Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 69 908
  • 727
  •   2
Отговори
# 555
Пепелчеее ,целувки и от мене 😘 подозирах, че като липсваш си някъде на път. 
Много се радвам, че си имала късмет да срещнеш и снимаш  в Истанбул с актьор от любимите сериали. Следващият път ти пожелавам да изпиташ емоцията и да се снимаш с НЧ 😍 ако видиш някъде и Чачи  ще е ЧУДО! Да знаеш колко народ ще ти завиди..

# 556

Див направи пореден добър епизод от това на което попаднах да видим какво ще се случи.В фрагмана Яман Али отново размахва пистолети и търси мъст за Рюя. В крайна сметка кой я уби?

# 557
Не може да им се отрече, че се забавляват на макс извън кадър!
Мурат и Ебру...много добра комбинация!

# 558
Въх мъри майкаа...
Нейсе щастие им желая!

# 559
  • Дубай
Хазалка намерила с кой да се хване...

Сериалът "Музей на невинността", адаптация на произведението на Орхан Памук, е нов проект на Ay Yapım за Netflix. В главните роли са Селяхатин Пашалъ и Ейлюл Лисе Кандемир, а режисьор е Зейнеп Гюнай. Джансел Елчин  се присъедини към актьорския състав и ще изпълни ролята на господин Тургай. Освен това Елчин ще участва и в друг проект на Netflix - сериалът „Благодаря, следващия“.

Преди няколко  вечери актьорът Серкан Чайоглу беше видян да влиза  в търговски център в Зинджирликую. До него се возеше мистериозна красавица. Дуото, шокирано от папараците , напуснали паркинга веднага.

Актьорът,  коментира  новината пред репортери чрез своите  мениджъри, като каза:
📌„Жената, която заснеха до мен, е племенница на жена ми Озге. Казвам да не пишете нищо лошо.

# 560
# 561
Току що изгладах последния епизод на "Рrбарчето"- отдавна не ми беше харесвала серия от тази поредица. Доста са се постарали...

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 20:59 от victoria vassileva

# 562
  • Дубай
Ай така и не можах да ги првжаля Пойраз и Айшегюл

# 563
Ай така и не можах да ги првжаля Пойраз и Айшегюл

Не излизам от там това ми е батака за любовна история. Какво беше?
Историята я пишат само нещастните....
Въпреки ,че съм фен на лошия край и мразя хепи ендове това ми беше леден душ тогава с кубчета лед няма да забравя къв рев опрах половин час като заколиха Айшегюл. И когато играта насреща ти е Илкер Калели още повече друг човек който ме е спечелил с игра.

Незабравимо трио. А сериала нямаше само една история всички ми бяха интересни особено Сонга и Саддретин ме трошеха.

# 564
Рейтинга от снощи!

# 565
  • Кърджали
"Първи и последен 2" Трейлър към втория сезон на Първи и последен, с участието на Улаш Туна Астепе и Хазал Субашъ. От 24ти октомври по БлуТВ
https://videa.hu/videok/film-animacio/2-zVOgw4gIeVc5KWMT

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:54 от Aлекcандрa

# 566
Седмичника

# 567
Алп Навруз на партито на Mercedes Benz Türkiye.

# 568
Въх мъри майкаа...
Нейсе щастие им желая!

Аууу , точнУ с Коча ли намери ? Носи му се лоша слава на бившият мъж на Деметка. Последно знам че имаше друго гадже ,явно не са изкарали дълго. Често ги сменя мадамата.

# 569
Нов сериал от Нуран Еврен Шит, авторът на Zeytin Ağaç, за Gold Film

Gold Film, който продуцира най-популярните проекти от последните години с телевизионните сериали Kızıl Goncalar и Kızılcık Şerbeti, стисна ръката на успешния сценарист Нуран Еврен Шит.

Шефът на Gold Film , Фарук Тургут, обяви, че се подготвя за сериала "Çiçekler Açar" , който е за годините на Революцията на шапките от 1925 г. , след телевизионните сериали Kızıl Goncalar и Kızılcık Şerbeti . Разбра се , че последно Тургут се е ръкувал с успешния сценарист Нуран Еврен Шит .
Името на сериала, който Нуран Еврен Шит написа за "Gold Film", който нашумя по целия свят със сериала Zeytin Ağaç , счупил рекорда по гледаемост, е "Синята Бугенвилия"... В сериалът, изненадващата и много коментирана екзистенциална борба на жена с две деца, загубила съпруга си, ще бъде пренесена в телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт