Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Не съм предполагал, че някой, освен хард феновете познават тези аромати!
Моята наличност от Truth or Dare / Truth or Dare Naked изглеждаше така :
Скрит текст:

Първият харесвам повече, емоционална ми е връзката. И ако имате желание, можете в ДМ да душнете този ултра евтин крем душ гел - има доста близък вайб :
Скрит текст:
Носи ми се нещо такова пак, да 😊
Аз съм от "хард феновете" и на двата аромата на Мадона. Все още имам и от двата. Ще препоръчам и аз нещо, което доста прилича на бялата Мадона, не е 100% приликата, но е 90%. Ето за това става въпрос: Tuberose Monotheme Venezia. https://www.fragrantica.com/perfume/Monotheme-Venezia/Tuberose-69593.html

# 661
Да похваля Angels Share на ML. Много осезаем и траен. Представях си го по с аромат на ром.Има една леко кисела нотка, която долавям в класическия JPG. Всичко това с уговорката, че не познавам оригинала.
Яд ме е за Кокаина, с такъв мерак го купих

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:16 от Вярра

# 662
Здравейте! Аз съм изключително недоволна от обслужването на Дивайн. Заявила съм връщане на аромати още на 18ти и от тогава никакво развитие. Писах им толкова писма и само се правят на луди и отгоре на всичко днес получих запитване дали съм доволна от обслужване, направо чиста подигравка 😁😁😁.. Абсолютна ме загубиха, като клиент,много жалко.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 12:41 от Ilianapetrova

# 663
  • София
Заг имат форумна игра / томбола :
https://m.bg-mamma.com/?topic=1694862

# 664
Здравейте, минавам набързо да споделя впечатления за два арабски аромата. Първият е Raindrops на Ajmal. Дюп на Coco Mademoiselle. Във фрагрантика има мнения, които твърдят, че приликата е удивителна и такива, според които ароматът "звучи евтино и синтетично" (не съм съгласна изобщо с това). Повече от 500/100 гласа в полза на сходствата си е сериозна работа. Имам оригинала и смятам, че Raindrops е чудесен бюджетен вариант на този разкошен Шанел. Не съм много сигурна за трайността, защото оригиналът има голяма трайност, този е по-скоро средна - 4-5 часа на кожа и малко повече на дреха.
Другият е Luxe Verde на Emper, вдъхновен от Armani Prive/ VERT MALACHITE, в който се влюбих категорично. Връхни нотки: горчив портокал, петитгрейн
- Сърдечни нотки: жасмин, розов пипер, иланг-иланг;
- Базови нотки: ванилия, лилия, бензоин; Работата е там, че не знам доколко се доближава до оригинала, защото никога не съм го срещала. Парфюмът е със страхотно излъчване и много различни етажи на пирамидата. Все едно на някакъв период си с различен парфюм. Драйдаунът е много мека и красива ванилия. Имам усещането, че една идея по-студено време ще му се отрази по-добре, та тепърва ще чакам. Моя колежка каза, че това е най-ужасния парфюм, който е помирисвала, от което съдя, че не е универсална покупка Joy
Ако някой познава Armani Prive/ VERT MALACHITE, ще се радвам да сподели.

# 665
Привет!

Коя е най -трайната , силна и присъствена имитация на Erba Pura?

# 666
Здравейте, минавам набързо да споделя впечатления за два арабски аромата. Първият е Raindrops на Ajmal. Дюп на Coco Mademoiselle. Във фрагрантика има мнения, които твърдят, че приликата е удивителна и такива, според които ароматът "звучи евтино и синтетично" (не съм съгласна изобщо с това). Повече от 500/100 гласа в полза на сходствата си е сериозна работа. Имам оригинала и смятам, че Raindrops е чудесен бюджетен вариант на този разкошен Шанел. Не съм много сигурна за трайността, защото оригиналът има голяма трайност, този е по-скоро средна - 4-5 часа на кожа и малко повече на дреха.
Не съм пробвала оригинала Coco Mademoiselle. Но съм тествала Raindrops и Club de Nuit Woman Armaf  /другият най-добър дюп/.
Първият изобщо не ми хареса - някакъв ретро, лелишки, тежък парфюм.
Докато вторият е много приятен парфюм за мен, без никакво арабско звучене, много елегантен. Изобщо дори 1% прилика не намирам между двата.

# 667
...някакъв ретро, лелишки, тежък парфюм.
Обичам повечето ретро аромати. Както ги обича, цени и дори боготвори и една огромна част от почитателите на парфюми по целия свят. Обичам и повечето тежки парфюми. Както ги обича, цени и предпочита и една огромна част от почитателите на парфюми по целия свят. Определението Ви "лелишки" вероятно има за цел да обиди жените, които са в по - зряла възраст и продължават да ползват парфюми ли ? Или вкуса им ? Thinking Тук е пълно с "лелички". Нещо повече, Вие също неизбежно ще станете "леличка", а после дори и "бабичка"...Та....Предлагам да не влизаме в тази тема и да се придържаме към добрия тон. Hands V

# 668
Подкрепям предходния пост, още повече че върху млада кожа повечето "лелишки" / ? / парфюми се развиват разкошно. Не като при лелките. И имам преки впечатления за това.
Арабските парфюми имат ли имитация на Делина?

# 669
Не, че някой ме пита, но да кажа, че за мен "лелчински" и "бабешки" са си конкретни категории, както "компот" и " душгел" са категории аромати за други. Човек си имат представа за аромата, която няма нищо общо с възрастта на някой човек. Даже обратното- в последните години подушвам почти постоянно тийнейджъри с бабешки и дядовски парфюми, а приятните за мен аромати се носят от дами и господа 45+.
За мен бабешки и дядовски, и лелчински и чичковски са парфюми, които имат натрапчива нотка на пачули, брашлян, малина, евкалипт и др. Конкретно в парфюмите на Шанел, Диор и Ланком не знам дори коя е общата нотка, но всичките са ми бабешки, лелчински, дядовски и чичковски, докато на Версаче не съм помирисвала аромат, който да не ми хареса. Значи, има и елемент на почерк, не са само конкретните нотки.

# 670
Арабските парфюми имат ли имитация на Делина?
https://perfumesfromdubai.com/product/delilah
Обаче не знам колко е сполучлива.
Скрит текст:
Не е много по темата, когато бях студентка преди сто години любими парфюми ми бяха Pergolese, B.U - лилаво с перли и един парфюм, който не мога да се сетя как се казваше и много ме е яд, вероятно е бил имитация, в синя бутилка, по спомени сякаш наподобяваше кристал.

# 671
  • София
Аз харесвах един Ninety nine, продаваше се в метална кутия и често го рекламираха по телевизията.

# 672
На мен ми харесваше жълтия B. U. съд синята капачка, но уви - вече няма и следа от него. Не знам на кой аромат е имитация, но бих си купила оригинала, ако не е безбожно скъп.

# 673
На 99 ми напомни Зелен чай/Кокосов бриз на Елизабет Арден, когато го подуших преди няколко седмици
Edit: BU Wild има в Parfimo и TMarket, ако става въпрос за него. Според фрагрантика е имитация на Pleasures Estée Lauder

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 22:04 от kikithealien

# 674
Аз харесвах един Ninety nine, продаваше се в метална кутия и често го рекламираха по телевизията.
Същата тема, но номер 37, на страница 21, някой е писал на кои парфюми прилича въпросния 99. И мен ме заинтригува.
Не мога да дам линк.
Допълвам и към предходния пост: не съм пробвала този BU, но при първа възможност ще. Има ги и в Кауфланд, мисля. Дано да е същия!

Общи условия

Активация на акаунт