Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 150
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета! Първо да благодаря на всички, които споделят информация и мнения! С удоволствие си сверявам часовника с вас, въпреки че съм активна във форума само като наистина много си харесам нещо. Та в тази връзка да ви попитам обсъжда ли се някъде из темите "Черно сърце". Не намерих с търсачката, но реших все пак да си питам да не съм го пропуснала някъде. Поздрави и приятна петъчна вечер на всички! Simple Smile

# 331
JessyG23, това, което аз знам- пише се, публикуват трейлъри и инфо в темата за Ебру Шахин и Акън А. Ако се чудиш защо там- защото Бурак Тозкопаран е от добрите колеги и приятели на Ебру, играха заедно в "Легенда". Blush
То и аз от Легендата участвам в тази тема, затова за там знам. Може и другаде да има.

# 332
Току- що го изгледах (Сърцето) с озвучка.
Продължава да ми е интересен и особено ми е приятно да гледам "близняшките" Simple Smile заедно - толкова са милички.
И поотделно ми харесват, всеки със своята си "половинка".
Изобщо много топлина има в тези отношения.
Останалите герои са ясни, всички са нагазили дълбоко в калта (да не използвам друга дума Simple Smile), но най са ми омразни малките брат и сестра, защото са млади, а вече бездушни и зли.
Сигурно ще ги избелят нататък, но са ми гадни.

За тази вечер нямам нищо ново и се връщам на Казвам се Мелек, не е лош и още се чудя как съм го пропуснала. Simple Smile

# 333
Извън турските сериали, но още една звездичка от Хари Потър си отиде от този свят.
Маги Смит🖤 Страхотна актриса беше🙏

За да не съм съвсем извън темата:

Халюк Билгинер и Анджелина Джоли от филма "Мария". 🔥

# 334
YoanaIv, и аз съм извън темата, но и на мен ми е мъчно. Маги Смит ми беше любимка и в "Абатството Даунтън". Heart

# 335
Рейтингите от снощи

# 336
Шербета с неочаквани рейтинги , при положение че епизода беше толкова скучен и в повечето време Гьоркем беше на екран на зрителите я мразят. Няма Къвлъджъм и Омер , разделени , ето някаква университетска любов на Омер влиза , Къвлъджъм сега се опитва чрез Джемал да накара Омер да ревнува и да и даде развод , поне така излиза от промото за 70ти епизод. Доа и тя на мъж не сполучи. Фатих неща да го коментирам, Апо също.

# 337
Лейля- епизод 4- фраг 2

Скрит текст:
            Не питай за състоянието ми
                               Лейля

Това е песен- "DURUM LEYLA
               (FEAT.CORKHAN TÜRKMEN)
                     AYSEGUL ALDINC

Дживан: Шегуваш ли се?

Лейля: Не...

Лейля: Ще затворим очи, ще те оставя да подушиш ароматите и ще видим дали можеш да го свържеш с аромат от миналото.
Разбрахме ли се?

Лейля: Намери ли го?

Скрит текст:

# 338
Рейтингите от снощи

Снощи също така е имало и мач.

# 339
Вижте какво Ви нося...
Нямам време сега да го гледам
Давайте отзиви
https://ok.ru/video/8366502120087

# 340
Вижте какво Ви нося...
Давайте отзиви

Вал , много благодаря за бг превода и линка.  Изгледах го но ще го гледам отново с наши буквички за което благодаря за труда.  
Хубав е филма ,но не е лежерен и нищо не е такова каквото ни го показаха у фраговете и анонсираха. Няма да крия че това леко ме разочарова , съвсем друго нещо си представяхме и желаехме.  Няма и толкова горещи сцени. "Джентълмена" е туркиш драма. Съдържателна е историята само трябва човек да гледа внимателно и вникне в нея. Няма как всичко да покажат и разкажат с това времетраене все пак не е сериал. Ако не друго поне човек може да се наслади на сексапил , талант и още нещо .... Има доста критики ,но всеки с вижданията си важното да е градивна не само да се плюе. Още след премиерата филма влезе в топ 10 на НФ и достигна първо място в света. Това е голям успех. Зрителите по света не са като турците с по свободно мислене са и са свикнали да гледат и нестандартни продукции и теми. Нещата от реалният живот.   

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:57 от femmi2

# 341
Вижте какво Ви нося...
Давайте отзиви

Благодаря, Вал!

Изгледах го този прехвален филм, но изобщо не ме развълнува. Позната история от други филми, заемки от 50 нюанса сиво и подобни. За турските зрители това може да е интересно, че те са доста ограничения имат в сериалите. Тук са решили да покажат, че се размножават не с пъпкуване, за да станат над 80 милиона.
Хареса ми ,че е беден откъм пропаганда, каквато обичат да правят в серийните си филми.
Изобщо - нещата от живота , без пудра и локуми.
Гледа се общо-взето, но аз за сетен път се убедих, че суперлативите не всякога са верни. / за мен, се отнася /

# 342
Решението за продължаване на снимките на сериала "Лоша кръв"ще бъде взето въз основа на резултатите от следващия пети епизод. Ако рейтингите не покажат положителни резултати, той ще направи финал с 6-ти епизод. Мястото му ще бъде заето от друг сериал на Now Тv, "Тайната градина" с
Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин 

# 343
Жалко, но петък е толкова лош ден за нови сериали, Шербета направо ги смазва, трябва наистина да е с такъв сюжет който публиката не е срещала че да има шанс срещу Шербета. Тайната градина го чака същото.. NOW не си поплюва затова толкова не харесвам канала.

# 344
Лейля- Епизод 4- Фраг 3

Скрит текст:

Осиновявам собствения си син!

Чино ще дойде в тази къща! Стаята на моя син ще бъде по-голяма и красива от тази стая. Разбра ли ме?
Туфооо!

Всички тези години беше като бездомно коте. Сега е твой син, така ли?

Лошо ли се удари? Туфоооо!

Чино не те иска.

Ако не знае коя съм аз, ще иска.

Какво значи това?

Осиновявам собствения си син, Гюзиде. Разбра ли?

Още преди момчето да е разбрал коя си, той е като желязо, привлечено от  магнит.

Какво ще стане, когато разбере?

Няма да разбере.

Да, разбира се...

Не ме ли познаваш? Не знаеш ли, че аз няма да се откажа.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт