Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 267
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Явно за всеки град/район на доставка е различно.
Единствените, с които не искам да се занимавам, са Сеймдей. Последно отново трябваше да се разправям с тях за пратка от Зара. Но явно са в процес на набиране на персонал и промени в процесите. След като писах във формата им, ми се обади някаква жена да ме пита. Пита ме и за обслужването. Излях се.
С Експрес уан получавам отдавна (още бяха МВМ) и винаги всичко е било наред.
Със Спиди ми е най-добре.

# 361
А, пали свещ да нямаш вземане - даване с Експрес Уан.
Точно. Нищо чудно и моята пратка да е изчезнала.
Звънче на теб поне са ти се обадили.
Тия Експрес 1 нали са бившите МВМ, за които са говореше навремето, че са на бивш шеф в от Български пощи, та заседнали са си в соца, и там са си останали.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 08:02 от Lemy

# 362
Същите са, да.
Нямат кутии, звънят ти буквално като са пред вратата. Ако не си вкъщи, лоша работа.
Чаках 2 поръчки, дошла е втората, моля ви се?! Първата се е забила някъде, да видим кога ще се появи.

# 363
  • София
За тези, които сте писали адрес за получаване офис на Спиди - какво се случва, ако пратката се доставя от друг куриер?

# 364
Аз съм дала адрес на офис на Спиди.
Досега само с тях и с Бокс Нау съм получавала. За другите куриери не знам, но те, без Експрес Уан, са с кутии.

# 365
  • софия
За тези, които сте писали адрес за получаване офис на Спиди - какво се случва, ако пратката се доставя от друг куриер?
Обаждаш се на куриера и уточняваш друг адрес.

# 366
Здравейте, някой поръчвал ли си е преносим мини блендер за сок? Моят нещо не работи както трябва, не успява да се завърти ножа, а го пробвам с меки плодове и чери домати например. Мъчи се да завърти ножа,ама не успява.
Също така си поръчах Арома дифузер. И той не тръгва, или аз нещо не успявам да го подкарам, въпреки ,че правя всичко по инструкции.
А така си ги исках тези глезотийки.
Иначе до сега всичко което съм си поръчвала е било без забележки.

# 367
Тук се оплакаха от тези блендери, аз имам от преди, раздаваха ги промоутъри на някакви цигари, същата работа, не може да откъсне 😀, зареждам, зареждам и прави едно завъртане на ножа само.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 10:30 от evhen

# 368
Значи ,просто да не се мъча повече и да го връщам.
Благодаря за отговора.

# 369
Експрес Уан никога не са ми доставяли до адрес, а постоянно се въртят техни куриери около нас. Пристигат в офиса който е на 10-15 минути пеш и получавам съобщение във вайбър.

# 370
Благодаря за отговора.

Снимай клипчета как не работят и ги приложи при искането за връщане. Може да ти кажат да ги задържиш и просто да ти върнат парите. А най-добре ги пусни и в коментарите. Поне да знаят другите купувачи и да не се лъжат.

# 371
Благодаря за отговора.

Снимай клипчета как не работят и ги приложи при искането за връщане. Може да ти кажат да ги задържиш и просто да ти върнат парите. А най-добре ги пусни и в коментарите. Поне да знаят другите купувачи и да не се лъжат.
Да, снимах снимка и клип,че не тръгва.
То самото приложение ми дава да генерирам явно товарителница и да го предам в бокс нау за изпращане. Ще го върна при всички случаи, като не работи.
Благодаря за съвета, ще оставя и коментар със клип да се знае.

# 372
На дифузера какво не му работи, аз такъв взех, много сме доволни.

# 373
  • Испания
Поръчвали ли сте мрежи за сушене на плодове и т.н. Гледам има различни размери.  60/40 върши ли работа,трислоен,или по-голям.Има по 7 лв и по 27. По евтините да не са боклук се чудя:rolling_eyes:

# 374
Поръчвали ли сте мрежи за сушене на плодове и т.н. Гледам има различни размери.  60/40 върши ли работа,трислоен,или по-голям.Има по 7 лв и по 27. По евтините да не са боклук се чудя:rolling_eyes:
https://share.temu.com/h3n7jUppWXA

Имам тая, трислойна, купена за около 7 лВ. Много съм доволна, огромна и с куката за закачане. Става за билки и плодове, което е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт