Сия дано Ади не се е разболяла от Варицелката.

Целувки за теб и за малките кукли снимките са страхотни а ти изглеждаш все едно не си раждала

3 пъти чакаме да се разболее Ида (след контакт) и трите пъти нищо! Само където ограничаваме контакти и т.н. без повод!

Да спинка и да расте здраво 

Целувки за теб и за малките кукли снимките са страхотни а ти изглеждаш все едно не си раждала 
Обаче засега не можеш краката да й разтвориш, за разлика от кака й дето все си беше разчекната 
Това е мойто чувство
не ще да ги отваря.А защо без локална упойка шиенето?ми как няма да мърдаш тогава.Добре че всичко вече минало и както казваш си забравила. за сега още нямам време да се замисля дали ме е страх от раждането или не,ама има врече-2 месеца
още като влязох да я взимам видях и попитах лелките,но ми беше казано-а нищо и няма.вярно че те селдобед се сменят и ако е станало при сутрешната смяна няма как да занят,но пък да ми кажеш че му няма нищо на детето при положение че виждам синките........
понякога имам чувството че не ме взимат на сериозно като майка,понеже съм една от най-младите тук,италианките правят кариера до към 35 и после раждат.та малко съм скосена де.
аиде оплаках се
.

И сега съм на път да се заема да изкарам едни курсове по Норбеков (за да махна диоптъра), пък току виж съм успяла да убедя организма ми до овулира двойно
Та, Мимка, не съм бременна. Планирам забременяване юли-август тази година, живот и здраве. Надявам се на овне или телче