Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 71 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
На 7 октомври по Нова ТВ започва сериала Любов и надежда. Ще се излъчва от 15:00 часа

# 226
Малко рейтинги от мене вместо поздрав! ❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/p/C_43TDCIzP4/?igsh=MXhqa2YzYjk4Zzk0ag==

Мимчи, 😍 кой е този сериал Любов и надежда , че не мога да се сетя?!🤔

Аз започнах тестването на новите, но май само Лейля и Черно сърце са ми по на сърце. 😂
Другите с голям  компромис може само да запълват дупки.

Шербета много го плюят в ИГ турските зрители.
Вие какво ще кажете?

# 227

Публикуван е плакатът за втория сезон на сериала ''Hudutsuz Sevda'' с участието на Дениз Джан Акташ и Мирай Данер.

Започнаха снимките на сериала „Annem Ankara“ с участието на Бергюзар Корел и Мехмет Гюнсюр.
Сериалът на BKM ,който е подготвен за излъчване по Kanal D и е адаптиран по истинска история от живота, се появи на снимачната площадка.

Пепелчето Heart Eyes ме изправари с рейтингите, няма да трия.
Шербета отнася критики , както и Чапкъна всичко е по старо му .
Шербета не можа да мине десятката за старта , но има време.
Някой от новите дизита започнаха ударно и на тези с продълженията няма да им е лесно. Този в Петък
'' Лоша кръв'' е зле няма да оцелее . В нета сравняват рейтингите на ''Гаддара'' с този и ние сме били направо песен..

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:35 от femmi2

# 228
Малко рейтинги от мене вместо поздрав! ❤❤❤

Мимчи, 😍 кой е този сериал Любов и надежда , че не мога да се сетя?!🤔

Аз започнах тестването на новите, но май само Лейля и Черно сърце са ми по на сърце. 😂
Другите с голям  компромис може само да запълват дупки.

Вие какво ще кажете?

Сериалът Любов и надежда е дневен сериал на компания Focus Film. Има 285 турски епизода, два сезона.
На турски заглавието е Aşk ve Umut.

# 229
Малко рейтинги от мене вместо поздрав! ❤️❤️❤️

Вие какво ще кажете?

възмотени са че Къвлъджъм от директорка на училище с принципи стана крва за една нощ да се напие и да се хване с първия срещнат, защото Омер не и сподели че е спал с жената на племеника си при положение че тогава двамата се разделиха.

отделно не харесват гьоркем и гирай че тъкмо го харесаха за доа а той спи с мащехата  си.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 19:27 от itshristina

# 230
Гирай спи със мащехата си и използва за параван Доа, а Фатих няма друг вариант освен да продължи с Гьоркем, която се е впила в него като пиявица. И двамата докато искаха да си дадат шанс с нови партньори попаднаха на ненормалници. Освен това Пинко я цепи главата да не би детето на снахата да е от девера, разбира се не без заслугата на Нилай. Мисля, че сезона започна интересно.
И при Чапкъна е същото. Този, който се завъртя около Сейран не ми вдъхва доверие, но баща й ще му излекува маниите.

# 231
Няма как бебето на Гьоркем да е от Омер. Тяхното беше толкова отдавна ,че даже Алев забременя и роди. Гьоркем трябваше досега да е имала дете ако беше от Омер. Те спяха в 45 еп,  а на Алев новината беше в 52еп. Така че , ще се разбере дали наистина бащата е Фатих.

# 232
Бройте ме и мен за Лейля
Не може ли да се направи тема за сериала?
Винаги съм възприемала Джемре в комедийни роли
Но и тук се справя блестящо
За Алперен няма какво да се каже,той си е супер,когато иска да играе и когато реши,че ще има химия с партньорката

# 233

Шербета отнася критики , както и Чапкъна всичко е по старо му .
Шербета не можа да мине десятката за старта , но има време.
Някой от новите дизита започнаха ударно и на тези с продълженията няма да им е лесно. Този в Петък
'' Лоша кръв'' е зле няма да оцелее . В нета сравняват рейтингите на ''Гаддара'' с този и ние сме били направо песен..[/center]
  Прегледах Чапкъна с мишката, в момента гледам "Шербета", все едно гледам индийски сериали. Joy Що така?  Между другото, "Лоша кръв" има добър сценарий, колкото и да не харесвам главните, не мога да отрека, че играят добре и ще е жалко за труда на всички, ако отпадне.

# 234
Просто каквото и да се сложи в петък Шербета размазва всички в момента и ще продължава да вдига рейтинга ако някои неща се променят в сценария.

# 235
Просто каквото и да се сложи в петък Шербета размазва всички в момента и ще продължава да вдига рейтинга ако някои неща се променят в сценария.
Аз също много харесвах "Шербета", но напускането на толкова много актьори и небивалиците които започват сега не ми харесват. Доста трябва да се постараят наистина със сценария.

# 236
Така е Шербета си остава в Петък вечер най силната конкуренция. Това ,което са измислили СЦ за Кавалджъм с право недоволстват хората.  

Пипи Hug по принцип е гадничко, като те спрат изведнъж. Това е труд и енергия. В дизи сектора са свикнали.  За какво иде реч в "Лоша Кръв" или там както се превежда.. Екшън жанр ли е мафия , отмъщения ,любов.
Главният по физиономия ми е зловещ.

# 237
Така е Шербета си остава в Петък вечер най силната конкуренция. Това ,което са измислили СЦ за Кавалджъм с право недоволстват хората.  

Пипи Hug по принцип е гадничко, като те спрат изведнъж. Това е труд и енергия. В дизи сектора са свикнали.  За какво иде реч в "Лоша Кръв" или там както се превежда.. Екшън жанр ли е мафия , отмъщения ,любов.
Главният по физиономия ми е зловещ.
Екшън, мафия, лична драма, за сега любов няма. Но леко намирисва на "Вътре".

# 238
Момичета, аз също изгледах Лейля и много ми харесва. Впечатли ме играта на всички. Историята е трогателна. Съжалих дори и лошите образи.
Трей 2 на сериала от епизода 2.

- Лейля, не си ли наясно с опасността? Виж, ако тя разбере коя си, няма да те съжали.

- Тя никога не ме съжали така или иначе. Сега е мой ред. Сега аз няма да я съжаля.

- Не ми е майка. Те ме осиновиха, когато бях дете.

- Забрави го. Той е напълно различен човек. Ти си различен човек също. Любов няма.

- Тя е новият шеф в кухнята ни. Еля.

- Не разбирам нещо. Защо Шеф идеалист като теб ще работи тук?

- Първо, майка ти ми направи предложение, което не можах да откажа.

- И второ?

-Мисля, че знаеш.

Може и да има неточности в превода. Извинявам се, ако намерите такива😉

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 18:14 от YoanaIv.

# 239
Стори на Бирсенката с чувство за хумор.  Как се гледат сериали в натоварен сезон😀
https://www.instagram.com/stories/1birsenaltuntas/34577818723487 … 5ZHhtdjVpaTR2dA==

Влюбени и щастливи и усмихнати  Каан и Пънар Revolving Hearts

Анииии , Мерси за превода и фрага Flowers Tulip

Готин черно - бял  Алперен

Джемре и Гонджа

Снимки от Сръбско от архива
клипчета не можах да сложа не позволява на видео трябва да си играя с линкове

Ниш и Лесковец . Много ни хареса там и с удоволствие бихме отишли пак  ще посетим и столицата че този път не успяхме не беше планувано .  Кипи живот , купон много различно от Турция в Истанбул .
Обичат сърбите да ядат люто , което не ми е вкуса .. Но техните плескавици са уникални и много хубава бира произвеждат .

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:30 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт