Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 42 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Скам е. Тему предупреждават за това. При мен е така.

# 61
Здравейте,
Чакам поръчка, пише, че е минала митницата, но коя държава... Проверявам детайлна инфо, но конкретика няма. Колко дни след това да я очаквам? Защото тръгваме на път...

# 62
  • София
Митницата на летище София.

# 63
Страхотно. Благодаря! Реших да не кацат и да ги обмитяват в друга европейска държава.

# 64
  • Асеновград
На една от последните ми поръчки пишеше Румъния, помислих, че е грешка, но кой знае. Това го имаше при проследяването на сайта на Самдей.

# 65
  • София
Gorg0nzola, линкът за приложението за часовниците не работи при мене. Понеже не получавам известия, ме заинтригува. Всъщност, чувам звук при получаване на съобщение от Вайбър. Но няма други индикации. Най-вече ме интересува приложение, чрез което на часовника ще се изписва име вместо номер при входящо обаждане. Другото, което не  ми допада е, че като трябва да вдигна от часовника, не реагира бързо. Да не би пък да трябва да задържа бутончето? Възможно е просто толкова "да си може". Е, за 17 лв. и на това съм предоволна.
Да, видях че не се отваря директно, но мисля че това е ограничение на форума. Копни го и го пейстни директно в браузъра би трябвало да се отвори.
Пристигналите съобщения ми вайбват и се появяват за кратко, (но мисля, че мога да си удължа времето на експозиция от приложението, не съм пробвала трябва да проуча) после се връща основния екран. Ако искам да се върна на тях трябва да вляза от иконата за съобщения.
Имена си имат, така както са ми кръстени в телефона. Редуват се едно под друго съобщенията според хронологията на получаване, а не според това от къде идват (месинджър, вайбър, дискорт). Пред всяко има икона от къде идва.
От приложението, трябва да се "включи" получаването на съобщения от същото място, от където се разрешават и телефонните повиквания (телефонът и от там notifications)

ПП На предишния въпрос на M.G видях откъде се добавят други социални мрежи. Сканира се QR код на съответното приложение и то вече може да се добави.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 22:09 от Gorg0nzola

# 66
  • Бургас
здравейте, поръчах си черна чанта а са ми изпратили тъмно синя, къде да пиша за объркването?

# 67
  • София
Пиши там, където е Връщане на артикули/ Възстановяване на средства.

# 68
С някаква нова оферта ме пробват. Връщане на кредит. По обяд ми предложиха 30%. Нямах време да се занимавам. Сега 15. Grinning
В какъв срок трябва да го ползвам кредита и за каква сума ще искат да е поръчката? Да знам, дали да се постарая да поръчам нещо смислено.
Като ми предложиха 30%, минималната сума за безплатна доставка падна на 20 лв.
Но сега пак е 25.

# 69
Връщат ти го в рамките на 7 дни. Трябва да влизаш и да си го заявяваш всеки ден. Изчакай утре да ти излезе пак 30%. Иначе 15% е за целия ден, а 30% имаш само за час да направиш поръчка. Аз си слагам нещата, които искам и влизам да го заявя. И тогава поръчвам на 30%.

# 70
Не, не ме разбра. Питам като ми го върнат, в какъв срок ще трябва да го изхарча. Той не е като кредит от корекция на цената, безсрочен, нали?

# 71
Безсрочен е. Трупа ти се заедно с този от корекция на цената.

# 72
  • Пловдив
Значи това, което все ми пращат вземи ги преди да изтечат е бла-бла, така ли?
Някой възползвал ли се е от това, купи за 26 лева и вземи 180 лева ваучери.
Някой поръчвал ли е и какви са тези ваучери. Пак ли се заявяват за няколко дни?

# 73
  • София
Е чак за 26лв. поръчка и 180лв. ваучери не съм получавала. Мен ме караха 80 да изхарча и след това ваучерите ги надробиха на дребни суми, обвързани с големи минимални суми за поръчка + 48 часов период за ползване. Но не знам дали в случая е същото.

На мен както казах ми смениха банковата карта. Вчера за пръв път въведох новата, старата вече не е активна. До вчера за корекция на цената ми предлагаше само кредит, днес изведнъж ми предлага само връщане по банкова карта (за поръчки които са направени със старата такава). Все пак обаче банковата ми сметка е една.
Според вас ако заявя да ми ги върнат по карта, ще ги получа ли в сметката си или на тему няма да им мине транзакцията? Вярно става въпрос за няколко лева, ама като не ми ги пускат по кредит ставам заядлива и инатлива.

# 74
Аз поръчвах за 26 лв. и получих ваучер 180 лв. Само че реално са 4 ваучера за различни суми, с общ сбор 180 лв. Валидността е 7 дни. При достигане на определена сума, получаваш ваучер за най-ниската сума, достигаш следващата сума и получаваш следващия по стойност ваучер. Изтекоха моите, иначе щях да дам скрийншот.

Общи условия

Активация на акаунт