За Черницата. Действията се развиват бързо. Сватбата на Аслъ приключи преждевременно. Стана ми много тъжно на сцената, където Аслъ плачеше за пропилените 5 години от живота си. Семейството на неосъщественият младоженец са наистина ужасно зли (майката нарочно пусна муха в главата на бащата на Аслъ , знаейки че за него честта е над всичко. Сега дано това съмнение не го накара да я принуди да осъществи неосъществената сватба. Не вярвам, ама тоя баща е страшно непредвидим. Иначе ми хареса как защитава децата си, макар че неговото е малко на принципа "Само аз мога да мачкам дъщерите си".
Зухял разбра че не може (и не иска) да бяга от любовта. Лека полека започна да придобива увереност и да поставя граници. Дори и спрямо баща си. Все още недостатъчно, но се опълчи и се остави да лети на крилете на любовта.
Тайфун продължава да е затворена със сто катинара кутия. Неговата тайна ми става все по-интересна. Че сега положението "толкова хубаво у един мъж не може да е на хубаво". Прекалено е пренавит някак си да я има тази връзка (окей, да кажем влюбил се и загубил се, ама тези признаци на ревност, почти обсебеност... Отделно Нора не остана нещо много очарован като разбра че братовчед миома връзка със Зухял). В предварителната информация се говореше че Тайфун има дете, досега нищо не сме видели такова. Бора ми се струва прекалено голям (или Тайфун прекалено млад) за да му е син, а не братовчед, пък и защо да го пазят в тайна... Та (почти) отписвам този вариант. Не знам, надявам се да не нарани момичето ми, че ще се караме с господин Мистериозен.
В края на серията бащата разбра че дъщеря му му изневерява (знам звучи странно, но той така я е обсебил к поставил на мястото на мъртвата му съпруга, че само дето не спи с нея, с извинение). Накрая ще вземе да се окаже че самият той носи вина за смъртта на майката на момичетата,но удобно е прехвърлил чувството за вина в Зухял.
Да спомена че Фиген (къдрокосата сестра) ужасно ме дразни. Усещам голяма доза завист у нея. Дано не създава проблеми на Зухял, че ще ги хвърля в Босфора, заедно с татето им.
Малко ме плаши предстоящият фраг. От отдавна, от времето на Присъда (липсват ми) не бях изпитвала тревожност в очакване на фраг.
Иначе продължавам да съм очарована от химията между Ирем и Шюкрю, много добре им се получава.
Харесва ми и иронията в езика на Тайфун, оф силно се моля да не излезе идиот, чиято глава ще искам да счупя. Отношението му спрямо Аслъ в трудният ѝ момент на провалена сватба и разочарование, беше много добро, с две думи успя дори да я накара да се усмихне. Така успя да спечели сърцето на още една от сестрите на Зухял. Да видим какъв заек ще изскочи от мистериозната му кутия, дано не е нещо, което прекалено ще ме разочарова. А аз съм почнала лесно да се разочаровам.
Но засега сериалът наистина ми задържа вниманието напълно. Нито веднъж не охках че някоя сцена ми е досадна или скучна.
Уф, гледайки рейтинга, Черницата няма да се задържи на екран. Жалко, на мен много ми допада, поразбута ми заспалия мозък. Трябваше да е в друг ден от седмицата

.
или е някаква всеобща семейна заблуда.
, извинявам се предварително за мнението си за Гений, но надявам се да няма обидени.

Да направя и аз един разбор на сериалите които гледам. Такааа, от старичките за сега "Червени пъпки" ми е фаворит, любопитството ми потдържат "Див" и "Безграничната" до някъде, "Кирливите ризи"са все още на ниво, макар да ми липсва комичната нотка. "Рибарче" никога не ми е бил преоритет, а "Шербета" и "Бахар" яко забуксуваха. "Перлени мъниста" още не е започнал, та не знам там какво ще сътворят. От новите вече казах- "Гений" ми е на първо място, после нареждам "Приказката"(само заради Бурак Денис, въпреки, че не ми е любимец, но невероятно играе), после"Черно сърце", "Лейля" и "Лоша кръв"(макар , че е пътник). Тааа, това е , чакам новите сериали, които ще заемат мястото на приключилите без време. Имам място, а и както виждате доста мога да заменя.