ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 860
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
BKM запретнаха ръкави, за да направят сценичен мюзикъл за живота на Ажда Пеккан Твърди се, че е направено предложение на Serenay Sarıkaya да изобрази Суперзвездата в този проект, за което Ажда Пеккан беше положителна (PopBizde-Kaan Ölker).

# 361
Разхождайки се из Туитър, попаднах на тая снимка и си викам:
,,Яаа, кой е това и гледам хаштага на Енгин Акюрек"....направо не го познах с тая шапка!
Та го нося за поздрав към Нинчето
В черно-белите снимки има нещо въздействащо.

И един Ибрахим за поздрав към Нани

И Чачко за нас останалите

# 362
Пожар избухна в 4-етажната вила на Aras Bulut İynemli в Sarıyer. Докато пожарникарите изяснявали причините за пожара, екипи на полицията започнали оглед на инцидента.

# 363
Представяне на ролята на Танер в "Гений"

Погледът му е пълен с тъга и омраза и бях привлечен от раната на врата му.
Ясно е, че личността му е сложна и миналото му е болезнено <
Неговата роля е да носи отговорност за тъмните дела на баща си.🔥🖤

# 364
Като става дума за култови клипчета, не мога да пропусна това

# 365
Новата песен на Мустафа

Mustafa Mert Koç - Sormadın/Вие не попитахте

# 366
И аз я видях, днес е излязъл и клипа.
Дано Чаатай да го подкрепи отново!
Нося ви нещо, което е споделила една от румънките:
"Здравейте!
 Днес е хубав ден, малко горещ тук, както е и в целия ни регион.
 Пожарите в Турция бяха овладени само частично.  За съжаление се появиха и други, сред които в курортите Урла и Чешме, много посещавани от туристи и особено от звездите от Турция, а снощи избухнаха и в Бююкада.
 Остров Büyükada, близо до Истанбул, има определено значение за нас, тъй като е едно от местата за снимане на няколко от проектите на Çağatay.  В "Adını Feriha Koydum" Емир и Фериха бяха два пъти на този остров (няма да навлизам в подробности, сигурен съм, че си спомняте).  В "Меджезир" тук се състоя партито за рождения ден на Ейлюл, след като Мерт беше спасен от корабокрушението, в хотел "Сплендид палас".  А също така в Бююкада беше родната къща на Хакан от „Закрилник“.  Това беше един вид напомняне за красивите места, където е снимано, което би било жалко да бъде докоснато от огъня, който се надяваме междувременно да е локализиран.
 За Çağatay няма новини, но все още чакаме...
 Феновете се надяват да го видят утре, когато е сватбата на Ерсин Аръджъ с актрисата Берил Позам.  Ерсин е донякъде добър приятел с Чагатай, защото ги видяхме заедно няколко пъти извън снимките и дори на лозето на Чагатай в Тракия.  Той изигра ролята на Гонзи (Гонзалес) във филма „Kağıttan Hayatlar“, но също и в късометражния филм, написан, продуциран и режисиран от Çağatay, „Kuș“-„Birdie“, за който Atalay, братът на Çağatay, получи наградата в 2021 г. за най-добър монтажист на фестивала в Нюпорт Бийч в Калифорния.
 Както Ерсин Аръджъ, така и Берил Позам са част от актьорския състав на сериала "Yalı Çapkını" - "Чайка".
 Така че, с малко късмет, утре се надяваме да имаме приятни изненади и снимки на Çağatay, като се има предвид, че един добър приятел ще се жени.
 С това казано, пожелаваме на всички ви прекрасна неделя!"

Хайде, дано!!! Hands Pray

Според турски източници, Берил Позам и Ерсин Аръджъ, чиято приятелство прерасна в любов, се готвят за сватба. Двойката, която е заедно вече около 1,5 години, ще се ожени на 19 август. Сватбата ще се състои в „Dalyan Club“.
Новината за брака на двойката беше потвърдена от ж

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 16:05 от NeZ_9

# 367
Потвърдените сериали по дни
Дните на новите сериали на ATV не са потвърдени, може да се променят.

Тия от NOW имат 6 потвърдени и два чакащи...пак не им стига седмицата.
Да видим кой ще чака някой да го спрат преждевременно

# 368
Ох, дано се появи вече...

Такива хубави емоции ни донесе с тази снимка Simple Smile Хайде слагам я за късмет ✌️

Жаки,
Благодаря за Ибо 😉

# 369
Днес всички отдават почит на Ален Делон.

"Ако наистина съм звезда, благодаря само на публиката" 🖤
Ален Делон ( 1935-2024)
Някак спонтанно съзнанието ми направи този паралел.

И още

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:35 от NeZ_9

# 370
Днес всички отдават почит на Ален Делон.

"Ако наистина съм звезда, благодаря само на публиката" 🖤
Ален Делон ( 1935-2024)
Някак спонтанно съзнанието ми направи този паралел.

Нези, изключително добър паралел,
Една епоха си отиде....исками се  да добавя още нещо, което казва той....

# 371
Не мога да повярвам каква прилика има. Това е турския Ален Делон.

# 372
А тук приликата е осезаема

П.П. Гери, писали сме заедно...пълно единомислие!

# 373
Когато споделяхме малко известни снимки, ви написах, че тук ми прилича на Ален Делон, слагам я отново,

# 374
Когато споделяхме малко известни снимки, ви написах, че тук ми прилича на Ален Делон, слагам я отново,

Определено! Както каза Гери, турския Ален Делон!

Общи условия

Активация на акаунт