Не съм попадала на този изрод, но пък и ние обикновено се разхождаме по 2-3 майки.

Ама много малки хулигани има по площадките....
Они много ли е охлузена?
А ученето как върви?
, нашият прекрасен син днес в 13.55ч./обикновенно пускам в точния час, но днес ще ходя до УНСС и ..../ ще приближим 2 годинки.Йохохохххооо на 1г. и ПоЛОВинА.
Неща злоядо дете.
Позволих му да пипа всичко, което не му разрешавам, само да е щастлив
Аз още една седмица няма да го давам на ясли, за да се закрепи напълно.
То и аз съм болна, но на това хич не обръщам внимание
Моето е запушен нос, кашлица и гърлобол.
Направо не знам какво да кажа, но съм си го помисляла понякога, че има такава опасност. УЖАССС ПРОСТО!!!!

Вината си е моя. И ей затова на-много ме е яд. 
В крайна сметка получи един обрив, който аз помислих за варицела , а то било от смесването на нурофен и панадол.Ама аз в стремежа по-бързо да свали т и давах 5мл нурофен и 2,5 панадол.Дано всички да го понесат по-леко този вирус
За яденето и аз да кажа гледайте да приемат достатъчно течности, като им стане по-добре пак ще папкат.

. Дано всичко лошо да е зад гърба ви и на никой да не му се случва занапред с детенце в болница
. Ад е! Този вирус и Алекс го изкара в края на миналия месец, но го понесе сравнително леко - само 2 дни имаше висока температура и единствено му давах витамин С, сироп за кашлицата и осцилококцинум. Мисля, че мина толкова леко, защото известно време преди това лекарката му изписа капки Есберитокс за засилване на имунната система, понеже цял месец ходи с хрема преди това. Явно тези капки наистина действат. Ако искате питайте вашите педиатри за тях и ако ви ги препоръчат ги вземете.Препоръчани теми