Кола маска интим

• 2 370
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте.Не знам дали е уместен въпроса ми тук, но реших да попитам за съвет.Досега винаги съм се обезкосмявала в интимната част с бръснач, но след определено време, космите започнаха да стават тъмни,гъсти и бързорястащи.Реших да опитам с кола маска, но така и не се получи,космите си останаха там, може би защото са много твърди.Моля някой да сподели дали и на вас ви се случвало:Благодаря

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 18:28 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Сама ли се опита да си направиш кола маската, или в салон?
Много малко са жените, които ще се справят сами точно с интима.

# 2
Аз се епилирам с епилатор, точно защото кола-маската не се справя при мен там. Така ще е първите 5-10 пъти, после се разреждат и стават по-меки. Идете няколко пъти на козметик, и после пробвайте сама вкъщи.

# 3
Сама ли се опита да си направиш кола маската, или в салон?
Много малко са жените, които ще се справят сами точно с интима.

Да, сама се опитах.На места се получи, на места не.

# 4
Не се мъчете, отидете на лазер няколко пъти. Дори да не минете пълен курс и да  не ви изчезнат, ще станат тънки и слаби и след това кола маската няма да е никакъв проблем.
Вече лазер процедурите са на достъпна цена и просто не си струва да се спестят, конкретно за интим.

# 5
  • София
И аз се каня есента да ида на лазерна.
Иначе интим сама с кола - веднъж пробвах, ад. Не дърпам добре, полепва…
Има и кола маска, която се води безболезнена. Пак наболява, но е търпимо. Пак по-добре, отколкото сама.

# 6
Лазер , за мен няма никакъв смисъл от кола маска

# 7
[quote author=Candy_girl link=topic=1680208.msg48387659#msg4838765
Лазер , за мен няма никакъв смисъл от кола маска

Притеснявам се от лазера точно за тази зона.

# 8
Е , няма защо да се притеснявате . На мен ми се вижда в пъти по-притеснително да си правите сама кола маска.

# 9
  • Beyond the stars
Е , няма защо да се притеснявате . На мен ми се вижда в пъти по-притеснително да си правите сама кола маска.

+1

Нищо и няма на зоната. Единственото, което се е случва е пълния рай да кажеш "чао" на нежеланите косми.

Коламаска само в салон съм правила - болезнено, но перфектен резултат. Ама като хората са измислили дългосрочен безболезнен вариант, защо да се мъчиш.

# 10
Август има безплатна промо процедура интим или мишници в лазер студио Аби Бюти. Перфектна възможност да пробвате!

# 11
Правя си кола маска от 15 години. 10 в салон, последните 5 години се налага сама да си правя. В горната част космите ги няма, отдолу са си все така дебели.

# 12
Кола маска ползвам от много години. Течна, не на ленти, лентите са болезнени и неефективни за зоната. Съветът ми за човек без опит е салон. След известен брой посещения ще схванете цаката. Аз лично по време на КОВИД се оказах без салон, дълго време беше затворил, купих си нагревател и кола маска и си се справям сама отлично, даже и по време на втората бременност. Космите са тънки и доста оредели, все пак дълги години ползвам, ефекта е перфектен едни 3 седмици.
Почнете със салон, докато изтънеят и придобиете и вие увереност, че не е страшно и болезнено.

# 13
  • по света
Не се мъчете, отидете на лазер няколко пъти. Дори да не минете пълен курс и да  не ви изчезнат, ще станат тънки и слаби и след това кола маската няма да е никакъв проблем.
Вече лазер процедурите са на достъпна цена и просто не си струва да се спестят, конкретно за интим.
Искам да попитам болезнено ли е при вас?Аз бях на една процедура но изобщо не можах да издържа,не съм лигла нямам проблем с кола маска търпя .

# 14
  • Beyond the stars
Не се мъчете, отидете на лазер няколко пъти. Дори да не минете пълен курс и да  не ви изчезнат, ще станат тънки и слаби и след това кола маската няма да е никакъв проблем.
Искам да попитам болезнено ли е при вас?Аз бях на една процедура но изобщо не можах да издържа,не съм лигла нямам проблем с кола маска търпя .

Боли ама със сигурност по-малко от кола маска при мен.

Общи условия

Активация на акаунт