и хипер идобни за чанта. Странно, че на сайта не ги предлагат.
Имам въпрос, преди на Мартинез имаше Good girl go bad на Killian, но вече е изчерпан. На Заг го нямат, на Рефан също. Някой да знае добра реплика дали от аналоговите, или дубайските?

# 264
И аз си бях взела Венеция в симпатично, стъклено шише от 15 мл, но с голямо цупене от страна на продавачката. Предлагали ги само за фирмени клиенти. Ами ние простосмъртните как да тестваме?
Това е лъжа, лесно можете да решите казуса, като пишете на Заг във Фейсбук. Явно някоя продавачка на месно ниво се опитва по тъп начин да си повиши продсжбите. При мен това работи, макар че аз съм много доволна от продавачките в Софийския им магазин, особено от едната.

# 265
  • Бургас
Това явно е измислица на продавачката. В магазина на Заг в Бургас никога не са ми отказвали и 5/8/10/12/15мл да ми напълнят.
Но преди много години Рефан ми отказаха да ми напълнят по-малко от 50мл в тяхно шишенце и така приключих с тях.

# 266
  • Стара Загора

Има имитация и на Мартин Лайън. Няколко пъти го душих в Елитис, но не се реших да го взема.
Не знам доколко е сполучлива имитацията.

# 267
имам good girl gone bad от  D&P

# 268
Срещам добри отзиви за парфюми Yodeyma. Изтеглих си католога им, но къде мога да намеря информация на кой оригинален парфюм съответстват?

Това намерих във Фейсбук страницата им

# 269
Кой номер е? Не го намирам по списъците.

имам good girl gone bad от  D&P

Общи условия

Активация на акаунт