Хималайски солни лампи

• 432
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Искам да попитам има ли някой от Вас който използва така наречените Хималайски солни лампи и какво Ви е мнението за тях?Полезни ли са,вършат ли полезна работа,какъв вид или модел,форма като вариант е най-предпочитан!Четох на няколко места и тъй като съм решила да си закупя такава лампа,но не съм сигурна каква точно да избера,ще съм благодарна за съвет!

# 1
  • над кукувичето гнездо
В момента, в който им изгори крушката и не можете да намерите нова с нагреваема жичка, която да затопля кристала така, че да изпарява соли, си става обикновена лампа. Красиви са и дават уютна светлина.

# 2
  • София
Приятни са за интериора.
Иначе за ефект не знам. Ние имаме от над 10 г, но пък (да не казвам изобщо, че е силна дума) почти не боледуваме, та нямам база за сравнение.

# 3
Купих такава за стаята на детето.
Уж да пречиства въздуха и други уж здравословни ползи. Не видях такива, но наистина са готин аксесоар.
Нашата е под формата на необработена буца сол, пуска си я всяка вечер сина ми.

# 4
От години имам хималайска солна лампа. Красив аксесоар е, но не вярвам да има здравословни ползи, понеже светодиодите в основата и не се нагряват и поради това категорично не могат да загреят солния къс до такава степен, че да започне да отделя йони във въздуха. Скептична съм и към лампите с крушки с нажежаема жичка, макар и те да си греят.

В никакъв случай не те отказвам да си купиш такава лампа - красиви са и променят атмосферата в помещението. Моята мога да си я гледам с часове.

# 5
Благодаря на всички Ви,които  за сега споделихте мнение!

# 6
Повечето хималайски. лампи ,както и хималайската сол , са фалшиви.

# 7
Повечето хималайски. лампи ,както и хималайската сол , са фалшиви.

Аз се колебаех и затова поисках мнение и съвет тук.Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт