Свойте първи мартенички ще закичат Априлските душички

• 8 226
  • 303
  •   2
Отговори
# 210
  • Boston, MA
Предлагам моменталически да почнеш да си скубеш косите  Thinking

Ся ще почерпи ли някой с нещо в чаши и сладки за публиката или?

Ей ма:

# 211
  • Boston, MA
За публиката:

# 212
Фил що мълчиш, знам че ти е болна тема
Ъ, моето име споменато баш от теб Rolling Eyes

Що задаваш риторични въпроси, като си в "кухнята".

# 213
  • 2 етажа над тавана
Може ли да се присламча към гостите, че тия бонбони много ме съблазняват Може ли, може ли, а,а, а, а?!!!!

# 214
Мирси за бунбонити Mr. Greenмного са фкусни Crazy
Искам да питъм Филипа и Бюти давът ли часни уроци по граматикъ,чи ми е прублем писанету

сори за офф-а,за последно е! Mr. Green
ще почерпя тези,които ме "изтърпяха"

# 215
  • София
Я да успокоим страстите. Аз отивам да пийна винце Wine Glass, че малкото ми разказа игрите.

Едва сега приспах Емил след 90 минутен рев smile3514. Опитах се да го оставя заспал в кошарата, но се разбуди и като се огледа и наддаде рев. След това бе много обиден и ме блъскаше и скубеше, но не даваше да се отдалеча и на педя от него. В чудо се виждам с това диваче. След малко като поспи пак ще се опитам да го сложа в кошарата, за да свиква да спи сам. За срамотиите с мъжа спим в различни стаи откак се е родил Емо. Хубавото е, че не се сърди, но мястото му е до мен, а на Емо в кошарката. Решила съм да сложа всеки на мястото му. Малкото инатче днес обаче доста ме изнерви и ми идеше да му обърша два шамара, за да не ме разиграва, но ще изчакам още  3-4 месеца и тогава няма да му се размине. Ей побърквам се - като ревне, че забравя да спре. А че не го боли нищо съм убедена, защото като го гушна и тръгна да обикалям започва да ми се хилоти, спра ли - рев до посиняване. И интересното е колко бързо му минава, докато се дере и суполиви, в следващия момент се хили и се опитва да обяснява нещо - голям артист е.
Та да ви питам как приспивате децата си и реват ли, когато ги приспивате?

# 216
  • София
Охооо, мерси, мерси! Тя и Ванчето днеска черпи с бирички, въобще пак голЕмо пиене, голЕмо нещо! Май ще сънувам бонбоните на Бубка  Confused

# 217
  • 2 етажа над тавана
Раче, съчувствам ти, минах по тоя път -много е изнервящо и изтощително Tired
Аз все още я приспивам гушната като й пея на бебка, само вечер мога понякога да я приспя в леглото - моето, не нейното, но напоследък и това е трудно - щом я сложа легнала и моментално се изправя  и иска да отиде някъде - и тя не знае точно къде. Tired
За твое успокоение - и при нас положението със слагането в кревата й е такова, и при нас спането в отделни легла с мъжа ми все още е факт, освен в събота срещу неделя, тъй като неделя му е почивния ден. Ноооооо Naughty още малко - няколко зъба да излязат и нервите ми съвсем да се изтънеят - и ще въвеждам ред в нещата. Дано само да не е късно вече Praynig

# 218
  • София
Бабълче, тъй като искам поне още 2 зверчета а ла Емо нервите ще ми трябват и затова реших да започна да вкарвам ред в дома. Нали съм по-големия овен трябва да се справя с малкото беченце Simple Smile

# 219
Здравейте!
Благодаря за поздравите за месечника на Скарлет, ето я и почерпката:

Честито и на Юли и Георги.   bouquet

Браво на Йо с бягащите крачета!  Hug

Много ме развеселихте,  Joy поне не скучаете  Wink

При нас няма нищо интересно.

Поздрави  Hug

# 220

Та да ви питам как приспивате децата си и реват ли, когато ги приспивате?

Ники също обикновено плаче когато заспива. И през деня, и вечер така прави. Много рядко се случва да заспи без да пореве.
Аз се включвам по-рядко, но винаги с удоволствие в АПРИЛСКИЯ форум. Като вляза чувствам задоволство , че макар и малко съм част от него точно  Sunglasses. Повече чета отколкото пиша, просто защото докато изчета всичко и някое от децата ми ангажира вниманието, та не успявам да пиша  Sad. Откак ви чета сега за пръв път ми е едно некомфортно, чоглаво  Thinking. Заради последните страници. Сега все още е нощ, а утрото е по-мъдро от вечерта. Пожелавам си никога вече да не изпитвам чувство на "чоглавост" тук. На Алекс и МисЗ, с които в момента сме онлайн, както и на всички вас мили дами - лека вечер и ведра утрин. Отсега си мечтая за едно силно кафенце - няма да откажа ако някой почерпи.

# 221
Еййй, цял ден не ми остана ред да чета, ама голям майтап става тук Mr. Green

В интерес на истината искам и аз да кажа, че нямам нищо против мамите да се хвалят какво правят техните бебоци. Даже предпочитам. Така си сверявам часовника и аз. На мен лично ми е от голяма помощ. Който иска да се хвали, моля да го прави системно, на мен ми харесва Mr. Green

Ринка, как е новата работа?

P.S. Надявам се това не е бил краят за Мецанка тук, защото много ще ме е яд. Аз лично много ценя мнението и. Ще бъде жалко ако ме лиши от него. Меци, не ме карай да ходя да те чета в другия форум  WinkHug

# 222
мисЗ  Blush Hug

не бе, просто исках да кажа край на темата... ама между другото хумор-нехумор, мноооого мразя някой да пише лични обиди все едно за кого  Crossing Arms

обаче кво ся, мислех да пускам майтапи някви пък то някой зьел чи мъ пухвалил и вместу с майтап шъ изльезе чи пишъ за хвалбата, пък то нье е тъй шъ знайти  Naughty

Обаче от оная бонбоньеръ ако не сте ми оставили поне малко шъ ви се убидъ дуживот.

Честно,не останали нещо сладичко за закусчица? Всичко на гостите ли дадохте, а за изпълнителите след спектакъла нещичко?!  Praynig

# 223
  • София
Аааа, кой ял - ял! Ние нощния екип трябва да се заслаждаме докато поддържаме темата, а койт` спи ..... Rolling Eyes

Добрутро все пак! Мойто шеф много ме разиграва тази нощ, едно, че не заспах до 1ч след полунощ, едно, че на 15 мин. имаше "мрън-мрън" защо - неразбрах  Confused

# 224
то и мойто шеф викаше мрън-мрън, ама тая нощ го гледаше мойто мъж, щото аз бях  #Crazy ей така предните нощи и нощес реанимирах в кухнята на дивана... В десет бях откъртила...

данче, как са ви пъпчиците?

Общи условия

Активация на акаунт