Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Като връщам пратка, трябва ли да сложа листа, в който са изброени артикулите? Този под товарителницата? Половинката от товарителницата.

# 196
Благодаря за информацията, Бубанка.
Ще го пробвам и аз. Жалко, че бях пуснала поръчката преди да попитам. Щеше да спеся още някой лев :/

# 197
Отдавна поръчвам от Тему, но купони, талони за намаляне на цената не виждам... Къде да ги търся?

Те са само когато се пазарува от телефон

# 198
В съобщенията са офертите.

Ваня, нищо не слагам вътре, товарителницата я лепя отгоре.

Но имам само едно връщане през Бокс Нау, на един артикул.

# 199
Пристигнаха ми две пратки накуп.

Останах много доволна от менструалните бикини, които купих за себе си и реших да купя и за дъщеря ми, която си е млада дама с размер S към M. Но видях тези в детската номерация, че са по-евтини и взех от тях XL.
Като размер са идеални (подозирам, че и на мен могат да ми станат). Като материя изглеждат много по-приятни на пипане от моите. Дали като са по-приятни, ще предпазват и така добре - предстои да разберем.
https://share.temu.com/fqyNQZ6qC1A

Може ли линк към първите ,които си купила. Отговарят ли си размерите по табличката.

# 200
Някой може ли да разбере защо от 2 поръчки за по 20 лв. имам различни суми за връщане от офертата 30%?

# 201
Това са суми, които си взела до сега. За това са различни.

# 202
Не е така. Те са една след друга двете поръчки. Но ще видя в крайна сметка колко ще ми върнат. Че аз веднага вложих върнати пари от първата във втората. Може и затова втората сума да е по-малка.

# 203
Не би трябвало да е за това.

# 204
Отдавна поръчвам от Тему, но купони, талони за намаляне на цената не виждам... Къде да ги търся?

Те са само когато се пазарува от телефон

Аз само през приложението на телефона пазарувам. Ще си поглеждам съобщенията вече Wink

# 205
Някой има ли от тези бутилки за пръскане на олио. Едната има допълнителна дренажна тръбичка, а другата няма. Знаете ли за какво служи тя и дефект ли е.
Скрит текст:

https://share.temu.com/yPjUyVxz49A

# 206
и моята няма
не съм ползвала бутилката независимо, че я имам от месеци - много долнопробно изглежда на живо и не я искам на масата си, трябва да я изхвърля

# 207
Аз ги взех с идеята за помощник в готвенето. Примерно пръскане на тава с мазнина, напръскване на баница с вода след изпичане и подобни.

# 208
  • Пазарджик
Някой има ли от тези бутилки за пръскане на олио. Едната има допълнителна дренажна тръбичка, а другата няма. Знаете ли за какво служи тя и дефект ли е.
Скрит текст:

https://share.temu.com/yPjUyVxz49A
Имам втората работи чудесно. Бих я сменила само ,за да взема стъклена.

# 209
Имам такава дето е само с една тръбичка, чудесна работа ми върши. Че е грозна - грозна е Grinning Но тя не ми е за украса я, не стои на масата, а ми служи за когато искам да омасля нещо за в еърфраера. И не ми пречи че е пластмасова, такива не държа по сума години така или иначе. На стъклените също има пластмасови части, а и ако започне гранясване то е там където вече излиза олиото, а не в самата бутилка която си стои затворена. И ако стои някъде на светло, особено ако я е огрява слънце, което е другата причина да стои прибрана. Но и стъклена да е - вътре в самия пулверизатор колко добре мога да измия? Пак ще искам да я изхвърля след някое време. Ами в такъв случай не ми се дават пари за стъклена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт