Стихче с име

• 1 064
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да направя оригинален подарък с красиво пожелание. А именно да е стихче с името на детенцето, подарък за кръщене и раждане, т.е трябват ми 2 бр стихчета.
 Къде бих могла да намеря такава услуга срещу заплащане?

# 1
Здравейте!
Искам да направя оригинален подарък с красиво пожелание. А именно да е стихче с името на детенцето, подарък за кръщене и раждане, т.е трябват ми 2 бр стихчета.

Измисли ги ти, не се излагай. 🙂
Парите пусни в касичката на детето.

# 2
Здравейте!

О, седнах аз да го пиша. По принцип ми се получават нещата, но когато е за дете на много, много близки някак си нещо не ми идва музата...
Иначе парички във всички случаи ще има и за двете дечица, в картичката с пожеланието/стихчето.
Иначе благодаря за надъхването, имам още време да се постарая и да измисля нещо. 😊

# 3
Здравейте!

О, седнах аз да го пиша. По принцип ми се получават нещата, но когато е за дете на много, много близки някак си нещо не ми идва музата...
Иначе парички във всички случаи ще има и за двете дечица, в картичката с пожеланието/стихчето.
Иначе благодаря за надъхването, имам още време да се постарая и да измисля нещо. 😊

Ще измислиш. На принципа на "неволята учи". Представи си, че нямаш никакви пари или че имаш, но са за друго. И единствения ти начин е да го измислиш.
Може и хубави изречения да са, на хубава хартия с изображение някакво или колаж. Ръчно написани с твоя почерк.
Нещо, което след 20 години като те покани на кафе, ще те разтопи от умиление.. 😂
Успех във вдъхновението!

# 4
Аз съм го измислила да е написано на стъкло от акрил е май, не съм наясно точно какво се води. Със златни букви, в красива кутия ръчно декорирана и както вече казах, с парички вътре. Нещо от този тип.

# 5
На мен ми идва музата като отворя Римичка.бг, може да откриеш вдъхновение от римите. Дано успееш да ги измислиш навреме!

# 6
О, благодаря Ви, задължително ще погледна!

# 7
Здравейте, изпратих ви идеи на лично съобщение.

# 8
Във фейсбук има страница "Стих ти посветих".

# 9
РД и кръщенето в един ден ли ще са?
И как се казва детето, ако не е тайна?

# 10
РД и кръщенето в един ден ли ще са?
И как се казва детето, ако не е тайна?

Не, кръщене ще е само. Две деца са, различни поводи.

# 11
Много ясно, не всеки може да пише стихове. Но пък на други много  им върви, и си мисля, че мамите във форума ще ти драснат едно стихче. Пиши името, бебенце ли е, двете стихчета как ги искаш - едното за кръщене другото- за раждането, т.е. на два пъти ще правиш подаръци или  наведнъж, дай повече инфо да вдъхновиш поетите искам да кажа.

# 12
Калия е момиченцето, на 8 месеца- кръщене само, без рожден ден.
Момченцето е Дориан и е роден на 01.08, второ бебе е, искам да им остане за спомен написаното стихче и на двете майки. Много сме близки и съм сигурна, че биха оценили много жеста и подаръка, въпреки че няма да съм го писала аз. И все пак вчера имах време докато бебето ми спи и написах нещо супер кратко, което не завърших.
На август първи роден е Дориан,
нека е обичан и засмян.
Здраве, щастие, късмет,
всичко да му е наред!
Трябва да си го довърша, но със сигурност не е нещо У-А-У 😂

# 13
последното  всичко да му е наред!  не ми харесва. Звучи, но на мен не ми харесва. Сори за критиката, надявам се не е нежелана.

# 14
О, не, в никакъв случай!
Аз не пиша такива неща, нямам и претенции, че ми се получават, затова и писах тук, за да поръчам и да ми го напишат както си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт