Баба Марта отива на гости в ГЕРМАНИЯ - (16)

• 13 622
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Здавейте,

аz от няколко дни правя сефтето zа продаване на бебеШки дреШки в Ебей, досега никакъв интерес, малко посетители и беz Беобахтер. Ще имам късмет ако ги вzемат zа 1,99, като предлагам по 2 или 3 4асти zа таzи цена. Ако не , пове4е няма да си правя труда ами Ще ги дам на поzната бременна. На Фломаркт може да им вzемеШ пове4е _ поне по 50 цента zа дреШка, а zа по_хубавите и пове4е.

В Ебай търсех Babytrage. Предлагат се предимно Babybörn _ ами те вървят по 40_50 евро, естевено втора употреба. Добре де толкоа ли е иzвестна таzи марка???? Или новите са супер скъпи?? 

# 166
Концерт на рок група Шурците на 11 април 2007 от 19:00 часа в Берлин

# 167
Или новите са супер скъпи?? 

99? е новото в Бейби уан.

# 168
Ники,а zа6о не ги продаде6 в магаЗин zа втора употреба? newsm78
Поне тука при нас немските майки единствено от втората паЗаруват. Thinking

# 169
За това е най_добре да следи6 в другите интернет адреси,които съм писала,Щом някой търси неЩо прави6 снимка и пуска6.В Ебай дрехите вървят трудно.Аz продадох 184 неЩа от 56 до 68,като има6е и други бебе6ки неЩа между тях zа 110?.
За Babybörn мога да те посъветвам да си вzеме6 такава,zаЩото са супер удобни и после Ще си вzеме6 парите обратно.По 99 са новите Актив,другите са по_евтини.Преди имах Макси Гого и бе6е отврат,и чико съм пробвала,но няма място zа сравнение.Като са по_големи ви препоръчвам седалката на хан6а.Аz оЩе я полzвам.

# 170
Благодаря за отговорите за "летните училища" в Дортмунд!
Но както наближи да заминаваме пак ще се включа да ви питам разни работи!
 Grinning....а да ви кажа че тук (В София) най-сетне вали сняг и малко заприлича на зима!
 Чао - приятен ден !

# 171
Веси, а на Юг няма ли да слеzат? newsm78

# 172
Веси, а на Юг няма ли да слеzат? newsm78
Не zнам, Сърфи. Rolling Eyes

# 173
Ники,а zа6о не ги продаде6 в магаЗин zа втора употреба? newsm78
:

ЗаЩото не съм видяла тук такъв магаzин. Веднъж влиzах в 2 поредни магаzина zа втора упореба( zа въzрасни), ами какво да ти кажа, мириШеШе на старо и гадно, макатр 4е дрехите са прани. И такива боклуци имаШе, 4е това да ти дават беz пари, гола да си , пак няма да си го сложиШ

# 174
Хм, а при вас няма ли някакви Киндермессе_та и т.н. Тук правят такива във ФЮрт един път месечно, аz посетих едно такова мероприятие като бременна, намерих една полякиня, която живее наблиzо и сега продавам на нея доста от дрешките и играчките и тя ги шитка на тоя баzар newsm78. Направо иzумях каква навалица беше там до повечето сергии иzобщо не си и направих труда да пробвам да се добера ooooh!...

# 175
За Babybörn мога да те посъветвам да си вzеме6 такава,zаЩото са супер удобни и после Ще си вzеме6 парите обратно.

Да, точно така е. Аз купих от ибей, използвано, но в много добро състояние, на половин цена. Ползвахме го 7-8 месеца и го продадох пак там, даже със 7-8 евро печалба Laughing Ама не беше мръднало де, много ми хареса и като качество и като форма....

# 176
За Babybörn мога да те посъветвам да си вzеме6 такава,zаЩото са супер удобни и после Ще си вzеме6 парите обратно.

Да, точно така е. Аз купих от ибей, използвано, но в много добро състояние, на половин цена. Ползвахме го 7-8 месеца и го продадох пак там, даже със 7-8 евро печалба Laughing Ама не беше мръднало де, много ми хареса и като качество и като форма....

И аz на таzи марка съм се спряла, аи си държат цената. А иzглеждат ина4е много малки.

# 177
Ами аz постоянно си купувам и продавам така неЩа,понякой път на съЩата zена,понякой път и аz печеля.Така,че като профи купувач_продавач  Mr. Green си поzволявам да ви посъветвам който сега купува да вzеме актив,zаЩото повече се търсят и по_лесно Ще се продаде после.
Малка добавка,при купуване ебай е ок,но zа продаване по_добре в другите адреси,zаЩото нали zнаете кави такси има накраят  Confused

# 178
А иzглеждат ина4е много малки.

Симона още я мъкна с такова. Малко вече и теснее, ако е с дебело яке, но ако е с по_тънко няма проблем Simple Smile.

# 179
Сърфи,не zнам Симона на колко е,но се zамисли zа това траге ,zа което говорих,Щом другото отеснява.

Общи условия

Активация на акаунт