Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 759
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Филмът „Вещицата“ с участието на Фуркан Андич и Бусе Мерал тръгва на международно пътешествие
Филмът, продуциран от WOW STUDIOS, излиза в Кувейт, Бахрейн, ОАЕ, Оман, Кралство Саудитска Арабия, Катар, Йордания и Ирак.
На 31 октомври филмът ще бъде пуснат във всички кина в Казахстан!

# 706
  • Кърджали
Ох, броя с адско нетърпение дните до Първи и последен.
Надявам се това ми любопитство и желание да бъдат оправдани.

YoanaIv, така както първоначално нямах никакви намерения да го превеждам, така още на втората минута си казах "това ще се гледа", а на петата "това ще се превежда".
Сега си го гледам за 3ти път, за да видя резултата... И за карък си намирам грешки /което е много лошо за моят префекционизъм и май ще го качвам отново и ще сменям линковете после. Мразя като знам че има грешки/.

# 707
Caglar Ertugrul, един от главните актьори в сериала #Фалшификатор ,
се озова с главата надолу във въздуха в една от сцените, които ни очакват!

# 708
Алекс, аз също съм решила да гледам "Първи и последен". Дано само да го има някъде из английските сайтове с превод. Ако решиш и него да превеждаш, пиши ни тук, за да изчакам търпеливо😊

Иначе за Mavi знам, прочетох в темите за Ханде и Керем колко много ти хареса филма. Предвид бързината, с която го преведе, мисля са нормални някои грешчици. Но, ако сменяш наистина линка, пусни ни новия тук, моля те🙏
Филмът наистина си заслужава☺️

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 12:19 от YoanaIv.

# 709
  • Кърджали
Задължително ще сменя линка като го кача в редактирания вариант /грешките не са кой знае какви, една от копи пейст на една реплика която повтарят поне сто пъти и ми стана досадно, ама при копирането съм забравила да сменя пола. И една-две клавиатурни. Просто мен ще ме дразнят като знам че ги има.

Първи и последен 2 съм предварително решила да го превеждам /Харесах първия сезон, та тръгвам с голямата кошница. Отделно много харесвам Улаш и Хазал/. Остава само да видя от къде ще намеря клиповете, ако някой ги намери из руските сайтове и където може да се дръпнат, да свирка. Аз ще си ги гледам от Блу ТВ, ама от там не мога да свалям.

Отделно, моля който гледа в момента да каже има ли някакъв проблем с клипа? Аз от там сега го гледам за да видя дали има още грешки, ама непрекъснато ми забива. Та да знам от връзката ми ли е или има някакъв проблем с клипа.

# 710
Джансу Дере също напусна ID Agency и се премести в On Talent, която се управлява от Gözde Yılmaz.

# 711
Алекс, аз го пуснах сега от телефона да видя дали ще ми тръгне. Погледах малко, после ще го гледам целия. Но при мен си върви добре и не забива.

За Първи и последен, ще търся и аз из сайтовете като излезе и ще пиша, ако намеря нещо.

# 712
Моля за инфо,Мави драма ли е?
В период съм,в който избягвам драмите,а пък и Рибарчето ми стига
Благодаря предварително

# 713

Плакатите на El Turco и RU за MIPCOM24 са по улиците на Кан

Благодаря предварително
Драма е!

# 714
Алекс не ми забива нито на телефон , нито на компа.  Превода ти е много добър не се терзай за грешките те не са фатални. Изгледах филма заслужава си и го препоръчвам. Керем има талант да пише истории.

# 715
Феновете на Ханде Ерчел подготвиха фотошоп,
в който актрисата използва историческо изображение.

Бихте ли искали да видите Ханде в подобна роля?

# 716
Благодаря предварително

Вал, драма е. Но наистина си заслужава. Красив филм е.

# 717
  • Кърджали

femmi2 , благодаря, значи грешката е в моя интернет. Напоследък е ужасен. А вече уж вградих наново редактираните субтитри. Ей затова не харесвам Видеа, не позволява да се смени един клип с друг и да не се занимаваш излишно.

Вал, драма е, но не е нещо тежко. Красив филм е. Пък и с красива природа, природата си заслужава.

# 718
Природата е  красива във   филма.  Ако някои от вас знае нещо за мястото където е сниман да сподели.

# 719
Бурчин Терзиоглу и Боран Кузум са в Америка за Гран При на Формула 1 в Остин.
Този Боран изчезна от полезрението. Къде се загуби, някой нещо знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт