Февруари вече отминава, АВГУСТинчето на килограмчета наддава!

• 11 824
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте пак Hug,

Велмар, наистина най-много се радват на неща, свързани с хобито им. Например, това, че мъжът ти има 2-3 чанти за лов, не значи, че няма да се зарадва на чевърта Wink Но щом е свършил ловният сезон, може би по-добро е предложението на Анди Б - ако е възможно, организирай пътуване за двама - ако ще да е два дни до Чуйпетльово.... Peace

Бланк, Ммилена и Айла, мерси. Бялото е на парцалчета - точно както стои кърмата, като драйфат. Вчера яде ябълка сутринта и картоф с морков на обед. Предполагам, морковът леко я запича.

Ммилена, аз не съм давала от разхлабващите плодове, но може следобед да дам няколко лъжички круши.  newsm78

Бланк, хубаво, че джипито ви е успокоило.
 Grinning
Айла, не сте само вие - нашто педи каза да започна направо с 50 гр. зеленчуково пюре и да увеличавам, не помня доколко, докато махнем обедното кърмене /то и без това не трае повече от 3-4 мин./ Ама аз почнах с 20 -30 грама, щото много ми се вижда изведнъж да й дам 50. Мисля след седмица да стигнем това количество...

# 61
Здравейте!
  ама какво отвратително време  този уикенд CloseЦяла зима нямаше такъв студ,и сега когато цъфнаха дръвчетата за два дена ги унищожи Twisted EvilТова природата не е шега работа Crossing Arms   
Ммария26 при мен положението е същото като при mmilena.И аз давам разхлабващо пюренце,че нали оризовата каша позапича да се регулират храните.
  blancдобре че всичко с малката бебка е наред PeaceИ аз подпирам с възглавници,но ще трябва май да не го оставям вече на спалнята.
AilaКогато е роден Наско не можах да намеря епикризата,но като беше на месиц му правиха иследвания за жълтеницата и там хемоглобина беше 134.Тогава докторката каза че е малко нисък и ще го следят.Сега като гледам Вал дето пусна стойностите ,наистина за тази възраст е бил нисичък.Сега пък не ми се мисли.А като се има в предвид,че той даже е преносен и трябва да си е наваксал.
 Честито на порасналите с още един месец бебешори!

bouquet
   nana77  благодаря за почерпкатаще пийна едно следобедно кафенце Laughing

# 62
  • София
Здравейте! Hug
Честити месечинки на празнуващите днес! Да са здравичеки и усмихнати! Heart Eyes
Честит рожден ден на totelly!   bouquet Къде изчезна тя?
blanc , дано повече не се случва това на София!  Praynig Аз се уплаших като го четях, представям си какво ви е било на вас. Какво става напоследък - всички са в някаква дупка и се случват само гадни неща Sad Confused
Ние още не сме ходили да го боцкат - оказа се, че и направлението му е било в чантата и сега трябва да ида за ново Tired
Айла, дано Ники се оправи и не се получава повече срастване! Има ли специалисти по това? newsm78 В темата в Здравния имаше май анкета, дали мамите са пили Дуфастон по време на бременността, явно и него го свързват с такива проблеми Thinking
Нашата пишка още не е забелена и ми се струва, че педито скоро ще ни праща на хирург. Чудя се какво да правя. Хем не искам, хем ме е страх да не се получат проблеми после Rolling Eyes А да питам мамите на момченца - играят ли си с пишлетата? Ивчо си играе и прави едни смешни физиономии Blush
Мрънка, до после.
П.П Дани, пиши, дори и на латиница! Peace

# 63
ElwingИ ние сме до никъде с пишлето.Една приятелка ми каза за един доктор,при който е водила нейният син( специалист по това).Че той съветва до годинка да не се напъва много сам лекичко за някаква основа.Тя дори и това не е правила,но доктора за два приема го забелил и то на годинка беше детето.имал си чалъм и не е имало даже и кръв.А иначе и Наско си дя дърпа като го съблека,дже понякога ми се струва доста силно. Shocked

# 64
 Embarassed Аз още не съм се отбелязала в новата темичка.
Да ви кажа какво прави моя Вики още седнал не може като хората, а се изправя прав само да се хване за нещо.аз го слагам седнал той се опива и се изправя просто сме чудо  Laughing
Вие сега в това време излизате ли на разходка? Че ние все вкъщи си стоим и ни е много скучно, най - много до някой търговски център да се поразходим
За папкането четох , че някои мами дават вече много и различни зеленчуци, а гледах една докторка при Звездев дето каза, че доматите и чушките трябвало ва се дават 9-10 месец и незнам какво да правя.Вики яде всичко, което му предложа и искам да му разнообразя менюто.Май ще взема и аз да напредвам .
Целувки, че се събудихме и сме гладни  newsm51 newsm51

# 65
  • София
elli78 , на нас ни казаха ако до март не сме го оправили ще ни пращат на специалист Sick От една страна май по-добре, ако го забелва, да е човек с опит. Аз както винаги се колебая и чудя какво да правя и ме е страх да понеса последствията от решението - да се пипа или не. Confused За дърпането - и на мен ми се струва силно, даже си го усуква, дърпа си и тестисите, абе голямо опознаване на тялото пада Wink
bubcheto15 , помня преди беше писала за някакви други хомеопатични - Хамомила - не помагат ли сега?
Велмар, аз последния път му дадох просто пари той да си реши какво да си купи. Тъпо е така, но нямам време и възможност да обикалям сега. Много по-хубаво е, когато си положил усилия и си избирал, но сега това е положението - романтика никаква Rolling Eyes

# 66
Elwing, според мен е по-добре да го заведеш при специалист,когато стане около 1-год, ако въобще се налага, защото иначе процедурата е ужасна... Confused А Гого още не е забелязал хоботчето си, но ние всичко правим по-късно така, че не се учудвам. hahaha

blanc, явно наистина просто задъхването е съвпаднало с падането или просто София е искала да покаже на мама и тате какво ново е научила. Peace

rosetoboseto, ние вече втори ден не сме излизали на разходка, но смятам утре вече да слагаме шошоните и нааавън! bowuu

Здравейте пак Hug,

ако ще да е два дни до Чуйпетльово.... Peace

Ммария26, да се похваля..аз съм ходила дотам и то с брат ми и една ограмна мрежа, закрепена за покрива на колата, за да събираме буби. hahaha

Dreams, хапнахте ли пюре?

# 67
Elwing,нашето едиатъра го забели-бяхме в 3-тия месец.имаше малко червеничко най-отгоре на връхчето,но аз не го пипах един-два дни и то се оправи иначе се слага компрес.
rosetoboseto,AndyB и ние втори ден не сме излизали на разходка,ама утре-дано.само шетаме от едната в другата стая-леглото,комп-а,масата в трапезарията-и такива работи.абе,детето се смейка от време навреме.правих му клипче.като го кача,ще ви пусна сайта

# 68
blanc, радвам се че всичко е наред с бебка  Hug

Уф мами като ви чета за тия буби и направо не ви облазявам. Аз само като почиствам чочито на Али и се разтрепервам, а камо ли това да трябва да правя  Confused
Aila, аз като се роди Алекс и като разбрах за срастването при момиченцата я проверявах всеки ден като луда, а сега като я почиствам пък ме е страх да не я повредя нещо  Embarassed

Днес свеки беше казала, че ще дойде в 14 часа, а до момента още я няма, не се е и обадила...Сега накарах мъжо да и звънне да я пита дали изобщо ще идва или се е отказала, та отговора и беше ще дойдела, ама първо решила да си почине - сякаш в нас ще копае царевица на балкона  Close  Ужас ако знаех, че ще се мота толкова щях да ида малко да се разсея в систъра, а то  #Cussing out  А нашите като кажат, че ще дойдат в 14 и примерно идват в 14:10 мъжо вече е омърморил света колко били несериозни, а на това как му се вика не зная   Twisted Evil Бясна съм  #Cussing out

# 69
Мами,нали беше станало дума за бънджита,та видях тукhttp://www.ma-mabg.com/forum/viewtopic.php?t=71И аз се навих,то било хубава работа Peace
Вал,да не повредите свеки нещо,не я претоварвай Laughing

П.п.защо не мога да отворя нищо,а на прегледа го отварям newsm78

# 70
  • София
   Само да се похваля, че ми се обадиха и поне някакви документи май захвърлени са ми намерили  Simple Smile Май поне ще се спася от ваденето на лична карта.
   Значи за епикризите като новородени на Ники е 189 Хб, а на Ваня 156 Хб. Има и още за хематокрит и левкоцити, но там като че ли няма такава разлика.
Надявам се че няма да има проблем с Ваня като е бил толко по  - нисък при раждането...

# 71
  • В ЛЮтеницата
Валка, ама вие защо не си копаете сами царевицата на балкона , а чакате на свекърва ти  Twisted Evil  hahaha?
Aila, по-спокойно с тоя хемоглобин. Децата ти са на кърма и си доставят най-доброто от нея! А и ако има липса - започва да има и видими белези - печен доктор ще ги забележи!
Blanc, ужасно! Добре, че нищо и няма на Софи! Откакто Лора пада я оставям сама само в проходилката, а тя успя и от нея да направи беля - притисна си пръстите на едно чекмедже и пак голям рев! Ама бебетата са като локумки - бързо им минава...Не знам като проходи - сигурно ще я връзвам на кучето със синджира за мен  newsm78!
Да се похваля - имаме си горно зъбче и се надявам сега да се поуспокои малко!

# 72
Dreams, хапнахте ли пюре?
Хапнахме малко  Rolling Eyes, язък за хубавото пюре - на мен много ми хареса, но какво иска това дете незнам!  Tired Голямо балгодарско на готвача.  Peace Във форума Нивеа бейби една мама има същия проблем като нашия - д-р Слънчева и отговорила да пробва с биберон.  #Crazy Е, аз няма да пробвам с биберон и ако и утре ми откаже ще прекъсна за една седмица. Утре ще му приготвя аз пюре от тиква и картоф да видим дали ще го яде.
И ние си открихме пишлето от няколко дни. И като го пусне така стърчи - все едно е мастурбирал. Embarassed
blanc какви са тези думи за безотговорната майка  Naughty, и на мен ми гот когато имам възможност да съм без детето - само че ми се случва много рядко. Определнео имаме нужда от малко почивка. А за падането щом те е успокоило педито значи всичко е ок!
Вчера нали се предлагаха мечета на Памперс - та ако имате излишни може да ми  дадете - искам да пратя и за една от другите играчки!  Mr. Green

Pepper честито!  Laughing Ама много бързо напредвате със зъбките ми се струва!  Laughing

# 73
Dreams , ние покрай това пюре открихме, че варени картофи и тиквички стават идеално за гарнитура към месце с някакъв сос. Peace Ама странно какво му става на туй дете, че не иска да яде? newsm78
Гого сега с удоволствие си хапна и картоф с карфиол и то около 100 гр.

val_stef , тя жената, детето ти отгледа, а ти все ма'на (Dreams каза, че така се пише Laughing) й намираш! Mr. Green

Аз току-що си изгубих едната леща, докато се къпя и ужасно се ядосах, защото утре сутринта трябва да се разкарвам за нова! #Cussing out 

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 19:52 от AndyB

# 74
Гого сега с удоволствие си хапна и картоф с карфиол и то около 100 гр.
Браво на детето - аз това му говорих днес на Токи, че ако продължава така - Гого ще стане по голям от него! Laughing Много странно с това хранене - тъкмо стигнахме 1/2 малко Хипско бурканче и сега се връщаме пак назад. Вместо да увеличаваме количеството, ние го намаляваме.  Thinking
Ама кашата пак я ометохме за отрицателно време!  Laughing
А -  май се пише "махна"  Mr. Green, а като се изговаря първото ''а'' се удължава и ''х''-то се пропуска!  Mr. Green
Айде спирам вече, че оспамих темата!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт