Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 132 084
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 120
Вчера имах обаждане от Частен номер, но много бързо затвориха, предполагам е Рошен. Дали да очаквам повторно обаждане или как мога аз да се свържа с тях? Днес звънях на номера от Общите условия, но вече не бил актуален.

И на ММ звъняха вчера от скрит номер, но бяхме в движение и не успя да вдигне, В рошен има подобен на негови номер, затова предполагам че са били те.

# 121
Май тея кърпи на Морени много лесно се печелят щом втора участничка от форума печели кърпа.

# 122
Май тея кърпи на Морени много лесно се печелят щом втора участничка от форума печели кърпа.

Ами аз втора бележка регвам днес - нищо.
То май по 12 бр на ден се падат.

# 123
Регистрирах 4 бележки и нищо. И без игра в семейството ми ги ядем много, но кърпа нямаа😀. Подариха ми един код на кока кола и от там едно голямо нищо!

# 124
Пролетка, Благовеста повтарящи се от юни...

Печеливши от анкетата на Лидл за юли са качени, ако някой се познае.

# 125
Здравейте, само нощем ли се печелят чашите от кока кола, ако може да споделите (може и на лично). Пробвах сутрин, следобед, вечер, но не ги нацелвам.

# 126
Регистрирах 4 бележки и нищо. И без игра в семейството ми ги ядем много, но кърпа нямаа😀. Подариха ми един код на кока кола и от там едно голямо нищо!

В нашия Кауфланд са намалени на 0.47 ст, че им изтича срока - до 10.08 са вафлите. Има цяло пале.
Купила съм много на отделни бележки.

# 127
И аз днес купих вафли Морени на цена от 99ст. Сърцето ме заболя за тая третата вафла дето трябваше да я купя, ама купих я. Не съм яла вафли от дете, та ето тази вечер ще си припомням 😅

# 128
  • Пловдив
Днес купихме продукти от игри. При излизане от супермаркета питах съпруга ми дали взе бележката. Забравил и се върна на касата. Дали му дубликат, защото касиерката намачкала бележката и я хвърлила в коша. Дали мога да участвам с тоя дубликат?

# 129
Честит син, Мама Лиса, да ви е жив и здрав!

Благодаря за темата и споделените игри.
От 3 награди през юли, колкото не съм печелила никога, все още не съм получила нито една.
Нито пералнята от Ариел, нито пастата от форумната игра, нито от sportal.bg.
Имах и още една- кен Каменица  от Хепи, доставиха я, когато  преди няколко дни направих онлайн поръчка.

# 130
В Милка с 2 участия бях за ваучери и не ме огря.1:0 за Морени,мислех,че автоматично се участва за ваучерите,но не.В КК спечелих чашите в 1:15.

# 131
  • София
Днес купихме продукти от игри. При излизане от супермаркета питах съпруга ми дали взе бележката. Забравил и се върна на касата. Дали му дубликат, защото касиерката намачкала бележката и я хвърлила в коша. Дали мога да участвам с тоя дубликат?
Не приемат дубликати искат си оригинала на бележката.
Разделяйте продуктите за отделните игри с тези разделителите
 като тоблерони и бележките си ги прибирайте  лично вие
не оставяйте някой друг да се грижи за бележките.

В Озон.бг до 14 август има 4 книги на цената на 3
Скрит текст:

# 132
# 133
Днес ММ има съобщение за ваумера от ОМВ и Кит Кат, имаше въпроси за това в темата.
За доставка ли?
Да, за доставка утре 02.08.24г., със Спиди.

Имейл ли сте получили от Нестле или известие от Спиди?
След като пратихте снимка на бележката получихте ли имейл за потвърждение , че е одобрена?

# 134
  • Велико Търново
Днес ММ има съобщение за ваумера от ОМВ и Кит Кат, имаше въпроси за това в темата.
За доставка ли?
Да, за доставка утре 02.08.24г., със Спиди.

Имейл ли сте получили от Нестле или известие от Спиди?
След като пратихте снимка на бележката получихте ли имейл за потвърждение , че е одобрена?
Няма обратен имейл за потвърждение. И аз тази вечер получих известие от Спиди за доставка на ваучера утре.

Общи условия

Активация на акаунт