Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 170
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Изтече пълния медицински доклад за Имане
https://btvsport.bg/boks/imane-helif-vse-pak-e-mazh-njama-matka- … n-mikropenis.html

# 1 306

Късно е, либе, за китка. Мандалото лопна, Имане си взе медала и сега и дреме на...

# 1 307
А така. Май тези, които твърдяхме, че е очеизвадно, че Имане е биологически мъж се оказахме прави.
Арабките изглеждали мъжествени? Мъжкарана била? От спорта било?

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:51 от Mama Ru

# 1 308
  • Далечният изток
Естествено, нищо официално. ЕЖК...

# 1 309
  • София
Може да има дела, на Лия Томас отнеха медалите
https://www.nbcnews.com/nbc-out/out-news/lia-thomas-loses-legal- … dashed-rcna156808

Късно е, либе, за китка. Мандалото лопна, Имане си взе медала и сега и дреме на...

# 1 310
  • София
Важното е, че е на корицата на арабския Воуг и добре осребрява известността си. Явно наистина няма лоша реклама, особено когато става дума за "разнообразие".
Но важното е, че прогресивните сили натриха носа на ГанЯ, който не разбирал от хормони и хромозоми, нито от външността на арабки, берберки и какви ли още не.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 17:50 от Cuckoo

# 1 311
Мда. Напълно очаквано, никаква изненада. Надявам се да му отнемат медалите! Ако искат и за Плейбой да го снимат, все ми е тая. Чакам да се включат защитниците му и тези, които ни обявиха за расисти, мразещите Русия и конспираторите! Благодаря за инфото, бях го забравила.

# 1 312
Като "защитник" продължава да ми се иска повече инфорамация - кой точно и защо е правил тестове, по чия инициатива. Интересно ми е как така въпросният доклад вижда бял свят чак сега и защо не преди Олимпиадата. Иска ми се да чуя реакцията на МОК и на Имане по темата. Хубаво би било да има еднозначно решение и, ако е възможно, без грозни етикети. Ако това, което пише в доклада е вярно, само се потвърждава, че Имане има генетичен проблем и е отглеждана като момиче.

# 1 313
Генетичен проблем и отглеждана като момиче до пубертета. След това и на слепия ще му стане ясно, че нещо не е наред.
Защо е изследвана? Ами, защото веднъж вече са казали, че има проблем. Вие няма ли да искате да разберете причината на нейно/ негово място? И от най-забутаната колиба в пустинята да сте, все в един момент ще се усетите, че нещо не е наред с анатомията ви. Пък той/тя и по белия свят живее, не е все в колибата в пустинята.

# 1 314
  • София
Birdflower, за тези неща е писано още в началото на темата или може би ще искаш ЕГН и точен адрес на лекарите? И за инициатора е ясно.
Много хора също така питат защо уведомлението на МБА е неглижирано от МОК и за причината, но отговор също няма.

# 1 315
Мда, все едно да се взема мишка и да се опитам да го отгледам като котка.
Тъпо та дрънка.
Че е мъж е ясно.
Ама след дъжд качулка.

# 1 316
Birdflower, за тези неща е писано още в началото на темата или може би ще искаш ЕГН и точен адрес на лекарите? И за инициатора е ясно.
Много хора също така питат защо уведомлението на МБА е неглижирано от МОК и за причината, но отговор също няма.
Не, не искам ЕГН и точен адрес на никого.
Страници наред аз и още няколко човека се опитвахме да обясним какво имаме предвид и какво "искаме", с какво не сме съгласни.
Ако доклада е истински, да й отнемат медала, нямам против. В такъв случай МОК би трябвало да обезщети по някакъв начин съперничките й. Би трябвало и някой да седне и да напише точни и ясни критерии.

# 1 317
Нищо няма да и отнемат.
Толкова нарушения, сега тепърва няма да им се занимава.
Следващия път очаквайте още по-голям сеир.

# 1 318
  • Paris, France

По какво е ясно? Ти с подобен мъж, безпишков, с малко по-голям клитор би ли имала връзка? Брак? Деца? Ама честно. Аз си признавам без бой, че не бих.

След като е записана жена при раждането, не и е пораснала пишка в последствие, отгледана е като жена, тя самата се възприема като жена и най-важното - семейството, съученици, съотботници и близките и, както и съседи, приятели, познати я приемат като жена, защо да не живее като жена?

МОК като искат, да си променят критериите! Нямаше да имам против да са я тествали и да са и отказали да се състезава с жени на базата на генетични и хормонални изследвания. Сега ще е точно след дъжд качулка.

# 1 319
След като е записана жена при раждането, не и е пораснала пишка в последствие, отгледана е като жена, тя самата се възприема като жена и най-важното - семейството, съученици, съотботници и близките и, както и съседи, приятели, познати я приемат като жена, защо да не живее като жена?

Ама никой не я спира да живее като каквато си иска. Но е нечестно да я пускат да бие жени. При това МОК е знаел, че не и е чиста работата, но застана зад нея по политически причини.

Общи условия

Активация на акаунт