Баба Марта отива на гости в ГЕРМАНИЯ - (16)

• 13 619
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Чиколина,мерси, ще погледна  bouquet...
хммм...не се вижда снимката, а само страницата на Валц,

# 181
АкуШерката ми препоръ4ваШе Glückskäfer. Някой от вас имал ли е опит с тоzи вид траге?

http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50070&Do=50074 … 8&pPosition=3

# 182
Ние имаме Бейби Бйорн Актив, дето е 100?, доволни бяхме, ама бяхме, zаЩото ве4е от няколко месеца наШето прасенце едвам влиzа вътре и иzлеzе от употреба  Whistling  Ама го паzим zа следваЩото  Wink  И именно zаради ниските цени в ибей няма да продавам  дрехите Crossing Arms

# 183
АкуШерката ми препоръ4ваШе Glückskäfer. Някой от вас имал ли е опит с тоzи вид траге?

http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50070&Do=50074 … 8&pPosition=3

4увала съм само лоШи отzиви zа него  Sad 

# 184
Сърфи,не zнам,zаЩо при теб не се отваря.При мен си се покаzва.Става въпрос zа Kinder-Tragesitz Easy-Rider.
Николета,аz не съм го имала това,а и не съм го виждала на жени.Бях с BabyBjörn i posle (do sega) s gorenapisanoto.
Таяна,и мен ме драzни,че са толкова ниски.Но това е zа малките раzмери,zаЩото в началото всички мислят zа детето всичко Ще му вzема ново,а и много имат подаръzи.При по_големите номера е по_добре.

# 185
За Ибей мога да ви иzнасям уроци. Mr. Green
Бебешките неща, zа да се продадат по добре, спрятате един малък пакет от примерно 20тина части и правите снимки на всяко едно парче, на детайл от дрешката и така ги пускате. Обикновено при качествени снимки в един такъв пакет едната дрешка стига до 3, 4 евро.
За да не плащате такса zа снимките, качвате снимките в някой сайт и давате линк към сайта и оттам Ибей си тегли снимката при zареждане на сайта.
За големи пакети Хермес, zа неправилна форма пакета ГСЛ.
Досега съм продала над 4 колички, само една беше с абхолунг. Всичките другите по пощата.

Значи не съм глуха zа Сънчо, щом и на вас е направило впечатление. Мистик, права си, че на финала слиzат тон по ниско. Но има поне 3 такта от мелодията.
Ще подам жалба до Йело на сайта им Naughty

# 186
Досега съм продала над 4 колички,
Моля,моля.  Mr. Green Аz с Мартин купих и продадох 30,а Томи има6е до сега мисля 7. Naughty Това ми е спеzилитетът.Едно време се zанимавах със столовете prima mama i prima papa na chicco i peg perego.Ot тях съм имала най_малко 15.
Я кажете сега колко бевертунга имате в ебай  Thinking,че това пусто лÜбопитство  Crazy

# 187
Досега съм продала над 4 колички,
Моля,моля.  Mr. Green Аz с Мартин купих и продадох 30,а Томи има6е до сега мисля 7. Naughty Това ми е спеzилитетът.Едно време се zанимавах със столовете prima mama i prima papa na chicco i peg perego.Ot тях съм имала най_малко 15.
Я кажете сега колко бевертунга имате в ебай  Thinking,че това пусто лÜбопитство  Crazy
Ти уби всичко детско в мен Joy
А аz си мислех, че само ние сме раzсипници.
Ама аz не говоря zа играчки а zа киндерваген, бъгита, джогери и тн.
За бевертунги = наближавам към червените zвеzдички Wink

# 188
О,браво,аz съм на 1/3 от лилавата,оЩе 2/3 до 4ервено  Laughing
Но имам и други адреси.Галко,че не всички дават бевертунг,иначе да съм минала и червените.
Да,zа нормални детски колички говоря.При 2 момчета не съм имала нисто 1 пупен ваген.
Мисля,че в албумът на Мартин и Томас и отделните се виждат,че са в раzлични,но не съм ги и снимала във всичките.Днес продадох едно Caddy.За сега съм с едно Плико на БГ и едно праметте тук.Да видим до кога  hahaha

# 189
  Благодаря за съветите. Simple Smile Ние сме със синя звездичка още. Simple Smile

# 190
Хм, Чиколин а това Иzи Райдърче само като стол ли е или може да се zакрепи някак бебето на него и да са ти свободни ръцете...Неzнам аz май ще се ориентирам към слинг zа пролет/лятото 2007 Mr. Green.

Ние сме със синя zвеzдичка (96 парчета са ни бевертунгнали)

# 191
Вътре е твърдо,така,че е като стол.Но едната ти ръка е винаги на детето.Но като го носи6 тежестта се раzпределя на zелият хан6 и не се иzкривява6 настрани.Удобно е много,но не си с 2 свободни.Сега като ходим да паzаруваме съм с него,zаЩото не иска да седи в количката,а ако седне хвърля всичко навън.Та аz го ноя,а мъжът ми бута количката,в която често е поседнал големият.

# 192
Ама как 30 колички бе Чоки #Crazy
средно на всеки 3 седмици ли ги сменяхте? Wink

Ние имахме всичко на всичко 2. Една комбинирана за бебешкото време и едно бъги за като поотрасна малко. И двете си останаха в идеално състояние, даже първата съм си я оставила за в случай че ми притрябва Wink, а бъгито чакам да се постопли още малко и да го предложа в състояние "wie neu" защото наистина си ми е като новичко. Какво ги правите вие тези 7, съответно 30 колички? Wink

За бевертунгите- червени, лилави....бла, бла... съвсем ме объркахте. Ето ви ясни цифри- моите са 823 Wink

# 193
Бибе,и ти си лилава,като мен и кравата Милка  Mr. Green
За количките Ще пи6а довечера,че Ще иzпусна Сбана,а съм и пак сама,Щом деzата zаспят съм на линия.

# 194
Чиколина, направо ме довърши.
Аz се прибирах след всяко ходене до Бг с раzбита количка. След иzпиране на седалката и zатягане от страна на тати, съм ги продавала.
Една единствена си иzкара парите, ама и нея продадох, преди да ми дойде идеята zа трето ooooh!
А наскоро продадох една направо нова количка на Чико. Намерих я приготвена zа шпермюл и се чудех zащо не са я продали Shocked Нищо и нямаше. Иzпрах я и я метнах в Ибей в пълна работоспособност.
Бия Биба с малко точки Wink

На търсещите кенгурута, препоръчвам горещо слинг, което тук се води  трагетух.
Невероятно удобство и zа по големички дечица. Последно моя го полzвах преди няколко месеца, че малкия беше болен и искаше постоянно на ръце. 15 кила няма как да нося нон стоп, та хоп в слинга и мама беше със свободни ръце.

Чиколина, пак zа твоите колички се сетих.
Като си ги сменила толкова много, дай марки, zа да zнаем от кои модели да се паzим и кои са им проблемните места.

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 17:16 от Вечерница

Общи условия

Активация на акаунт