Промоции на книги - тема 20

• 45 655
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Защо влизам в тази тема, разорявам се, обещах си, че няма да поръчвам повече 🤦‍♀️
Още чакам поръчката от Колибри, но ако има желаещи от Бургас, да се комбинираме за поръчка от Артлайн, на линия съм ✌️😁

# 676
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз от артлайн имам една единствена книга, която ми е от поредица. В озон е същата цената и ще се опитам да я добавя към поръчка, понеже е на изчакване. Дано се съгласят да я добавят.

# 677
  • София
На сайта на Ентусиаст има 35% намаление на повечето им книги. Аз се чудя на Паяка на Ларш Кеплер и някои детски.

# 678
  • Чукарландия
Еее, вече ще плача! ICU с до 70% отстъпки! 😭

https://icu-bg.com/product-category/books/page/3/?fbclid=IwZXh0b … ww28xHNr2MgwR8BHw

# 679
Ако до сутринта не ги разграбят, ще поръчам. Кои препоръчвате, макар половината да съм ги чела?

# 680
За щастие в озон нямаше много изкушения (или поне такива, които вече нямам), но така или иначе пуснах с разни помагала, игри и Лего за подаръци.
Хубавото е, че около мен започнаха да ме питат какво да ни вземат за Коледа та част от книгите ще дам на познати като задача Simple Smile

# 681
  • Чукарландия
Ако до сутринта не ги разграбят, ще поръчам. Кои препоръчвате, макар половината да съм ги чела?
На Олга Токарчук съм чела само "Карай плуга си през костите на мъртвите", та всичките ѝ останали са ми в уиша. Но има и други много интересни заглавия, моля препоръчайте нещо, не че не съм пълна с нови книги. Преди около месец си взех всичко на Колъм Тойбин.

# 682
Много харесвам разказите на Олга Токарчук, тъкмо тях препоръчах преди ден-два в другата тема (за книжни препоръки).

# 683
BBeLLa,
Поща за госпожа Бромли бих ти препоръчала сърдечно. За мен беше много вълнуващо четиво.
Хареса ми повече от Творецът на ангели.

Карай плуга си… на мен ми е любима от Олга Т., но не съм чела всичко от нея. Сега явно е моментът да пробваш.
Колъм Т. не ми е любим. Но е приятен. Нора Уебстър изисква спокоен прочит. Не ме завладя.

Изхвърлени в Америка не ми допадна въобще.

Предстои ми да прочета още 5 заглавия от каталога им.

# 684
  • София
И аз препоръчвам "Карай плуга...", както и "Злато". Който е поръчвал да каже колко е доставката и над колко е безплатна. Уж над 50 лв., аз понапълних количката, но не ми дсде.

# 685
  • Варна

Промоцията е валидна от 18.11.2024 г. до 28.11.2024 г. вкл. Важи до изчерпване на количествата само за Интернет поръчки на www.helikon.bg на издания от секция Книги, включени в промоцията.

# 686
  • Разпиляна във въображението
Т.е. до 30% Аз не видях с повече.

# 687
  • Варна
Т.е. до 30% Аз не видях с повече.
Почва на 18.11.2024 г.

# 688
  • Бургас
-25% на всички книги на издателство Пан. До 24 декември.
Жалко, че когато детето ми беше малко не правеха такива намаления.

# 689
И аз препоръчвам "Карай плуга...", както и "Злато". Който е поръчвал да каже колко е доставката и над колко е безплатна. Уж над 50 лв., аз понапълних количката, но не ми дсде.
Над 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт