Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 71 019
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
За мен не е точно такъв - с много драми и трагедии. Сериалът е римейк на американския /? - забравих му името/. И двата ги даваха по наша телевизия /за турския съм сигурна, за другия - не помня по кой канал беше/. И двата ги гледах с известни пропуски на епизоди, но по принцип сюжета е свързан с човешките взаимоотношения между героите на различни нива - честност, съпричастие, ревност, любов, почтеност - широк спектър е, но най-важното е свързано с ГГ, който страда от аутизъм, но с гениални възможности, отношението към него, вярата и недоверието, възприемането му като лекар и не. Това е съвсем накратко, за мен беше интересен, но по едно време малко се проточи - по към края, който не знам какъв е, и затова го гледах както дойде.

# 136
Бюшра Пекин се присъедини към новия сезон на Бахар.

# 137
  • Дубай
Ако си гледала добрият доктор-к драма и американския, това е техен риймек... И, да, взаимоотношенията между колектива и като цяло на  главния герой бяха на първо ниво... Разгръщаха се историите и на пациентите...

# 138
Пелин Акъл се присъедини към новия сезон на “Рибарчето”. Тя ще играе героиня на име Дияр.

# 139
  • Кърджали
Аз май намерих какво да гледам - Yalan/Лъжа, по канал Д. Честно казано, в началото на лятото, като започна ми се стори много клиширано, излишно драматично и така и не му обърнах внимание. Но след като Самет Куюумджу влезе в проекта от миналия епизод, реших да погледна уж само неговите сцени. (Аз много бях харесала Самет в ролята му на психопатът Бурак във втория сезон на Присъда, талантливо е момчето, играе с лекота.) Та уж покрай неговите сцени...взе че ми стана интересно. Снощи си го пуснах по канал Д да го гледам, успя да ми  задържи вниманието. Но май ще си го следя в ютуб, за да може да играе мишката при героите, които ме дразнят. Не знам ще се върна ли да наваксам пропуснатите серии, горе -долу схванах историята...

# 140
Момичета,някой ще гледа ли днес онлайн "Нощна приказка "?Споделяте мнение,ако е така

# 141
Момичета,някой ще гледа ли днес онлайн "Нощна приказка "?Споделяте мнение,ако е така
Аз го гледам, тук https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456248765%2Fdd185ca6e … l_wall_-129812063 с руски превод. За  сега ми прилича на "Вятърничав", нооооо... рано е, ще видим. Бурак е топ!

# 142
Тоя "Вятърничав" не съм го гледала.А толкова много филми оприличават на него

# 143
Тоя "Вятърничав" не съм го гледала.А толкова много филми оприличават на него
Ами, вятърничави. Joy Ами свърши, любопитно. За сега, ще се гледа. Heart

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 22:20 от pipilota65

# 144
Сериалът “Боровинков шербет” е закупен за излъчване в България.
Още не се знае по коя телевизия и от колко часа ще го дават.
Тепърва ще се разбере.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 12:12 от mimchyyy9

# 145
Брех мога да го погледна ,че ми e симпатична Съла , а главния в реала май и той е голям чапкънин хващат го с всякакви мацки.Харесвам и Баръш Кълъч.
Много добри цифри за начало от Бурак и Су

# 146
Момичета "Нощна приказка" някой дали го изгледа да сподели мнение как е ,и дали си заслужава.Аз принципно не съм от големите фенки на Бурак ,и се чудя дали все пак  да му дам шанс.Гледам и  с рейтинга не почва зле.

# 147
  • Кърджали
Пуберите са луди по Язгъ, та рейтинга очаквах да е такъв.
Аз не гледах, имам неприязъм към Бурак, колкото и да е талантлив.  Та мнение не мога да дам.
Гледам продуценти/канал са почнали да блокират споделянето на сцени от серията дори в Туитър, където сцените са има няма две минути. Интересно с каква цел го правят, след като това си е вид реклама, но явно така са решили да си правят рекламата.

# 148
  • Дубай
Добър рейтинг като за старт, някой има ли представа дали е обявен за превод?!

# 149
Официален постер на ''Истински Джентълмен''

Нехир и Сайгън .Какви погледи само и тази по възрастната отзад не е случайна.

Плаката е  идеен браво на фотографа и целият екип .   Само не ми допадат тъмните цветове, феновете са талантливи и креативни и творят.  Предусещам, че филма и тази му роля ще са върхови и ще останат в историята и ще е чок успешен. Още веднъж предизвиква себе си и обществото с тази тематика .  Не им дреме на Нетфликс от злобни коментари, че само с Чаатай работили, което не е вярно. Има много имена в бранша и колеги с които работят. Вярно, че с Чаатай Улусой най много,  той е новатор с тях с "Протектор" донесе им късмет, когато стартираха в Турция и така до ден днешен.

Черно - бял вариант

Добър рейтинг като за старт, някой има ли представа дали е обявен за превод?!

Ако те устройва има го с руски субт . И аз се точа да го погледна. Рейта е добър, като за начало . Ще видим , като почне конкуренцията как е . Имаха предимиство, че почнаха първи през новият дизи сезон .
https://turkrutv38.com/nochnaya-skazka-1-seriya.html

Вал , изгледали филма с Хазалка и Онур Туна? Сподели ако искаш дали ти е харесал.
Имам снимки и клипчета  от Сърбия ще споделя и тук няма да е веднага че трябва да ги подготвя.
Големо шоу и живот кипи там .. и при нас е така , но там особено в сбора на Лесковец е нещо невиждано ..

Поздрав с най новата песен на Теа Heart Eyes
големо маце е .. Темперамент отвсякъде . то тяло , то чудо и как танцуваааа
 Ще има  концерт в Белград - столицата рекламираха по тв

много и отива да е каубойкаааа

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 18:27 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт