Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 12

• 24 130
  • 261
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте. Имам нужда от съвет. Обмислям края на октомври 3,4 дни в Родопи. С две деца на 4 г. и 7 г. Питането ми е за хотел/апартамент/стая в района на Девин, Смолян, Пампорово, Кърджали. Не държа на лукс, но искам да е сред природата с хубава гледка. Идеята ми е да сме на вън през деня, не искам хотел с басейн,анимация и тнт. Ще пътуваме от морето и ми се иска да е сред гора. Били сме веднъж в Чилингира, гледката е страхотна. Нещо подобно ми се иска. Втория ми въпрос е какво може да се разгледа с 2 мрънкащи деца. Намислила съм си пътека Невястата, Санта Клаус и Обсерваторията. Не зная дали е подходящия момент. Приемам предложения.

# 256
Здравейте. Имам нужда от съвет. Обмислям края на октомври 3,4 дни в Родопи. С две деца на 4 г. и 7 г. Питането ми е за хотел/апартамент/стая в района на Девин, Смолян, Пампорово, Кърджали. Не държа на лукс, но искам да е сред природата с хубава гледка. Идеята ми е да сме на вън през деня, не искам хотел с басейн,анимация и тнт. Ще пътуваме от морето и ми се иска да е сред гора. Били сме веднъж в Чилингира, гледката е страхотна. Нещо подобно ми се иска. Втория ми въпрос е какво може да се разгледа с 2 мрънкащи деца. Намислила съм си пътека Невястата, Санта Клаус и Обсерваторията. Не зная дали е подходящия момент. Приемам предложения.
По-миналото лято бяхме в Green Life apartments  в Пампорово и има красива гледка към кулата Снежанка.
До язовира в Пампорово има приключенски парк, който може да посетите, Смолянските езера, Смолянския водопад, кулата Снежанка.

# 257
  • Бургас / Славейков
Миналата седмица бяхме на Пампорово хотел Снежанка.Близо е до кулата Снежанка,Гледка имаше към планината ,но не е като на Чилингира.Ние също обикаляме обикновенно и се прибираме само да спим и хапнем.Места който обиколихме наоколо с 3г.дете сме.Кулата Снежанка.,Ходихме до с.Момчиловци музея.,с.Могилица на Агушевите конаци и пещера Ухловица С малкия нямаме проблем с изкачване и слизане ,но аз повече няма да отида там, тъй като ме е страх от високо и тесни пространства.,На Санта Клаус не съм впечатлена изобщо 3вида животни , има парк евентуално там ще им е по интересно иначе вход 8лв.възрастни 6лв.деца.Ходихме на Планетариума иначе останалите места наоколо сме ги посещавали.Събираме печати на 100Национално исторически обекта.Ние също сме от морето.

# 258
От известно време гледам “ Кремен” в Кирково. Много ми харесва и ми е любопитно някой отсядал ли е там. Мнения ? Освен това ще помоля за забележителности в района / изкл.тези около Кърджали, тях сме обиколили/

# 259
От известно време гледам “ Кремен” в Кирково. Много ми харесва и ми е любопитно някой отсядал ли е там. Мнения ? Освен това ще помоля за забележителности в района / изкл.тези около Кърджали, тях сме обиколили/
Тракийският скален комплекс "Орлови скали", Дяволският мост, може да разгледате и Златоград, Татул..., не знам какво сте посетили в района.

# 260
Всичко сме посетили, за съжаление … Не сме били отдавна в Златоград и може да съчетаем , благодаря за идеята 😊

# 261
Между 19 и 23 има Дельови празници в Златоград. Събитията са предимно културни, литературни и т.н Има възстановка на "Един пазарен ден преди сто години". Има с какво да запълните програмата.

Общи условия

Активация на акаунт