Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 71 066
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Кърджали
Снощи в Турция по NOW се беше излъчило благотворително предаване с цел набиране на средства за образование на децата от района, пострадал от голямото земетресение.
Собственикът на продуцентската компания MEDYAPIM Фатих Аксой е заявил, че ще дарява по 250 хиляди лири на Фондацията за образование за всеки сериал, който се излъчва или ще се излъчи по канала NOW. (Засега по канала се излъчват Hudutsuz sevda/Безгранична любов и  Kirli sepeti/ Кошница за мръсно пране).

# 166
Привет. С нетърпение чакам  да започне Лейля. Джемре и Алпер имат голяма химия на екрана, дано  си заслужава историята.   Днес  има  и промо снимки.

Исках да попитам дали има превод на български  на филма на Джимре  с Илхан Шен? Ashk filmi  ли беше заглавието?

# 167
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!
Лятото свърши (почти) и ето ни пак в очакване на новите сериали и продължението на предишните - аз с нетърпение си чакам Шербета, Перлите и Камък, ножица, хартия. Може и да съм забравила някой от предишния сезон.
ПРез лятото гледах един непознат за мен сериал от 22 год, за който нищо не бях чувала - Животът, какъвто е. Много ми допадна, свеж хумор и страхотна игра, но за съжаление не намерих превод на последните няколко серии и си остана недогледан.. Уж ги има с руска озвучка, обаче прекъсват за 15-минутни реклами и е много досадно.

Благодаря на Феми за поддържането на темата, а и на всички за информацията, която публикуват тук и благодарение на това сме в час с новините и събитията около нашия общ интерес към турските сериали и към нашите любимци.
Надявам се да ни очаква интересен нов сезон!

# 168
Femmi
взеха ти го!!

Любовните слухове се сбъднаха
Чаатай Улусой и Сюмейе Айдоган са заедно

# 169
Здравейте на всички, след известно отсъствие.
Трея на Джемре и Алперен е страхотен! Има страшна химия там, а и двамата са прекрасни актьори. Ще се гледа със сигурност. Само не разбрах, кога ще се излъчи?😀
Чакам още Джентълмен, Пера Палас, Майка ми, Анкара, Геният...
Не знам дали ще успея всичко да гледам, но при положение, че първото е филм, второто е с кратки епизоди в Нетфликс...надявам се успея с другите 3 продукции😀
Приятен ден от мен и до скоро🫶

# 170
  • Дубай
Femmi
взеха ти го!!

Любовните слухове се сбъднаха
Чаатай Улусой и Сюмейе Айдоган са заедно

Ама хубаво е булчето... Няма да стои момчето само, в студените зимни нощи я 😁

# 171
От Бирсен:
" Докато моята приятелка се разхождаше тази сутрин, тя попадна на снимки на #Leyla с #CemreBaysel. Към името на сериала бяха добавени и думите „Живот, любов и справедливост“. ново име
#LeylaHayatAşkAdalet... Много революционен сериал идва на 11 септември." 

# 172
https://x.com/helvacioglunews/status/1832030660132757978

Ирем и Шюкрю зад кадър на снимките на постера на Черницата

# 173
YoanaIv,прочетох,че на 11-ти ще се излъчи първата серия
Това май се пада във сряда
И добре,че започнах Приказката с Бурак Дениз във вторник

# 174
Даа, Вал. И аз така прочетох сега. Хич не бях в час кое кога😀
Значи аз откривам сезона на 11ти, момичета😀 Ох забравих, че чакам и втори сезон на Кой дойде, кой си отиде. Ама то май беше октомври😀 Тези в Нетфликс обаче не ме притесняват, гледат се бързо😁

# 175
# 176
  • Кърджали
Улаш Туна Астепе на фестивала във Венеция, където ще се състои премиерата на филма, написан и режисиран от неговата приятелка Джансу Байдар "Neredeyse kesinlikte yalnış"/"Почти категорично грешно".

# 177
  • Дубай
Снимките с Озгю Намал /Червени пъпки започват утре. Втори сезон стартира на 30 септември.
 През новия сезон постепенно ще наблюдаваме  една силна Мерием и нейната победа, която ще спечели с женската си енергия.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 09:42 от I.V

# 178
# 179
Привет! Hug Днес погледнах новия "Лоша кръв".  Като извадим главните, особено главната, не е лошо сериалчето.  Даже повече ми хареса от "Приказката". Малко тип "Чукур", ама с наличие и на полиция. Joy  Рейтинга е зле, ама къде са тръгнали баш в петък! Joy

Общи условия

Активация на акаунт