Зимна сватба в Бургас

• 548
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте , нашата сватба ще е януари месец в Бургас. Да, малко нетрадиционно, но с ММ искахме да избегнем обичайните жеги и суматохата на летните сватби. В тази връзка имам няколко въпроса.
1) Имахте ли шаферки и съответно бяха ли облечени с еднакви дрехи, тъй като моите ще са на различна възраст. Моля за препоръки за сайт, магазин или пък шивашко ателие.
2) Второто ми питане е относно декорациите в залата. Агенция ли използвахте, или сами сте си украсявали? Някой да е поръчвал от Temu/Shein? И приблизително колко е излязло като сума?
Благодаря предварително и се извинявам ако темите са дискутирани преди! Blush

# 1
  • Beyond the stars
1. Определете цвета и оставете момичетата сами да изберат тоалетите си.
Моментът с еднакви тоалети на различна възраст, телосложение и т.н. може да донесе неприятни емоции.

2. За украсата в ресторанта с живи цветя помолихме дамата, която ми прави букета да направи и да ги сложи по масата. Всичко останало си го правихме сами, поръчано от Алиекспрес и подобни.

# 2
На последната сватба на която бях, бях шаферка. Булката избра цвят, ние си избрахме роклите. Съветът ми е да улесните шаферките, като изберете цвят характерен за сезона, защото примерно жълта зимна рокля трудно се намира. Да, някои ще си намерят в интернет, но е много вероятно да попаднете на човек, който не иска да купува преди да пробва.
Украсата бяха я поръчали на ангенция, но използваха сухи цветя, които бяха поръчали от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт