Любители на котки - Тема 197

• 32 009
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Малко странен въпрос ще задам.
В апартамента на приятелката на дъщеря ми ще пръскат срещу дървеници (с отрова за хлебарки). Детето пита кой препарат е безвреден за котки.
Не са казали с какво ще се пръска. Казали само, че е безвредно за хора. Ще се пръска в апартамента на котката с проблеми с краката.
Питах дъщеря ми - котката е добре.

# 601
В смисъл, проблемът със задните лапи вече го няма?

# 602
Мисля,че по-скоро Мари припомня за коя девойка и котка става въпрос.
Мари,не е ли по-добре да говорят с хората от фирмата,че има жияотно в къщата и да съобразят с калво да пръскат.

# 603
Разбрах за коя котка става въпрос. Само питам наистина ли вече е добре. Щото ако е добре, това значи, че проблемът не е бил неврологичен.

# 604
  • София
Разбрах за коя котка става въпрос. Само питам наистина ли вече е добре. Щото ако е добре, това значи, че проблемът не е бил неврологичен.
- А Туинкъл как е?
- добре е

На море са, с котката.
Котката беше на инжекции. Не съм питала какви.
След смяната на климата може да се е подобрила Simple Smile

Мари,не е ли по-добре да говорят с хората от фирмата,че има жияотно в къщата и да съобразят с калво да пръскат.
Писах ѝ.

Днес Оникс искаше да се разходи на площадката и го пуснах. Въргаля се по пода.
Съседите излязоха с кучето им. Шпиц. Познават се с Оникс и си подушиха нослетата Joy Аз все пак държах Оникс, но нямаше проблем.
Невероятен е Оникс Sparkling Heart

# 605
А, ние ритаме топка и си подаваме. А суриката, дето му е незаменимата бебешка играчка, го лови, убива и го носи при мен да му го хвърля пак, обаче първо трябва малко да му се помоля.

# 606
Тази сутрин Мими ме зарадва с нещо, което не беше правила с месеци Simple Smile Донесе ми в леглото ластиче с цел да и го хвърля и да ми го върне обратно, за да и го хвърля отново. Като на куче. Преди редовно го правеше. Нз как се беше научила Simple Smile
Видео от преди време когато го правеше редовно Heart Exl
https://files.fm/f/fetbxeazvj

# 607
Въплъщение на израза "Спи като къпан", след като известно време стоя на слънце, да изсъхне. Доста жалък вид има вече, ама си ми е син

Да бе, жалък, прекрасен е дядко Heart
Да знаеш, че и неговата не е лесна. Пожелавам ти по-малко да му се ядосваш и повече да му съчувстваш. Надявам се това да не те обиди. На мен ми се падна болнаво и недъгаво куче и ядосването ти ми е толкова познато, то е от безсилие всъщност.

AniNe, гледах клипчето! Стига бе, това моето куче не може да го прави. Браво на котешката умница!

# 608
  • София
И дядката на млади години носеше едно конкретно топче в уста, но не на мен, само захапваше, носеше няколко метра и пускаше. Ох, прекрасният ми той.... За кратко в събота беше чист и не миришеше на урина.
По данни от вчера - 2,600 тежи горкият, не че някога е бил особено голям, но сега съвсем окльощавя.
Съчувствам му много, но няма как да разбере, че хапчетата в гърлото са за негово добро. Иначе се галим и мъркаме, когато ми остане време (хич ме няма по чистенето, сега Господ сякаш ме наказва)
Вчера му мериха кръвно, над 300 било, не зная какво е това чудо. Дадоха ми още 1 хапче и нещо за болката на ставите, второто на дози в тънички спринцовки.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 14:32 от Cuckoo

# 609
Идея си нямам как се запали по тази кучешка игра Grinning сама се научи от нищото??? И като наедря, спря Grinning Затова се учудих силно тази сутрин, че ми го донесе обратно отново и отново Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 610
  • София
Не знам какво толкова ви учудва. Не е само кучешка игра. С нашите няма кой толкова да си играе, но Дейзито по същия начин носеше от онези малките ластичета за коса. Дъщеря ми се чудеше къде да ги скрие, защото задължително изчезваха след играта. А тази хубавица

си умираше за пластмасовите кръгчета, които остават около гърлото на пластмасовите бутилки. Точно те явно лесно се носят с уста, а и много хубаво подскачат и се търкалят при хвърляне. Simple Smile

Днес у нас официално беше обявено, че есента дойде. Simple Smile Рижко намери единственото огрято от слънцето местенце на килима и заспа там. Наско се намърда в едната хралупа, а Киро в другата.

# 611
  • на брега на морето
Таня, това Дейзи ли е?
И Нала си играе с такива ластици; беше откраднала един и го дъвкала, лигавила.
Днес в спомените във фейса ми излезе Кирето на зеления котешки фотьойл. Сладко реваненце ми е той, тулумбичка, еклерче,  френска селска тортичка Heart

# 612
  • София
Таня, това Дейзи ли е?
И Нала си играе с такива ластици; беше откраднала един и го дъвкала, лигавила.
Днес в спомените във фейса ми излезе Кирето на зеления котешки фотьойл. Сладко реваненце ми е той, тулумбичка, еклерче,  френска селска тортичка Heart
Не, това е Сивета на братовчедка ми. За съжаление вече е звездичка.

Ето я Дейзи:

# 613
  • Варна
Тигра и братче се крият на верандата, заради проливния дъжд:

# 614
Ние втори ден редим снимки с кака. Предложих ѝ, албума на Линош да го направим с текст, все едно Линка разказва. Получава се нещо като книжка с картинки 😆, забавно е! Ама много снимки, много нещо, то аз съм си за бой де, че не вадя на време, и сегааааа става бавничко, а и Линош ни "помага" като се заиграва с тях и ни ги мести. 😆
Иначе и тя носеше така ластиче, но тук ме предупредиха да не го погълне и ги крием от нея! Абе като малка беше по - умна 😁, разпознаваше си играчките по имена и като кажа например "дай на мама Спаска" ми носеше точно овцата Спаска и така нататък с Киви, Топчо и други. Сега обаче, или не ѝ се играе толкова или е по - хубаво да го играе глупчо бездънски и да си спинка. 😆
Здраве да е, като ѝ се играе - играем, като ѝ се спи - да спи.
Ще продъни малкия хамак, но още се нагнецва в него и почти заспива, докато ние още редим снимки. 😂

Общи условия

Активация на акаунт