Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, колко време може да стои пратка в автомат на boxnow и ако се случи, че не мога да я взема и я върнат, ще ми възстановят ли парите?

# 16
48 часа, някой спомена, че май са удължили срока. Но не е +12 часа повече. Ако им се обадите, ще удължат с още 48 часа. Може някой друг да я вземе като предоставите ПИН кода. Не знам какво се случва като не се вземе в срок. Сигурно я връщат.

# 17
Къде ги въвеждате тези полета?

И на мен ми стана интересно.
Никъде нищо не съм въвеждала. Лепя готовата товарителница.

# 18
Точно. За това попитах.

# 19
  • На морето!
Много смело ми се струва да си поръчвам козметика от Тему, макар че доста загледах маската за коса, която бяхте споделили скоро.

# 20
  • София
Честно казано аз за момента спрях да използвам тяхната козметика за лице.
Купила съм си от серията "5 in 1" серум https://share.temu.com/OovxNwD8CoA, крем и измивна пяна, която още не е дошла. Не са мазни, добре попиват, хубаво миришат, но след 10-на дни употреба сутрин и вечер ми се появиха някакви странни пъпчици по лицето и спрях да ги ползвам поне временно. Не съм сигурна, че е от мазилата. В цикъл бях, пия антибиотици и 100 други хапчета в момента. Но за всеки случай спрях да видя ще изчезнат ли тези неща от лицето ми.

В същата поръчка имах и това етерично масло от джинджифил за коса. https://share.temu.com/v4HrAxAAwcA Пристигна много смотано опаковано. В торбичка от бъбъл, но вътре се беше леко разтекло, въпреки че шишето беше запечатано с фолио и с капачка, а пипетата беше отделно. Етикет - все едно са го разпечатвали в някое мазе. Много бях скептична. Но него пък колкото повече го ползвам, толкова по-хубава ми става косата. Явно са го опаковали точно в някое мазе, но субстанцията в бидона е читава.

Не е козметика, но любимо ми е това https://share.temu.com/v2MsYN6JwOA Пускат го редовно за 1.89. Супер ми облекчава синузит, главоболие, донякъде наистина енергизира. Нося си го нон-стоп в чанатат и си го ползвам. Дано не свърши твърде бързо. Но съм си поръчала още 2

# 21
  • Пловдив
Къде ги въвеждате тези полета?

Понеже връщам за първи път, реших да вляза в сайта на boxnow и да подготвя пратката оттам.

# 22
Ами не се прави така. Заявявате връщане от приложението на Тему. Там се генерира товарителница. Изпращат Ви ПИН код, с който можете от всяка една точка да оставите пратката си. После в приложението трябва да отбележите, че сте върнали пратката. В някои случаи може да не поискат връщане.
Кой Ви каза, че трябва да си заявите връщането от сайта на БоксНау?
За това е добре да се чете първата страница. Не напразно някой се е постарал да събере всичката информация там.

# 23
  • Асеновград
Пуснах четири поръчки , вчера и миналия ден. Трите са обединени в една доставка със Спиди. Третата още е на събиране. Подплъзнаха ме с едно ниски цени пак Тему

След допълнителното намаление с купони осреднената цена на брой излиза по 5лв. което е добре.
Относно възстановяването при намалена цена, явно зависи от артикула. Забелязвам,  че имам поръчки в които няма стотинка върната сума. Най често това са неща хванати на голямо намаление. При други които поръчвам защото съм решила, че ми трябват , и не чакам намалението им, после има връщана като кредит та пак идват на добра цена. Има неща които съм харесала и поръчвам повторно.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 07:57 от Panayotu

# 24
Моята последна поръчка, която е с Eurodis, от 30 юли е заседнала на летището, и очаква полет. Предишните ми 3, които бяха разпределени с Бокс нау, излитаха още на следващият ден.
Не зная има ли взаимовръзка с куриера, тъпото е, че пратка е с неща за приятели.

# 25
  • Асеновград
Май няма връзка с куриера. Последните ми поръчки бяха с различни и се бавиха много със събиране и излитане. Даже снощи забелязах нова функция при проследяване , отваря се

Отваря както при Митницата, виждаш как стои и чака.

# 26
Panayotu мислех, че аз поръчвам много, ама ти биеш отвсякъде Grinning
Много е зарибяващо, одеве пак пуснах поръчка, че ми дадоха 20% намаление и ми върнаха едни пари за развалена нощна лампа. И реших да изтрия аппа, то няма край Joy
Чакам новата поръчка и още една, и дано не се изкуша пак, че вече нямаме място, къде да ги трупам Joy

# 27
  • софия
Имам поръчки от 24. и 25. юли. Срокът за доставка е 1/2.07-13.08. В момента са In Transit>Package arrived at airport
1 August 2024. Вероятно ще ги получа другата седмица. Спиди е доставчик (слава Богу!).
Всяка година на морето се заглеждам по плажни принадлежности, тази година видях подобен дюшек (май и миналата, но съм го забравила). По средата е мрежа и реално си във водата, докато си на него. Не се въздържах и поръчах за септември - https://share.temu.com/wynnKL5rLLA.

Същите ги гледах в наши сайтове на безобразни цени +*3 пъти, а не съм ровила и чакала промяна в цената.

# 28
С босите водни обувки разбихме плажовете на Италия, всички в тях гледаха, а нашите са и в едни ярки цветове 😉

# 29
  • софия
Няма да ти искам линк Simple Smile, но съм любопина какви бяха.
Почти не ползваме нашите, а имам 3 чифта нови. Тази година мъжът ми ги ползва, заради колата - до и от плажа, че не може да кара с джапанки.

Общи условия

Активация на акаунт