Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 338
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 810
Мен започнаха малко да ме изнервят вече. Все още си чакам поръчката от 11.08.
По повод доставените дрехи без етикет или носени такива. Според мен е редно да гледат какво изпращат, а не просто да видят ще мине ли номерът. Миналата година си бях поръчала един бял елек….с кой акъл. Дойде омазан с фон дьо тен и за капак в единия джоб явно дамата, която го беше направила на нищо, си беше забравила и червилцето. Толкова нелепо ми се стори. Върнах им го с всички екстри по джобовете и писах рекламация.

# 811
Аз си зная, че нищо не гледат. Предполагам е всеизвестен факт, щом два пъти поръчвах бяла шапка, а идваше мсе лилава, и други случаи на объркани дори артикули в кутията....та това си го знам, и не ме изненадва.

Върнатите фила, които получих със скоростта на светлината, със същата скорост ми и преведоха обратно парите. Дали има връзка с това, че тръгват от склада за върнатите стоки тук, наблизо, и за това дойдоха за 2 дена и за 1 ден ми писаха че вече са при тях върнатите в понеделник две пратки. Не се оплаквам , само споделям...че и бързо отразиха връщането, още вчера.

# 812
Имам една поръчка на рокля  от 01.08, която малко след като пуснах,опитах да откажа,че девойката не я одобри но беше невъзможно. Тази поръчка до скоро стоеше ,без никакво движение по нея. Преди три дни обаче получих фактура и ме уведомяват,че я изпращат. Линкът за проследяване удобно не работи,а в профила ми в Еконт пратка няма.  В приложението информация все още няма. Та мисля,че надградиха от АЮ. Като нищо ще излезе,че не съм си я взела този път.😂

# 813
Възможносста преглед, без тест
реално какво включва? В съобщението на Еконт пише,че до 15 мин. може да се огледа пратката. В офисът днес ми казаха, че няма възможност да се отвори опаковката в пратката.
Какъв преглед на затворена кутия с маратонки? Не става дума за пробване, а за оглеждане. Не можело. Тогава 15 минути какво да и  гледам на затворената кутия?
Такава ли е практиката и в другите им офиси?

# 814
реално какво включва? В съобщението на Еконт пише,че до 15 мин. може да се огледа пратката. В офисът днес ми казаха, че няма възможност да се отвори опаковката в пратката.
Какъв преглед на затворена кутия с маратонки? Не става дума за пробване, а за оглеждане. Не можело. Тогава 15 минути какво да и  гледам на затворената кутия?
Това дали ще се отвори кутията е от подателя не от офисите на Еконт.В смисъл продавачът определя ,че условието е да отворите пратката ,но не и кутията.Като купувам парфюми е същото.И аз се ядосах ,подаръчна кутия с парфюм и балсам към него и само да я видя и неможе да я отворя,какво да и гледам на кутията.Ми като нищо може да е празна вътре или с някой друг парфюм.Аз я плащам в такива случаи пратката ,но я отварям пред служителите до края ,щом съм платила съм я приела -може.Те обаче имат камери и ако възникне спор ,мога да докажа че кутията е празна или например има две различни маратонки 🤣

# 815
На мен ми казват:Преглед до фабрична опаковка.Тоест за обувки няма никакъв смисъл да се ползва тази услуга,те така или иначе не могат да се видят през кутията.Има смисъл да се ползва опцията ако е дреха,те поне са в прозрачни опаковки,може да се види етикетът дали е правилният номер например.Но аз никога не ги гледам,а може би трябва,защото понякога пращат съвсем други артикули.

# 816
Има смисъл защото отстрани на кутията има номера на обувките и може да се види този ,който е поръчан номер ли е дошъл ,и марката се вижда 😄ама -да кутията само .

# 817
При последното получаване на обувки до адрес, кутията беше прехваната с тиксо както на всички останали. Куриер ме накара да я отворя и да проверя дали са две еднакви обувки, че имал случаи да са различни. В офис също са ми позволявали да отворя кутия с обувки.
Тиксото е да не се отваря кутията и да не изпаднат при транспорта. Така, че....винаги отварям кутия с обувки.
От другаде съм получавала обувки с номер различен от този на кутията.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 13:59 от •mimoza•

# 818

Имам писмен отговор директно от АЮ, че да, кутията може да се отвори.
Писах им след като получих ботуши вместо поръчаните боти.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 14:04 от teta75

# 819
Може ли да качите цитираният отговор?

# 820
Може ли да качите цитираният отговор?

Всеки може да прати имейл до АЮ и да попита каквото го интересува.

Ето моят отговор от януари..питах за кутия, защото ме интересуваше за кутия.

# 821
  • на пистата
Има смисъл защото отстрани на кутията има номера на обувките и може да се види този ,който е поръчан номер ли е дошъл ,и марката се вижда 😄ама -да кутията само .
Да де,ама на мин ми пратиха правилен номер на кутията,обаче вътре 1 номер по-малки.Та и това не е гаранция

# 822
Аз бях харесала един вариант на Адидас Самба, но за съжаление и по-малкият номер ми е голям, а уж дължината на стелката беше колкото на другите ми маратонки… явно са уголемени. В момента са на редовна цена и няма да поръчвам, инфлуенсърските кодове не бутат много надолу, тъй че ще чакам някое по-осезаемо намаление 🤷🏻♀

П.С. На мен в Еконт ми разрешиха да отворя кутията с маратонките.

# 823
Здравейте,
искам да купя хубаво дебело зимно яке на дъщеря ми (12 г)
Ще дадете ли отзив за тези, като приемам предложения и за други (размер С)
https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/zimno-yake-9103428 124.90 лв
https://www.aboutyou.bg/p/champion-authentic-athletic-apparel/zimno-yake-13697697 97.90 лв

# 824
Тета, благодаря.
Преди малко платих през браузър утрешната. Ако мога да им разбера системата, ей ме на.

Общи условия

Активация на акаунт