Косопад - тема 26

• 58 018
  • 824
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, на мен ми предписаха продуктите на Аденозил. Спешно ми трябва обаче ако някой е нанасял серума да ми каже по колко пъти е впръсквал в скалпа си тъй като на опаковката с тези милилитри е доста объркващо!!! Аз нанесох 5/6 впръсквания по целия ми скалп, но мисля, че прекалих, а и серума си е доста сериозен с миноксидил.

# 466
В предният пост забравих да обърна внимание на това, че тялото ни + коса и нокти се състои главно от протеини т.е. белтъчини + мазнинини, нещо което всички знаем, но не обръщаме особено внимание. Въглехидрати ни трябват само за енергия, но белтъците и мазнините могат да служат за енергиен източник, докато въглехидратите не могат да се превръщат в белтъчини. Както и че има незаменими протеини.

andreiche
, всеки си е намерил неговата формула за пръскане с миноксидил.
Аз примерно се мажех по 1- 2 пъти на ден, за 3 пъти нямах ни сили, ни желание, но мажех обилно, много повече от 1 мл, както е казано в листовката.

Извинявам се, помислих, че Аденозила е = на Миноксидил.
Нямам набюбения върху Аденозил.  Мимикриращи Растежни фактори, Таурин, Глицин?
Таурин и глицин -ясно, ама тези мимикриращи разстежни фактори направо ме шашнаха, какво трябва да значи това?

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 23:24 от Zanet

# 467
Някой може ли да сподели дали прием на Биотин повлиява косопада?

# 468
Сезонен косопад да, но ако има дефицит на желязо, само с биотин няма да стане.

# 469
Аз куипих някакъв 10000MCG ли се води .Ще пиша веднага,ако има ефект от Биотин+Желязо+ Приорин.
Накрая ще предозирам с нещо от толкова опити...
Желязо по 1 табл wallmarк.
Преди съм го пила доста пъти по 2,3 месеца.Опитвам отново.
Шанс пореден.
Надежда почти няма,но все пак...
Иначе толкова силно вярвах,че някакви боцкания ще помогнат-ПРП,филър за коса...
Такава заблуда си внуших и ме е яч,че ги дадох,но няма връщане назад.
 Иначе наистина хранителният режим е много важен за косата и въобще тялото. Аз не мога за спазвам и може би заради това косата чи изчечна доста бързо...
Да вметна,че моят косопад започна силно ,когато бях само на 21г

Не на  40,50. .

# 470
Еделвайс, не е от значение възрастта, колкото хормоните, гена и начина на живот.

# 471
Когато няма други предпоставки за косопада, възрастта си е причина. Не може да разчитаме на това,че пиене на желязо, ядене на био месо отглеждано в родопите или другаде ,ще ни предпази и ще останем вечно млади , с буйна коса, гладка и опъната кожа и хормони на ученик.....

# 472
  • София
Но трябва да отида във физически магазин, нали? Не виждам на сайта да продават на бройка.
Да, само на място...

# 473
Когато няма други предпоставки за косопада, възрастта си е причина. Не може да разчитаме на това,че пиене на желязо, ядене на био месо отглеждано в родопите или другаде ,ще ни предпази и ще останем вечно млади , с буйна коса, гладка и опъната кожа и хормони на ученик.....

Има жени на 50-60 с по-гъста коса от момичета на 20-30.

# 474

Има жени на 50-60 с по-гъста коса от момичета на 20-30.

Това е ген и евентуално добра подръжка.

# 475
Дами, а от боцкания с Dr pen и др подобни имате ли ефект?

# 476
Рошличка, дермаролера брои ли се?

# 477
Не знам Thinking
На мен с Dr pen ми правиха, с някакъв серум. Все още не виждам обаче разлика. Затова питам при другите как е.

Ти имаш ли ефект от дермаролер?

# 478
Сетих се аз тази вечер да си ползвам дарсонвала. Освен за лице, винаги ползвам и за косата. Не знам дали има от него ефект или всичко, което правя за косата си, но когато го ползвах редовно доста бързо ми растеше косата.

# 479
Здравейте момичета,

От 4 години имам силен косопад без спиране. Косата ми остана 1/4 от колкото имах и много изтъня . Не знам как още я има и нея. Изпила съм и съм измазала почти всичко възможно без да спре косопада-расте ми много нова коса и бързо, но и тя пада. Имам хашимото от 2013, което не е активно сега, Тат и мат са в норма. Всички други изследвания-в норма. Само вит Д ми е малко по-нисък, взимам добавки.

Преди няколко седмици реших да взема да пия колаген на прах, понеже майка ми пие и видя доста ползи за кожа-коса-чревен тракт.  Не знам защо толкова време отказвах да пробвам, но вярвайте ми косата ми...която падаше на топки всеки ден-стотици косми сега падат по 5-10 косъма. Може и да не е 100% само от това, може и вит Д да се е оправил, други неща не съм променяла в живота си.

Няма да навреди да пробвате, най-много да Ви помогне! Също така увеличих като цяло приема на протеин, взех си на прах и в дни които не приемам достатъчно (поне 50-60грама) пия от него също (30-40гр), а колагена 10г всеки ден (той също е протеин).
Гледайте да е някой чист колаген на прах, аз взимам на марката Sparta herbs, но гледах че има и на My protein, Now и тнт. Не от тези beauty колагени, в които има малко и са супер скъпи. Просто чист колаген в 10гр трябва да е около 9гр протеина (колаген).
Продължавам да мажа каквото имам и да не си третирам с нищо косата, това просто подпомага растежа на нова коса, за да се възобнови по-бързо.

Пробвайте:) може при Вас да не е от това, но може и да помогне. Кожата ми също изглежда много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт