Главоболие

• 335
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте от 2 месеца насам страдам от главоболие и то всекидневно странното е ,че е в различни места постоянно.Понякога е във врата даже много често понякога в слепоочието зад ушите а понякога и в челото .Правих компютърна томография на главен мозък нищо не излезе замислям се за ямр или снимка на врата. Имам дефицити на б12 и витамин Д3 но приемам всеки ден не смятам дали е от това! Имали ли сте такъв тип главоболие продължително време . Понякога и замйване и болки в очите

# 1
Наскоро пусках тема с подобни оплаквания тук. На мен и скенер, и ЯМР ми правиха и всичко бе наред. Има моменти, в които изпитвам същото.  Моя близка е невролог.  Правила съм какво ли не през годините. Нищо не помага. Вляза ли в такава серия пия обезболяващи, гледам да почивам. Според лекарите нещата идват от стрес и емоции. До момента най-много ми помага спортът - 4 пъти в седмицата съм на фитнес и се чувствам доста по-добре.

# 2
Наскоро имах такъв проблем, главата не спря да ме боли 21 дни, на различни места. Направих скенер, излезе синуит.

# 3
Наскоро имах такъв проблем, главата не спря да ме боли 21 дни, на различни места. Направих скенер, излезе синуит.
Имам ринопластика направена преди 7 месеца и носа ми се зяпушва постоянно и имам секрети ,които ми се стичат по гърлото ,но дали е възможно от синузита да ме боли слепоочието и навсякъде по главата

Общи условия

Активация на акаунт