Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 52 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • обл. Шумен
Аз също много харесвах жълтото BU. След време без него, когато започнах да си вземам наливни, в Заг попаднах на Pleasures Estée Lauder. Вече не го продават, тогава намерих доста прилика между тях, но не съм се сещала да проверя във фрагрантика. Усещам в BU основно момина сълза, докато в Pleasures има една доза повече нежност и дълбочина. Но определено са много сходни! 😊

# 676
  • Deutschland
Бях забравила за 99. Къде ме върнахте ♥️. Имах го и какво ли не бих дала да усетя пак ароматите на онова време.

# 677
...някакъв ретро, лелишки, тежък парфюм.
Определението Ви "лелишки" вероятно има за цел да обиди жените, които са в по - зряла възраст и продължават да ползват парфюми ли ? Или вкуса им ? Thinking Тук е пълно с "лелички". Нещо повече, Вие също неизбежно ще станете "леличка", а после дори и "бабичка"...Та....Предлагам да не влизаме в тази тема и да се придържаме към добрия тон. Hands V
Не мисля, че тонът ми е лош. А вашия дали е добър? И изобщо как ви мина през ума, че съм искала да обидя някого с моето мнение? То очевидно не ви допада, но приемете, че аз съм от другата половина на света. 🙂

# 678
какви са тия абсурдни цени 100 мл 50 лв ?

# 679
А Гизата излизат и повече дори...Много поскъпнаха.

# 680
  • Deutschland
На D&P за 30 € получавам 100 мл. парфюм, 30 мл. парфюм (проба се води) и дезодорант. В българския магазин 20 € е 30 мл. Рефан. Бих се прежалила честно, но това с цените е безумие. Та 20 € в Дъглас беше оригинал на Сол Жанейро, а често разни като Amor Amor и Be delicious ги пускат на 20 €.

# 681
Le Parfum в магазини Рефреш във Варна са все още със старите цени. Вчера взех за 35 лв 100мл. Не знам докога ще са и там така,  но те по принцип си продават евтино.

# 682
  • обл. Шумен
Замислям се вече за оригинал от 30 мл., вместо няколко от по 50-100 мл. за 30-50 лв. Лошото е, че рядко срещам оригинали от 30 мл. Или не търся както трябва. 🤪 Цените наистина станаха много нереални !!! 😡
Скоро не съм си вземала нищо. Имах няколко мострички на Заг, едната на BLACK OPIUM YVES SAINT LAUREN. С времето стана по-кехлибарена, две пръскания и целият коридор мирише. Явно с времето се е поизпарил и затова е по-силен...нямам друго обяснение...

# 683
415 на Заг какво е? Цялата таблица никога не желае да ми се отвори цялата. Благода

# 684
  • София
415 на Заг какво е? Цялата таблица никога не желае да ми се отвори цялата. Благода
Tom Ford - Oud Wood
На сайта им в търсачката по номер проверявам.

# 685

Здравейте, Сан Сиро предлагат ли на този имитация?

# 686
На Заг е страхотен и много траен

# 687
Наистина имитационната парфюмерия вече стана доста скъпа и започвам все повече да гледам за оригинали на промоция. Някак си прекаляват ми се струва... Но както и да е... Има ли някой хубав и траен на Мартинез, който си струва да пробвам. Давайте предложения приятели.

# 688
  • Стара Загора
Зависи какво харесвате като аромат, но мога да препоръчам My way и Bombshell в случай че харесвате сочни плодови парфюми.

# 689
  • София
И Интенз кафе, ако ароматът Ви допада, страхотен е и дълготраен,  ако това Ви е важно.

Общи условия

Активация на акаунт