Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 70 955
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
На мен ми харесва.

# 361
Още като разбрах ,че Йекта идва и спрях да гледам навремето така направи в Тозлу Яка съсипа сериала не стига ,че се чудехме до 10 еп кой е бутнал момчето от покрива после убиха и тази която го беше направила по най-зверския начин и беше поставил венец с името си най-голямото си нахалство на погребението на героинята.

# 362
В twitter се споменава че президента на RTÜK ще започнат разследване на шербета и червените пъпки, дано пак не ги спират че вече става досадно.

# 363
Лейля с рейтингите

Честно казано, за мен спада е логичен. Твърде много повтарят едно и също, бавно се случват нещата. Надявам се Хорзум да ускори действието, защото се е доказал в динамиката при Чукур. Продължавам да гледам, защото главните, Алперен и Джемре, ми харесват, а Гонджа играе страхотно като лошата. Но много бавно и на моменти отегчително.
Арас и Деха за момента ми е фаворит. Там на мен не ми е скучно. За един епизод се случи това, което при Лейля вече 4 епизода, че и повече, се мъчи да се случи.
Но това, разбира се, е само мое мнение☺️

Лейля- Епизод 4- Бг субс

https://playtube.tv/v/4JtdWcF0

Лейля- епизод 5- фрагман

Скрит текст:

Нямаше нищо преди това

- Тоест...нямаше нищо преди това.
 Искам да кажа, ако се опитам да ти кажа какво се случи преди това...
Тогава тя дойде и всичко се промени.
Цветът на това сметище се промени.

- Оттук нататък всеки ще си знае мястото.

- Дори аз?

- Дори ти.

- Знаеш ли, цветовете станаха по-ярки и всичко наоколо стана по-светло.
Тя ме наричаше Чино.
Не го показвах, но бях толкова развълнуван.

- Правим крачки. Изкачваме се бавно.
И чаак...ти ми задържаш ръката.
Не го хвърляш във въздуха, купуваш си статус.

- Малко по малко... Скъпа, Госпожо Нур. Част по част...парче по парче....

Скрит текст:

# 364
  • Кърджали
https://videa.hu/videok/film-animacio/C9ovL3ppPk80NXsG

"Една песен на републиката"
Филм с участието на Салих Бадемджи, Бирдже Акалай, Ертан Сабан, Мелис Сезен, Шифанур Гюл и други.
Филмът ще е по кината им, обаче.

# 365
Това също нямам търпение да го гледам.

Керем Бурсин и Деврим Йозкан- Mavi Magara- Синята пещера

# 366
  • Кърджали
Това също нямам търпение да го гледам.

Керем Бурсин и Деврим Йозкан- Mavi Magara- Синята пещера

Да сложа и тук линк към трейлъра със субтитри
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-YhBQr1Gibyf8Wq3O

# 367
Благодаря, Алекс🙏🌺

# 368
Идвам да изкажа възмущението си от  NOW  и какъв противен и отвратителен канал са.😮‍💨Цялата седмица е запълнена,и четя сега че почват снимки на трети нов сериал  .На мястото на кои точно ще почват ?Не се дава шанс на новите сериали да се докажат да се развият както и на старите не им дават шанс ,и често ги режат .Отвратителни са просто.Тайната градина уж за петък го гласят,но  при слаб рейтинг ,и той отива на кино .Просто нямам думи.Найстина съжалявам, че любимия ми сериал се излъчва по тази скапана телевизия .😐😒

# 369
ами лесно див и мръсна кошница са следващите, няма как да е безграничната любов и лейля така че други сериали няма в опасност. няма как да са и пъпките...

# 370
Започнали са снимките на "Династията на Шакир паша: чудеса и скандали". Сюжетът обхваща много събития за тази известна фамилия на творци и културни деятели, като началото на действието е през 1912 г.

# 371
  • Варна
Див има още две серии.

# 372
бирсен нищо не е казала за финал на дивия.

# 373
  • Варна
Ми някъде четох, че ще е 41 епидода.

# 374
Гледам "Истинския джентълмен" с Чаатай Улусой по Нетфликс и не мога да разбера за какво толкова го хвалят? И филма и актьора... Ако смисълът е в няколкото постни секс сцени- язък...Нито виждам история, нито съдби... Самият Чаатай изглежда натежал и непривлекателен. Само аз ли съм в такова настроение или филмът наистина не струва?

Общи условия

Активация на акаунт