Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 869
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Здравейте! Реших да участвам в играта на KFC , но не мога да регистрирам бележка,защото като стигна до населено място, избора е само с букви А и Б . Има ли някой участващ, може аз да бъркам някъде?
Напиши с думи град и ще ти излязат офиси на Спиди в този град
Пробвах,но не става. Благодаря..
За избор на населено място не е ли само за офис на Спиди? Ако избереш опцията "До личен адрес" може да се попълва свободно.

# 181
# 182
Излезе ми отстъпка за аквапарк.

# 183
Пастата за зъби Elmex дойде.

# 184

Благодаря на Станимир за подсказката, от сутринта и аз с чаши 🍀

# 185
Огромно благодаря на Станимир , който от няколко дни ми помага и днес ми подари й код.
Да ти се връща добрината тъпкано

# 186
Аз трябва да благодаря на малката дъщеря, която реши да се събуди рано-рано, та и аз успях да спечеля едни чаши. А тъкмо ми беше последния код 😜

# 187
Здравейте, идея от какво е това езиче? Изглежда точно като колата, но е със 7 знака.

# 188
И моята паста за зъби дойде. Доста са се постарали:

Платнена торбичка, паста, четка, вода за уста, конец и детска пастичка.

# 189
  • Пловдив
А моята паста са я пратили във Варна, вместо в Пловдив... Получих смс от Спиди. Пренасочих си я за понеделник. Ще платя една доставка, но имам проблеми с венците и искам да я пробвам. Не ми се разправяше с организатори и изясняване на грешката. Дано няма и други объркани адреси!

# 190
Привет и от мен!🌞🍀🌞
Днес пристигна една дългоочаквана и желана награда от ИГ😍
Възглавницата за под е многофункционална, с хубав дизайн и  непромокаем калъф с цип. И е от български производител.🍀

Щастливи и безгрижни почивни дни ви пожелавам!🏖🍹🍀

# 191
Здравейте искам да попитам за тези кърпи на вафли морени има ли определен час в който играете .Играя различни игри но до сега нямам никакъв късмет 😔 🙂🍀

# 192
Здравейте искам да попитам за тези кърпи на вафли морени има ли определен час в който играете .Играя различни игри но до сега нямам никакъв късмет 😔 🙂🍀
Според мен няма час. Аз спечелих от 3 бележка.
Правило ми е впечатление,че в някои игри някои номера не печелят. Като пробвам с друг номер и печеля, даже някой път от първият път!

# 193

Аз съм с гримове от Пиер Карден и Сузи и Рени от Инстаграм.
Чаках да качат сторито. Голям кеф. ❤️🥺

# 194
Според мен няма час. Аз спечелих от 3 бележка.
Правило ми е впечатление,че в някои игри някои номера не печелят. Като пробвам с друг номер и печеля, даже някой път от първият път!
Да си призная- и на мен ми е минавало през ума 🙂 Има игри в които с 10 бележки не ме теглят. За 2 години участия във всички игри на Милка ( с покупка и без), нямам спечелена награда, дори там където наградният фонд беше трицифрено число. Куфарът на Nestea спечелих от първата регистрирана бележка.
С по- голяма сигурност мога да го твърдя за ИГ- всички спечелени награди от ИГ досега (за които съм видяла видео от тегленето) са от единия от двата най-разпространени безплатни софтуера за random selection. Всичките. Само дето не знам предварително с коя програма ще теглят ( и дали наистина ще "теглят") 🙂

Общи условия

Активация на акаунт