Отговори
# 1 875
Ааа , и в Хепи , да. Ама от Ман ливади си го вземат за вкъщи. Бе да ядат къде какво сакат. И да носят на мен! И те така!

# 1 876
Начи- следващиот пат вместо да си играете да го увивате и после режете (реално най- досадната ми част) туй ми ти шуши- направо ориза в чинията и отгоре пълнеж. Туй то. Аз за себе си го реших въпроса.

# 1 877
Чудесна идея за тези боулс. Ще я пробутам на щерката за вдъхновение,  обича да експериментира.
Марул, вземи да ограничиш информацията за твоето семейство, която тече навън. На никого не дължиш обяснения за отношенията и динамиката у вас, дори на близки роднини. Разбирам защо се дразниш и ти е криво. И на мен би ми докривяло, а няма смисъл. Щом на теб и децата ви е добре така, мнението на останалите е с нулева тежест.

Иначе и аз се натъжих излишно и безсмислено и си скапах половината море заради баща ми и неговата кривотия. На моменти е страшен дивак. Мина ми, но този път не премълчах обидата.

# 1 878
Мьос, и на мен много ми тежеше от кривотията на баща ми. Даже още ми тежи.
Неслучайно за много неща още в пуберските години си бях обещала, че стана ли родител в определени отношения няма да съм като него. Еми- успявам! И вярвам, че до голяма степен близките отношения с децата ни се дължат именно на това!
Марули, я да не ти дреме! Аз ако се връзвах ва всичките изцепки на баща ми, не знам докъде щях да съм я докарала.

# 1 879
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
марулета, май трябва да се видите насаме със сестра ти, и да си поговорите, защото май тя ти мъти водата...

В офиса само дребни, но изнервящи неуредици...

# 1 880
Аз вече ограничих.Но може би някое от децата нещо е казало.Вече ми мина, не обръщам внимание за дълго.Но ми стана тъжно.
   Майната му,знам аз кое ми е важно.Другите у лево.

# 1 881
Ех, Марули, жалко!!! Бяхте си много близки, доколкото си спомням. Какво ѝ прещрака?

# 1 882
Дребните неуредици обикновено са най-изнервящи Simple Smile
Направих си кафе с идеята да го изпия на терасата за десет минути, но не би. Пак пред компа.
Сега получих съобщение от банката, че личната ми карта изтича и трябва да представя нова, иначе нямало да мога да използвам функционалностите. Съвсем изключих да ги уведомя за новата, трябва да мина тези дни.

# 1 883
Давайте палците!

# 1 884
  • France
Ако знаете как ми липсва бащината "кривотия"...

# 1 885
  • София
На мен мъховата. 😪
Стискам Марулче

# 1 886
Гледам да не се връзвам на изцепки, но понякога тежи.Възрастни са, леко изменени от годините и напрежението,ама понякога прекаляват.
  Продължавайте с палците , още малко,моля!

# 1 887
Така е, момичета. Обичам ги с все кривотията и ми е ясно че на стари години няма да се променят към добро. Но взеха да ми танцуват по нервите и търпението, та понякога ми избива и не издържам. Стана им ясно, че само на мен могат да разчитат, хубаво е да не прекаляват с дивотиите, особено когато съм в кофти период и други грижи не ми липсват.

# 1 888
Пускайте палците, благодаря!
   Синът и дъщеря ми, работят в една фирма, имаха вътрешни интервюта за други позиции.Успешни са, но Принцът е по-доволен.Щерката ще трябва да направи компромис с работното време, но са я харесали за съотв.отдел.
  Благодаря ви!

# 1 889
Добри, Горинич с постелка за йога ли ходи на училище?

Общи условия

Активация на акаунт