Психиатрична клиника в България?

• 1 912
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте, знаете ли има ли някъде в България психиатрична клиника (лечение на депресии или биполярно разтройство), в която да има добри условия като например индивидуална стая с баня и тоалетна, климатик и т.н.

Няколкото клиники, които проверих в София нямат такива условия.

Благодаря ви.

п.п. Няма значение къде е, ако имате информация или впечатления може и в съседните държави.

# 1
Любопитно ми е, какво поражда тази замисъл за клиника? Имате проблем или просто е бягство от задачките в живота?

# 2
Вече получих много красноречив отговор на въпроса си. Към днешна дата 4.8.24г. 139 човека са прочели въпроса, разбрах, че няма известна такава клиника, дори и частна. Благодаря ви.                                
   На #обикновен-човек#  бих отговорил съвсем добронамерено с два въпроса.

1. Смятате ли, че има болести, които не се лекуват само със съвета "Не трябва да се притесняваш!", "Живей здравословно" , "Не обръщай внимание", "Всичко е в главата ти", "Защо дори не може да станеш от леглото за да идеш до тоалетна?", "Като те унижава непрекъснато не му обръщай внимание!" и т.н.?
2. Дали е бягство,  по препоръка на  алчни хора, вземащи по 100 лв.за седем минути беседа, да търсиш клиники строени 1949 -1950 година, за да избягаш от действителността?

Всъщност, ако човек не е бил в тежка депресия, не е имал близък или страдащ приятел, няма как да разбере въобще за какво става въпрос.

Разочарован съм само, че доста хора от населението ни са  неквалифицирани, простовати и лоши!
Благодаря на останалите! Вие движите добрите неща! Чели сте книги!

Уцели ли се правилната комбинация от лекарства всичко се оправя, има безброй много такива случаи!

Има решение за всичко, просто понякога пътя е труден.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 08:34 от georgie

# 3
Мислите,че клиника ще ви помогне? За почивка и отдих на тялото да,за мозъка едва ли. Всеки преминава през депресии и истерии,всеки има проблеми. Можеш да отложиш поправката на нещата или да не ти пука. Каквото е станало станало. Ако няма умрял човек всичко е ок. Материалното се възстановява за, което не се мисли чак толкова. Огледай се около максимум около себе си,личното ти пространство. Виж как стоят нещата там. За много неща си има благополучно изпълнение

# 4
Мислите,че клиника ще ви помогне? За почивка и отдих на тялото да,за мозъка едва ли. Всеки преминава през депресии и истерии,всеки има проблеми. Можеш да отложиш поправката на нещата или да не ти пука. Каквото е станало станало. Ако няма умрял човек всичко е ок. Материалното се възстановява за, което не се мисли чак толкова. Огледай се около максимум около себе си,личното ти пространство. Виж как стоят нещата там. За много неща си има благополучно изпълнение

Точно затова говоря, нямате идея за какво става на въпрос, и това е напълно нормално, ако не се сблъсквали. Просто така ви води логиката. Точно затова не разбирате разликата между "Всеки преминава през депресии и истерии,всеки има проблеми. "  и болест депресия.

Лошото е когато психиатър говори така. Затова доста хора започват по късно лечението си и става по трудно.
Само ако успеете да си отговорите на двата въпроса, ще се доближите до същността.

# 5
Аз лежах 2021 в Плевен. Не е самостоятелна стаята, но е спретнато и чисто. Там ми спасиха живота.
Влязох с психотична депресия, след опит за самоубийство.
Коментарите, като горните ме вадят от равновесие буквално.
Успех!

# 6
Аз лежах 2021 в Плевен. Не е самостоятелна стаята, но е спретнато и чисто. Там ми спасиха живота.
Влязох с психотична депресия, след опит за самоубийство.
Коментарите, като горните ме вадят от равновесие буквално.
Успех!

Благодаря Ви. Вие разбирате за какво става на въпрос. Радвам се, че сега пишете!

# 7
Georgie, опитах се да Ви пиша лично съобщение, но сте блокирали получаване на лични съобщения.
За мен са безсмислени коментарите, че човек може сам да се справи с тежка депресия и мисли за самоубийство. Същото и с другите психични разстройства като бипорярно разстройство, ОКР и т.н. Не знам тези хора, които пишат пълни глупости, не са ли попадали в депресия, ОКР и т.н.?! Пишат, че аз не съм в час, но доста хора не са в час. Като не можеш да помогнеш на някого, замълчи се. Не влошавай ситуацията и този човек да се почувства още по-зле и смазан. А не да обиждаш и нахвръляш върху някого. Никой не знае отсрещната страна през какво преминава и какъв човек е. Привидно изглежда, че на този човек му е всичко наред и е безхаберен.
Такъв човек попада в безизходна улица, изпада в огромна тъга и мъка, разочарование, отчаяние и т.н. И не знае как да се справи с тях и да излезе от тази дълбока "дупка", в която е попаднал. Трябва му специализирана помощ да му се помогне. Да разговоря пациентът с психиатър и психотерапевт и да му помогне да се почувства пълноценен човек и да се обича.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 01:02 от Анонимен_7

# 8
Боже ,колко ограничен народ има .Я , опитайте да излекувате шизофреник само с въздух да видим ,как ще стане .Тук се пита за сериозно психично разтройство.Та ,да отговоря на жената.Психиятрията в Пазарджик е с много добра база . Във всяка стая си има отделно баня и тоалетна,а най тежките случаи са на отделен етаж и от докторите съм доволна . Също така всяка стая е с тераса която е обезопасена с решетки .Не бих препоръчала ЦПЗ в Пловдив на пещерска .За София не мога да кажа , защото не съм била.

# 9
Благодаря ви за отговорите, #Анонимен_7# не съм и разбрал, че съм си бил блокирал съобщенията, но сега ги оправих. Форума е добър и мисля, че върши работа,  срещаш хора със същите проблеми, ето например сега разбрах за клиниките  в Плевен и Пазарджик.

п.п. #Анонимен_7#  това което казвате, все едно излиза от мен. Винаги са ме дразнели хората, които ми обясняват как е правилно да се живее, и другите, които се подиграват. #Nikolova 666# има наистина ограничени,  но съм попадал и на много добри хора, да по -малко са, но ги има.  

Благодаря ви!

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 09:44 от georgie

# 10
  • ВАРНА
Здравейте, намерихте ли подходяща клиника? Може ли отзиви от вашия опит.

# 11
Здравейте, намерихте ли подходяща клиника? Може ли отзиви от вашия опит.

Здравейте, съжалявам, но не успях да намеря. Може и проблема да е в мен заради високи изисквания, просто очаквах, че ще има клиника като сегашните модерни обслужващи здравната ни каса, ново строителство, нови легла и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт