Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 895
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 215
От 6 регистрации в Мента-нищо.

# 1 216
Само при мен ли има проблем с колелото на А1 Клуб ? От няколко дена след като го завъртя то не спира да се върти. Преди ден го оставих да се върти половин час, но то така и не спря. При вас как е ?

# 1 217
  • In The Middle Of Nowhere
При мен си спира. Сещам се да пробваш, ако не си, да преинсталираш приложението или да рестартираш телефона. Понякога така се оправят тези неща.

# 1 218
https://www.game.pombar.bg/
Дано не спечеля мече 😂 искам кошницата, няма да ме е жал да я тъпкам 😂

# 1 219
  • Washington,USA
Аз чакам да качат печелившите от играта на verano azur .

Щом нямаме sms едва ли ще ни огрее.

# 1 220

Щам нямаме sms едва ли ще ни огрее.

Аз се видях в списъка с предходните печеливши,  но нямам смс или обаждане.

# 1 221
verano azur изпращат имейл с молба да изпратиш данните си за диставка. Аз спечелих от първата седмица, още на другия ден след като си дадох данните получих пратката.

# 1 222
https://deko-promo.bg/
Ако някой ще прави ремонт!
Нова игра!

# 1 223
Отново искам да благодаря на Koshnica за дадените кодове и на Станимир, защото днес си получих спечелените преди месец чаши от Кола Кола. Късмет на всички!

# 1 224

Щам нямаме sms едва ли ще ни огрее.

Аз се видях в списъка с предходните печеливши,  но нямам смс или обаждане.

Аз получих имейл, че печеля на 23.08 и върнах данни за доставка

# 1 225
Някой дали има излишен код от кока кола стъкло?

# 1 226

Скрит текст:
Не играя в Инстаграм игри - обаче като видя печелившите и разбирам колко са нечестни игрите. Знам че доста хора от темата играят и печелят от Инстаграм доста , за което - Честито! Това да пишеш 50 коментара или 1 също няма да споря - всеки участва с колкото иска. Виждал съм обаче игри , в които пише 1 коментар че може само и те пак пишат по над 30-40.  Според вас справедливо ли е 85% от игрите да ги печелят инфлуенсъри ( някои от които също организират игри ) и които имат последователи в диапазона 20хил. - 200хил. ? И също така - въпросната жена , която днес печели "iPhone 15" е тагвала едни и същи хора няколко пъти. В играта не пише , че може само 1 коментар , но къде пише че може да се тагне 1 и същ човек 100 пъти? Във всички игри вече се напълни с измамници . Докато организаторите не си следят нещата никога няма да се оправи това нещо.

# 1 227
Поправям се. ЕКОНТ били 😀

Извинявам, се ако вече е задаван този въпрос, но на някой да му е познат този номер +359882810002.
Че имам 2 пропуснати обаждания, а покрай децата не съм чула телефоно. Но и не мога да го набера.

ПС: Може и да е от игра, нооо 😀 акъла ми е наполовина и не помня да има тегления днес

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 15:59 от Антония Г.

# 1 228
  • In The Middle Of Nowhere
И аз видях тази печеливша… и също не съм възхитена. Не знам колко коментара е сложила, ни точни вчера и днес се замислих по темата за играещите в някои игри инфлуенсъри. Някои демонстрират материално положение и успешност, пък се редят за награди с последователите си. Или е като видят нещо скъпичко душа не трае. Ще ми се повече от тези неща да се падат на хора, които наистина не могат да си ги позволят, но за съжаление не винаги става така в живота.

# 1 229
Аз тръгнах да пиша и го изтрих, но все пак ще го напиша.
Няма контрол затова е така.
Включително и съфорумки пишещи тук играят по същия начин - един милион коментари, през час или в последния ден от играта.
Явно са хванали тактиката, защото редовно има хвалещи се тук.
Също така постовете имат опция да се включат коментарите като известия. Получавам кой какво коментира и така мога да следя кой какво пише.
Редовно например ако играта приключва в 18:00, от 17:30 започва въпросната дама през минута да коментира.
И после хайде в темата, айде спечелих. Ами спечелила си ама нечестно. Нямам време да се занимавам, защото са много такива да им натрия носовете.

Общи условия

Активация на акаунт