Баба Зима таз година е добра, очарована от Септемврийските деца!

• 19 118
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2293412
Мартеничка ти дарявам и
ти пожелавам здраве,
щастие, късмет,
много любов и берекет
[/glow][/size][/color]

# 241
  • sofia
Честита баба Марта!
Да са живи и здрави, всички мами и бебоци, каки и батковци, и разбира се татковци!Да са бели и червени, румени засмени  smile3525
е.т., Слънцезащитния крем на Виши, за който говоря, е специално за деца  Simple Smile, не знам дали имат като цяло серия за дечица, или са само отделни продукти.
snezhka-smeshka, крустичките по главата не означават, че бебето ти има себореен дерматит, всички бебета ги имат в по-голяма или в по-малка степен. За педиатърката ви, може да ти се стори малко грубо и грозно моето изказване, но педиатрите не са длъжни да са запознати със всички болести, за това си има специалисти. Като имаш някакви притеснения искай си направление за специалист. Уважавам дълбоко педиатърката на моите деца, обаче тя не постави диагнозата  за Атопичен дерматит на Ели, ами си ходихме на кожен лекар, който си назначи лечение, диета и т.н.
Весел ден на всички!

# 242
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И ПО-СПЕЦИАЛНО МАРТИН НА lilisha.

КАРОЛИНА, изкушаваш ме с тази закуска.

Честита половин годинка на Мая на sparki, Мартин на lilisha и Мария на Алина!
Честита 5-та месечинка на Георги на Dessy и Кристиан  на viki81

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 08:55 от sladur4e*2

# 243
Честита баба Марта!
Да сме бели и червени, здрави и засмени  
Hug Heart Eyes Hug
Ние вече разменихме мартенички с любимите ми мъже с пожелание за много здраве  Heart Eyes .
На Крис сложих една на ръчичката но той не и обръща внимание(мислех че ще я дърпа и лапа Mr. Green), а я приема по-скоро като част от облеклото  hahaha
Денис, както очаквах, знам че ти си от хората с които без притеснение мога да споделя всичко newsm10  Hug Hug
дилИпилИ ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Първото събуждане беше по-критично, 40 мин., бях на ръба, обвзета от терзания дали не изтезавам собственото си дете, но още от пърата нощ се вижда промяната към по-добро, дано продължава все така  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
По-късно ще ви изчета и ще се включа по темите
Лек ден на всички   bouquet

# 244
  • София - Бургас
Добро утро, отново от отбора на раннобудните! Heart Eyes
 За зависимите от кафе....
,  и за всички

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 245
Честита Баба Марта на всички ви!
Живи, здрави, весели, засмени!
Дечицата да ви радват и вие да радвате тях!
Всичко най-най от мен и прасенцето ми.  Hug

# 246
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!

# 247
Честита баба Марта!!!
Да сте румени, червени, весели, засмени!!!

# 248
Честита баба Марта!!! От здраве и от пролетно настроение да не се отървем!

Благодаря ви за отговорите, момичета! И моята чуденка беше дали да сменя олиото с млеко, та затова ви попитах.

Bazel, kоличката, с която се сдобихме се сгъва като чадър и заема сравнително малко място. Има най-различни марки и модели.

Доника, честита кола! Ще те чакаме на разходки и срещи!

Благодаря за почерпките и кафето. Изгладнях направо!

За кръщене не сме мислили още.

# 249
DVV hahaha  bouquet Този път не се забелязваш толкова, защото и други постинги днес са много кратички. Аз пак цял ферман.... Embarassed

# 250
DVV hahaha  bouquet Този път не се забелязваш толкова, защото и други постинги днес са много кратички. Аз пак цял ферман.... Embarassed

Joy Joy Joy

# 251
Честит мини ден ден на всички бебешорчета, празнуващи днес! Честит имен ден на Мартинчовците, Мартинка, и ако има някоя Евдокия! Живи и здрави всички!  newsm51

П.П. Телетабис, копирай си списъка от някоя от предните ни темички   bouquet

# 252
Честита баба Марта,да носи много здраве щастие късмет на всички!

Честита половин годинка на наборчетата Мария  на алина и Мартин на мама Лилиша,пожелавам да бъдат много здрави и усмихнати дечица и да ги очаква незабравимо детство.

Честита 5-месечинка на Герги на Десси и Кристиан на Вики 81 нека се сбъднат всичките им мечти!Благодаря за поздравите и за нашата месечинка.Считайте се за почерпени и от нас.Мари анка както винаги никого не пропускаш,страшна си и специално благодаря за вниманието.Защо така прави малката госпожичка?На мен ми прилича на безпокойство от никнещи зъбки.
 Толкова много сте изписали,че всичко ми е каша в главата.По въпроса за дерматита и ние се нареждаме за съжаление.Понеделник може и да стигнем до дерматолог,ако до тогава не се оправят нещата.На Мая  под брадичката и около устата и се появиха първо ужасни обриви,които след мазане с Ексципиал започват да се заличават и около устичката вече няма ,но под брадата кожата е суха и лющеща като лишеи.Засега съм спряла захранването и мисля че е по добре.Педиатъра ни още като я погледна и каза,че не е от млякото ,а от пюретата.Не че и аз разчитам само на него,но засега мисля че е прав.
 Моето вече порастнало момиче нещо се разсърди затова ви напускам и ако успея ще се включа пак по-късно.

# 253
Честита баба марта.Бъдете здрави,усмихнати и щастливи

# 254

Честита Баба Марта!Много здраве и късмет!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 10:28 от stes

Общи условия

Активация на акаунт